Original Brother TZe-FA3 stoftape – blå på hvid, 12 mm bred

Brother TZe-FA3 blå på hvid-stoftape til at stryge på – 12 mm bred

178,75 kr. inkl. moms

143,00 kr. ekskl. moms

På lager

Ca. fem arbejdsdage
+
Find en forhandler

12 mm bred, 3 m lang

Stoftape til at stryge på

Original Brother tape i høj kvalitet

Produktdetaljer

TZeFA3_main

Letlæselige resultater

Funktioner

  • 12 mm bred, 3 m lang
  • Stoftape til at stryge på
  • Original Brother tape i høj kvalitet
  • Letlæselige resultater

Beskrivelse

Gør det nemmere at holde styr på dit barns tøj ved tydeligt at opmærke tøjet med denne praktiske 12 mm TZe-FA3 stoftape til at stryge på. Som et originalt Brother-produkt er TZe-FA3-tapen med garanti stærk nok til at blive siddende lige så længe, du har brug for, vask efter vask – og desuden sikrer designet med blå på hvid, at dine labels er ekstra nemme at læse. Kompatibel med P-touch-labelprintere, der har TZ- eller TZe-logoet på tapedækslet.

Passer til

Vis mere
Vis mindre

Mere om dette produkt

Denne blå på hvid-stoftape til at stryge på er velegnet til identifikation af bomuldstøj, og den er blevet testet grundigt af Brother, så den kan holde til at blive vasket igen og igen.

Denne TZe-FA3-tape indeholder et specielt klæbemiddel, der smelter, når der påføres varme, så den er nem at sætte på dine børns tøj – udskriv blot den ønskede tekst, læg tapen på bomuldsoverfladen, læg et stykke stof over tapen og pres med det varme strygejern.

Ved at vælge denne Brother TZe-FA3 tape sikrer du, at din labelprinter fortsætter med at fungere optimalt og giver dig resultater, der er klare, læselige og designet til at holde.

Guide til anvendelse af TZe-FA-tape (Engelsk)

 

P-touch TZe-tape

Testet til det ekstreme!

Tilbage til toppen