Labelruller på bord

Skræddersyede labels

Skræddersyet til dine specifikke opmærkningsbehov.

Har du brug for en label i en særlig størrelse til et projekt, eller en mere permanent opmærkningsløsning? Så kan vi hjælpe dig.

Skræddersyede labels kan bestilles i mange forskellige størrelser, farver og formater, så du får præcis dét, du har brug for. Hvis du har brug for hjælp eller ønsker at vide mere, er vi "at your side" og hjælper dig med at finde den label-løsning, der skal til for at opfylde netop dine specifikke behov.

Vi undersøger mulighederne for produktion af den specifikke label (og omkostningerne) på baggrund af din anmodning. Prisen kommer an på antallet og specifikationerne.

Kontakt os

Få skræddersyede labels til:

Fragtlabels

Shipping og logistik

Brother har en bred vifte af typer af labels, der endda kan skræddersys til transport- og logistikbranchen.

Orange label

Særlig opmærkning

Brother kan skræddersy og levere specielle labels til de specfikke behov inden for din branche.

Hvid label med tekst

Skiltning

Brothers labels til skiltning kan anvendes inden for en bred vifte af forskellige brancher.

Har du brug for flere oplysninger, eller har du spørgsmål?

Labelrulle

En ny label i et nyt format

Der er stor efterspørgsel på labels i specielle formater. Dette har vi har noteret os. Vi har tilføjet en ny label til vores sortiment efter ønske fra vores kunder, som opfylder flere af de nuværende krav. Den vil blive inkluderet i vores almindelige sortiment.

Hver label på LDS1N192100113N har en størrelse på 100 mm x 192 mm, og du får 350 labels pr. labelrulle. Dette er en uncoated, udstanset labelrulle i hvid, der opfylder kravene for professionelle fragtlabels. Derfor er LDS1N192100113N særlig nyttig som fragtlabel. Labelrullen kan dog også bruges inden for logistik, detailhandel, sundhedsvæsenet og andre brancher, hvor labels skal bruges til logoer, stregkoder eller andre vigtige oplysninger.

Labelrullen kan ikke købes enkeltvis, men leveres i pakker af 18 styk.