A female supermarket worker wearing a green apron is using a Brother mobile label printer, superimposed on a barcode illustrated blue background

Bedre opmærkning i butikken: Så får du det hele med

Opskriften på bedre opmærkning i butikken, der hjælper detailhandlere med at forblive konkurrencedygtige

Indenfor detailhandlen er print andet end bare print. Lige fra kontorenheder til løsninger til selve butikken: Print gør det muligt for folk at udføre deres arbejde uden forstyrrelser – og bliver dermed en vigtig del af dit team. Og når printerne ikke fungerer effektivt, eller ikke kan integreres smidigt i dine andre systemer, kan effekten på din detailhandels dagligdag være enorm. Detailhandlere, der kender til vigtigheden af god opmærkning i butikken vil vide at sætte pris på udstyr, der kan løse de daglige udfordringer, de står med på arbejdet, så print ikke alene bliver uden stress, men også uden problemer. Ja, at identificere og implementere en effektiv opmærkningsløsning til detailhandlen handler om andet og mere end bare valget af labelprint-hardware.

Hos Brother mener vi, at opskriften på problemfrit print er:

Optimale produkter + kvalitetsservice + ekstra værdi fra en ekspert i printløsninger til detailhandlen = bedre opmærkning

Denne komplette guide indeholder alt, hvad du har brug for at få at vide fra vores eksperter i print til detailhandlen – men du er naturligvis velkommen til at hoppe direkte til de afsnit, der er mest relevante for dig, via nedenstående links.

Hvorfor skal der mere til end gode produkter for at gøre dig konkurrencedygtig

Indkøb baseret på produkter alene ignorerer to afgørende faktorer: service og ekstra værdi. Så dette bør undgås, hvis man vil have en effektiv løsning. Men du ønsker stadig at sikre, at dit udstyr lever op til dine krav – så i dette afsnit viser vi, hvad du skal være opmærksom på.

Three Brother label printers superimposed on a barcode illustrated spring green background

Som detailhandler har du brug for professionelle, robuste og sikre labelprintløsninger, du kan stole på dag efter dag. Du udfører trods alt en bred vifte af opmærkningsopgaver rundt omkring i din butik, fra opsætning af mærker i hyldekanten til prisnedsættelser i gangene og opmærkning i baglokalerne. Du har derfor brug for printløsninger, der opfylder disse individuelle krav – uanset om det handler om enheder til stregkodemærkning eller mobile labelprintere til brug på farten rundt omkring i butikken. Ved at vælge velegnede produkter, der er sat op korrekt og lette at bruge (det, vi kalder optimale produkter), kan du få:

 1. En mere præcis rapportering og analyse af din detailhandels brug af opmærkning, så du kan opdage eventurelle svagheder i produktiviteten.
 2. Databaseforbindelse - så du centralt kan opdatere data, der kan deles med forskellige butikker.
 3. Automatisk beregning af rabatter - for at undgå menneskelige fejl i butikken.
 4. Strømlinet genopmærkning i butikken med mobile printere.
 5. Kortere køer takket være mobilt kvitteringsprint.

Men som vi allerede har afdækket, er det forkert at investere i godt udstyr uden at tage højde for servicen og ekstra værdier – en typisk faldgrube, man bør undgå.
.

Er al service ikke det samme? 

Når du vælger den bedste labelprinter til din butik, handler det ikke kun om selve enheden, men lige så meget den service, der følger med. Rækker den service, du modtager, ud over den basale tekniske service? Hjælper din printudbyder dig med integrationen?

A male retail worker wearing a lanyard and holding a clipboard with an eco shopping bag in the foreground, superimposed on a barcode illustrated crimson background

Da fremragende service, der fokuserer på integration, kan gøre forskellen mellem kortlivede systemer og systemer, der virker på den lange bane. Faktisk hjælper den rette service detailhandlen med at holde salget på sporet og leverer uafbrudt print-performance ved at sikre, at systemerne ikke bare kører, men også lever op til deres fulde potentiale. Dette opnås alt sammen samtidig med, at kunderne informeres og lageret kører – hvilket sikrer en smidig overordnet kundeoplevelse. For som du ved, må nedetider i detailhandlen slet ikke komme på tale.

Brother er den ideelle partner inden for labelprint. Som eksperten inden for printløsninger til detailhandlen arbejder vi sammen med dig og vores pålidelige leverandører af teknologiske løsninger om at udvikle de absolut bedste opmærkningsløsninger, der er målrettet dine problemer og hjælper dig med at løse dem. Lige fra lageret og hele vejen ind i butikken.

For os betyder det at gøre simple ting på den rette måde, hvad enten det handler om hjælp til opsætningen af udstyret, at levere service og support i hverdagen eller at begrænse nedetider og spild. Vi demonstrerer gerne vores løsninger lokalt og tilbyder prøveversioner af vores produkter for at vise, hvor let vores løsninger integreres med andre brands og eksisterende systemer, så du kan komme i gang med at printe labels med det samme.

En kombination af optimale produkter og god service vil måske give dig en nogenlunde printløsning – noget, du sikkert vil modtage fra en leverandør, der hævder at tilbyde alt, hvad du skal bruge. Men for at få en virkelig effektiv løsning, der vil give dig en konkurrencefordel over andre detailhandlere, er du nødt til at tage det sidste element af vores opskrift med i betragtning ...

Hvilken merværdi bør du holde øje med? 

Mange printudbydere vil tilbyde standardprodukter og -tjenester, men kun få vil give dig den ekstra værdi, der løfter din print-performance op på næste niveau. Så uanset om du er ude efter at opgradere dine enheder eller måske bare overvejer, hvad der ellers er derude, er det vigtigt at se på hele billedet for at få de bedste opmærkningssystemer på plads. For selv hvis du ikke ser på hele billedet, når du skal vælge den rette leverandør, vil en af dine konkurrenter gøre det.

