Original Brother TZe-MQL35 tape – hvid på grå 12 mm bred

Brother TZe-MQL35, hvid på grå – 12 mm bred - Tapen er 5 m lang - Passer til P-touch-labelprintere med TZ- eller TZe-logoet på tapedækslet

156,25 kr. inkl. moms

125,00 kr. ekskl. moms

På lager

Ca. fem arbejdsdage
+
Find en forhandler

12 mm bred, 5 m lang

Original Brother tape i høj kvalitet

Giver dig holdbare, letlæselige labels

Produktdetaljer

TZeMQL35_main

Funktioner

  • 12 mm bred, 5 m lang
  • Original Brother tape i høj kvalitet
  • Giver dig holdbare, letlæselige labels

Beskrivelse

Brother TZe-MQL35 er perfekt til alle dine labels, uanset om det er på kontoret, arbejdspladsen eller i hjemmet. Denne laminerede hvid på grå passer til en lang række af vores P-touch-printere.

Passer til

Vis mere
Vis mindre

Mere om dette produkt

De originale selvklæbende, laminerede labels er blevet udviklet til at modstå ekstreme temperaturer og er modstandsdygtige overfor kemikalier, slid, sollys og iblødlægning i vand, hvilket gør dem velegnede til både indendørs og udendørs brug.

Brother har udført strenge tests på denne hvid på grå TZe-MQL35 tape for at sikre, at holdbarheden og pålideligheden er så høj som mulig.

Brother TZe-MQL35 er perfekt til alle dine labels, uanset om det er på kontoret, arbejdspladsen eller i hjemmet. Denne laminerede hvid på grå-tape passer til en lang række af vores P-touch-printere. TZe-tapen installeres hurtigt og nemt, og labels kommer i flere bredder, farver og materialer – det sikrer, at din P-touch labelprinter kan levere alle de labels, du behøver.

 

P-touch TZe-tape

Testet til det ekstreme!

Tilbage til toppen