1. Hjem Brother
  2. Printere

Find den rette printer til dig

Mand i sofa

Hvad skal du kigge efter, når du skal vælge din næste printer?

Det første, du skal overveje, er, hvad printeren skal anvendes til. På baggrund af dette er der nogle funktioner, du skal være opmærksom på for at sikre, at du vælger den rette printer. F.eks.:

  • Print-teknologi
  • Papirstørrelse
  • Type af print
  • Printhastighed
  • Tilslutning
  • Antallet af papirskuffer
  • Yderligere funktioner som printeren tilbyder

Kvinde, der sidder på bord

Hvilken printer er den rette for dig?

Skal du købe en printer, men er ikke sikker på, om du har behov for en laserprinter eller en inkjetprinter? Lad os forklare de vigtigste forskelle:

Laserprintere er designet til at printe tekstdokumenter af høj kvalitet. Laserprint-teknologien sikrer dig samtidig høj printhastighed og print i store mængder.

Laserprintere anvender tonere, der er holdbare - hvilket gør dem til et populært valg på grund af deres lave printomkostninger pr. side.

Inkjetprintere er ideelle til print af farvebilleder i høj kvalitet. De gør det muligt at printe billeder i fremragende kvalitet og tillader print til kant.

Inkjetprintere er bedre for miljøet på grund af deres lave energiforbrug.

Se alle vores printere

Leder du efter de rigtige forbrugsstoffer til din printer?

Find den printer, der passer bedst til dine behov

Det kommer meget an på, hvad du skal bruge den til. Til simple opgaver, såsom at printe dine børns lektier eller printe boardingkort, er en inkjetprinter det ideelle valg. Vi anbefaler samtidig inkjetprintere til print af fotos i høj kvalitet

Til scanning eller kopiering af dokumenter skal du overveje en alt-i-én inkjetprinter med mulighed for både scan og kopi.

Til print af større mængder eller hurtigt print skal du overveje en laserprinter.

Hos Brother kan du finde en bred vifte af printere til brug i hjemmet.

Brother til hjemmet

Printmængden kan variere meget på kontoret alt efter antallet af brugere. Alt-i-én laserprintere, der kan scanne og kopiere med mulighed for dobbeltsidet print, kan være meget passende til behovet på arbejdspladsen, som printer mere. Business-inkjetprintere passer til kontorer, der har brug for fleksibilitet til at kunne printe i både A3 og A4.

Hos mindre virksomheder eller kontorer, der printer i mindre mængder, vil en inkjetprinter være ideel.

Hos Brother kan du finde en bred vifte af printere til brug på kontoret.

Se vores business-printere

Fra den ene dag til den anden kan dit behov for print være mindre. Vi anbefaler en inkjetprinter, hvis dette er tilfældet for dig, da de er ideelle til print i mindre mængder i både farve og s/h.

Se vores inkjetprintere

Der kan være dage på kontoret eller i hjemmet, hvor du printer i store mængder.

Vi anbefaler en laserprinter, hvis du printer i store mængder. Hos Brother kan du finde printere til ethvert budget.

Se vores udvalg af laserprintere

Vores Managed Print Service (MPS) sikrer dig en komplet printløsning til din virksomhed, uanset størrelsen. Vi kan sørge for den rette printer-hardware og understøttede services, der passer til din virksomhed.

Læs mere om MPS