Three workers from different sectors of the retail industry superimposed on a barcode illustrated purple background

Så hvilken slags ekstra værdi bør du gå efter? Hos Brother arbejder vi tæt sammen med dig og din leverandør af teknologiske løsninger om at definere den bedste printløsning til din forretning, hvad enten du er ved at udskifte eller opgradere. Vi sætter en ære i at ramme rigtigt første gang, og det gør vi ved at afsætte tiden til at opnå en grundig forståelse af, hvordan din forretning fungerer, samt af dine individuelle behov til opmærkning og kvitteringsprint. Derefter tilbyder vi individuelt tilpassede livedemonstrationer, så du introduceres til opsætningen af testen af dine printløsninger i realtid – så der ikke dukker nogen overraskelser op under den endelige ibrugtagning. 

Det gælder om at gøre det rigtigt første gang, så med Brother får du det hele med.

Sådan er Brother ”at your side” som eksperter i printløsninger til detailhandlen

Vores supportniveau er det, der skiller os ud, men hvordan ser denne support helt konkret ud for beslutningstagere, butikspersonale og leverandører af teknologiske løsninger?

A male retail worker holding a Brother mobile label and receipt printer superimposed on a barcode illustrated crimson background

"At your side" … support til beslutningstagere i detailhandlen

 • Vi understøtter detailhandlere af alle størrelser – Brother arbejder sammen med din leverandør af teknologiske løsninger for at lære netop din forretning at kende
 • Vi kender detailhandlen – vi kommer rundt i både kontorer og butikker, og vi taler med de rette folk for at forstå, hvordan detailhandlere anvender print, så vi kan designe den rigtige løsning – faktisk har 3 ud af Storbritanniens 5 største købmandskæder  valgt Brother som deres printpartner.
 • Forenkling af print i detailhandlen – vi arbejder sammen med komplekse detailhandlere, der arbejder på begrænset plads på flere steder, og forenkler deres printbehov.

En af disse virksomheder er ATOL, en forening af optikere i Frankrig. Eftersom hvert brillestel i butikkerne kræver sin egen label for at være i overensstemmelse med fransk lovgivning, er behovet for holdbare og læsbare labels afgørende. Vi har forsynet dem med TD-4D-printeren og samarbejdet med ATOL’s softwareeditor om at udvikle en skræddersyet labelløsning, der passer perfekt på dette lille sted. De får nu de timer tilbage, som de har spildt på at rette fejl forårsaget af ulæselige labels og kan bruge tiden på at hjælpe kunderne med deres brillebehov.

 • Brother bidrager til at få butikken til at køre – med en omfattende kompatibilitet med software til detail-labelprint- og flere printsprog kan Brother levere stregkodelabelprintere, dokumentprintere samt billet- og kvitteringsløsninger, der byder på ét centralt sted for support og styring. Det gør os til den eneste leverandør med en så bred produktportefølje, der kan levere én komplet printløsning. 

"At your side" … hjælp til folk i detailhandlen

 • Nemt print – vi opsætter den rette printløsning med problemfri integration, så vi gør printerne lette at arbejde med. Det vil sige…
  - Hurtig og let udskiftning af forbrugsstoffer med stort set ingen læringskurve
  - Mobile printere med kapacitet til en hel dags arbejde
  - Opladere med Ethernet-forbindelse
  - Automatiske features som prisrabatter og udløbsdata
  - Kompatibilitet med din software for at sikre, at labels printes i korrekt form, format og størrelse
  - Direkte forbindelse med din produktdokumentation og kundedatabase for at reducere fejl, samtidig med at lovgivningen overholdes
 • Central printstyring og support – du får en enkelt leverandør til detail-opmærkning og printløsninger, hvor detaileksperterne tjekker din virksomheds printere, så du får ro i sjælen.
 • Enklere løsninger – simple workflows, intelligente påmindelser og automatiske processer gør det lettere at arbejde med printerne på kontoret eller i selve butikken.
 • Klæder medarbejderne på – ved at overveje den måde, folk bruger printere på, bidrager vi til at gøre det let og minimerer fejlene, så dine medarbejdere kan levere en mere problemfri kundeoplevelse. Du kan konfigurere dine printere til at udføre opgaver, uden medarbejdere skal inddrages, herunder...
  - Udarbejde skabeloner med faste informationer og knytte variabler til din database, så din printer gør arbejdet for dig
  - Bruge en applikation, der aflæser stregkoder og automatisk giver printeren en ny pris – perfekt til omfattende opgaver med nye prissætninger

"At your side"… støtte til leverandører af teknologiske løsninger

  Graphic showing three benefits of how Brother supports technology solutions suppliers

  Med Brother som er eksperter i print af labels til detailhandlen, får du det hele med

  Vi understøtter en lang række applikationer med en bred vifte af opmærkningsløsninger til alle slags butikker. Lige fra TD-4 termiske labelprintere for hurtigere ydeevne og let integration… over den lette, robuste mobile printer RJ-4230B til labels til hyldekanter… og til den alsidige TD-2120N/TD-2125N til labels til fødevareingredienser og allergener. Vi dækker alle dine printbehov på én gang, så du ikke behøver spilde tid på at shoppe flere steder.

    

  Er du klar til at forbedre dit labelprint i detailhandlen? Vi står klar til at gøre processen nem og bekvem, og du er velkommen til at kontakte os for at drøfte dine behov - så vil vi være "at your side" under hele forløbet.

  Mere fra Labelling

  Need more information or have an enquiry?

  Tilbage til toppen