Tilføjet til kurv

Original Brother TZeM961 tape – sort på mat sølv, 36 mm bred

Brother TZeM961 sort tekst på mat sølv tape – 36 mm bred

331,25 kr. inkl. moms 265,00 kr. ekskl. moms
Ikke på lager

TZeM961s alsidige sort på mat sølv label er perfekt til at lave iøjnefaldende skiltning til visning af vigtige oplysninger omkring elsikkerhedstests og labels til aktiver.

Denne laminerede label er velegnet både til indendørs og udendørs brug. Passer til P-touch labelprintere, der har TZ- eller TZe-logoet på tapedækslet.

Funktioner

  • 36 mm bred, 8 m lang
  • Mat lamineret overflade for at reducere refleksioner
  • Original Brother tape i høj kvalitet
  • Sikrer tydelige og holdbare labels

Oversigt

TZeM961 tapen er blevet testet grundigt af Brother for at sikre, at den er så holdbar og pålidelig som mulig.

Denne 36 mm sort på metallisk mat sølv tape er perfekt til at lave labels til at identificere udstyr, der er logget i et aktivregister inden for din organisation, og den er også ideel til brug i elsikkerhedstests til at vise, hvornår den seneste test fandt sted, og hvornår den næste test skal udføres.

Med et vandfast design, et klæbemiddel der sidder fast på næsten enhver overflade og en teknologi der forhindrer, at teksten falmer, så vil tapen og din tekst helt sikkert forblive intakt under de mest ekstreme forhold.

Og da TZeM961 laminerede overflade har en mat finish, er der ikke nogen risiko for, at genskin slører teksten.

Ved at vælge original Brother TZeM961 tape kan du være sikker på, at din P-touch labelprinter fortsætter med at give dig resultater, der er tydelige, læselige og designet til at holde.

 

 

P-touch TZe-tape

Testet til det ekstreme!

Passer til