Tilføjet til kurv

Original Brother TZe-M931 tape – sort på mat sølv, 12 mm bred

Brother TZe-M931 sort på mat sølv-tape – 12 mm bred

202,50 kr. Inkl. moms 162,00 kr. Ekskl. moms
TZe-M931 er sort på mat sølv og er det perfekte værktøj til at lave iøjnefaldende skiltning til visning af vigtige oplysninger omkring el-sikkerhedstests, navneskilte og labels til aktiver. Denne laminerede tape er velegnet både til indendørs og udendørs brug. Kompatibel med P-touch-labelprintere, der har TZ- eller TZe-logoet på tapedækslet.

Funktioner

  • 12 mm bred, 8 m lang
  • Mat lamineret overflade for at reducere refleksioner
  • Original Brother tape i høj kvalitet
  • Sikrer klare og holdbare resultater

Oversigt

TZe-M931-tape er blevet testet grundigt af Brother for at sikre, at den er så holdbar og pålidelig som mulig.

Denne 12 mm sort på mat sølv-tape er perfekt til at lave labels til at identificere udstyr, der er logget i et aktivregister inden for din organisation, og den er også ideel til brug i elsikkerhedstests til at vise, hvornår den seneste test fandt sted, og hvornår den næste test skal udføres.

Med et vandfast design, et klæbemiddel der sidder fast på næsten enhver overflade og en teknologi der forhindrer, at teksten falmer, så vil tapen og din tekst helt sikkert forblive intakt under de mest ekstreme forhold.

Og da TZe-M931s laminerede overflade har en mat finish, er der ikke nogen risiko for, at genskin slører teksten.

Ved at vælge original Brother TZe-M931 tape kan du være sikker på, at din P-touch-labelprinter fortsætter med at give dig resultater, der er klare, læselige og designet til at holde.

 

P-touch TZe-tape

Testet til det ekstreme!

Passer til