Original Brother TZe-S251 tape – sort på hvid, stærkt klæbende, 24 mm bred

Brother TZe-S251 sort på hvid-tape, stærkt klæbende – 24 mm bred

288,75 kr. inkl. moms

231,00 kr. ekskl. moms

På lager

Ca. fem arbejdsdage
+
Find en forhandler

24 mm bred, 8 m lang

Original Brother tape i høj kvalitet

Sikrer klare og holdbare resultater

Produktdetaljer

TZeS251_main

Funktioner

  • 24 mm bred, 8 m lang
  • Original Brother tape i høj kvalitet
  • Sikrer klare og holdbare resultater

Beskrivelse

Denne sort på hvid-tape har en patenteret lamineret belægning, og den er udviklet til at holde under de mest ekstreme forhold. Denne originale Brother TZe-S251 tape giver dig en bedre klæbeevne end TZe-tape takket være dens ekstra stærke klæbemiddel. Den er derfor ideel til brug på meget strukturerede overflader såsom metalskabe og struktureret plast. Kompatibel med P-touch-labelprintere, der har TZ- eller TZe-logoet på tapedækslet.

Passer til

Vis mere
Vis mindre

Mere om dette produkt

Denne TZe-S251 tape er blevet testet grundigt af Brother, så den er så pålidelig som mulig. Med en patenteret lamineret belægning er denne sort på hvid-tape med stærkt klæbemiddel designet til at modstå ekstreme temperaturer, sollys, vand, kemikalier og slid.

Selvom standard tape P-touch TZe-labels er utroligt holdbare, er det ekstra stærke klæbemiddel, der bruges på denne 24 mm brede TZe-S251 tape lidt blødere, hvilket giver klæbemidlet mulighed for nemmere at sætte sig fast på strukturerede overflader og blive siddende i længere tid.

Det betyder, at denne originale Brother TZe-S251 tape er ideel til brug på overflader, der kræver lidt ekstra klæbestyrke, såsom metalskabe, struktureret plast og andre genstande uden glatte overflader.

 

P-touch TZe-tape

Testet til det ekstreme!

Tilbage til toppen