Tilføjet til kurv

Original Brother TZeFX221 tape – sort på hvid, 9 mm bred

Brother TZeFX221 sort tekst på hvid tape – 9 mm

172,50 kr. Inkl. moms 138,00 kr. Ekskl. moms

På lager

Det specielle klæbemiddel på Brother TZeFX221 sort på hvid-tapen er ideelt til fremstilling af identifikationslabels til kabler, ledninger, PVC-slanger eller andre ting, der er cylinderformet, og klæbemidlet sikrer, at dine vigtige labels bliver siddende i længere tid.

Tapen passer til P-touch-labelprintere, der har TZ- eller TZe-logoet på tapedækslet.

Funktioner

  • 9 mm bred, 8 m lang
  • Original Brother tape i høj kvalitet
  • Sikrer tydelige og holdbare labels

Oversigt

Denne 9 mm TZeFX221 tape er primært designet til at blive brugt til identifikation af kabler og fibre, og den er blevet testet grundigt af Brother for at sikre, at du hurtigt og effektivt kan udskrive ID-labels.

Brother TZeFX221 sort på hvid-tapen er udviklet med et specielt klæbemiddel, der gør at labelene nemt kan påsættes kabler, PVC-slanger eller andre ting, der er cylinderformet, og den er også velegnet til brug på andre meget buede overflader såsom rør og kanaler. Din label kan enten vikles gentagne gange rundt om kablet eller fastgøres til sig selv som et flag.

Vores laminerede labels passer til med en lang række af vores P-touch labelprintere. De er udviklet til at holde, og de kan modstå ekstreme temperaturer, sollys, vand, kemikalier og slid.

 

 

P-touch TZe-tape

Testet til det ekstreme!

Passer til