Tilføjet til kurv
  1. Hjem
  2. Forbrugsstoffer
  3. TZe-MQL35

Original Brother TZe-MQL35 tape – hvid på grå 12 mm bred

Brother TZe-MQL35, hvid på grå – 12 mm bred - Tapen er 5 m lang - Passer til P-touch-labelprintere med TZ- eller TZe-logoet på tapedækslet

141,25 kr. Inkl. moms 113,00 kr. Ekskl. moms

På lager

Brother TZe-MQL35 er perfekt til alle dine labels, uanset om det er på kontoret, arbejdspladsen eller i hjemmet. Denne laminerede hvid på grå passer til en lang række af vores P-touch-printere.

Funktioner

  • 12 mm bred, 5 m lang
  • Original Brother tape i høj kvalitet
  • Giver dig holdbare, letlæselige labels

Oversigt

De originale selvklæbende, laminerede labels er blevet udviklet til at modstå ekstreme temperaturer og er modstandsdygtige overfor kemikalier, slid, sollys og iblødlægning i vand, hvilket gør dem velegnede til både indendørs og udendørs brug.

Brother har udført strenge tests på denne hvid på grå TZe-MQL35 tape for at sikre, at holdbarheden og pålideligheden er så høj som mulig.

Brother TZe-MQL35 er perfekt til alle dine labels, uanset om det er på kontoret, arbejdspladsen eller i hjemmet. Denne laminerede hvid på grå-tape passer til en lang række af vores P-touch-printere. TZe-tapen installeres hurtigt og nemt, og labels kommer i flere bredder, farver og materialer – det sikrer, at din P-touch labelprinter kan levere alle de labels, du behøver.

 

P-touch TZe-tape

Testet til det ekstreme!

Passer til