Original Brother TZe-N231 tape – sort på hvid, 12 mm bred

Brother TZe-N231 sort på hvid-tape – 12 mm bred

150,00 kr. inkl. moms

120,00 kr. ekskl. moms

12 mm bred, 8 m lang

Original Brother tape i høj kvalitet

Giver dig holdbare, letlæselige resultater

Produktdetaljer

TZeN231_main

Funktioner

  • 12 mm bred, 8 m lang
  • Original Brother tape i høj kvalitet
  • Giver dig holdbare, letlæselige resultater

Beskrivelse

Denne originale ikke-laminerede tape er ideel til alle dine generelle opmærkningsbehov, uanset om det er rundt omkring på kontoret, på arbejdspladsen eller i hjemmet. Den alsidige Brother TZe-N231 tape er hurtig og nem at sætte i, og den er kompatibel med en lang række af Brothers P-touch-labelprintere. Kompatibel med P-touch-labelprintere, der har TZ- eller TZe-logoet på tapedækslet.

Passer til

Vis mere
Vis mindre

Mere om dette produkt

Denne 12 mm brede Brother TZe-N231 tape er ideel til generelle opmærkningsopgaver på kontoret, på arbejdspladsen eller i hjemmet.

TZe-N231s sort på hvid-design er den perfekte løsning til alle, der gerne vil have mere orden, og det betyder desuden, at den er ekstra nyttig, når du gerne vil opmærke dokumentmapper, arkivskabe, hylder eller telefonnumre.

Denne originale ikke-laminerede tape er hurtig og nem at sætte i og kompatibel med en række Brother P-touch-labelprintere.

Denne TZe-N231 tape er ideel til indendørs brug – for at lave mere holdbare labels designet til udendørs brug eller brug under ekstreme forhold, skal du vælge én af Brothers TZe laminerede labels.

 

P-touch TZe-tape

Testet til det ekstreme!

Tilbage til toppen