1. Hjem
  2. Om Brother
  3. Ledige stillinger hos Brother
Smilende kvinde

Ledige stillinger

Er du interesseret i en karriere hos Brother?

Brother specialicerer sig i print, scan, label og kommunikationsløsninger til virksomheder og private. På kontoret eller på farten - Brother er altid At Your Side.

Læs mere om Brother

Stilling som regnskabsmedarbejder er ledig

Vi tilbyder:
En fuldtidsstilling i en spændende nordisk virksomhed med tiltrædelse snarest muligt. Stillingens primære fokus vil være på regnskabsfunktionen for vores norske/svenske selskaber, men der vil også være opgaver relateret til det danske selskab.

Du vil få ansvar for egne områder inden for dele af regnskab. Arbejdet vil indeholde alt fra rutineprægede opgaver til de mere udfordrende opgaver. Du vil referere til vores accounting manager og bliver en del af regnskabsafdelingen på 6 personer.

For den rette kandidat tilbyder Brother Nordic en arbejdsplads, hvor der er et godt og behageligt miljø og mulighed for at vokse med opgaverne. 

Brother tilbyder herudover en konkurrencedygtig løn, pension og sundhedsforsikring. Samtidig kommer du til at arbejde i en organisation, som har taget et etisk standpunkt i forhold til miljøet, hvilket du kan læse mere om på www.brotherearth.com

 

Primære arbejdsopgaver:
Daglige regnskabsmæssige opgaver; bogføre leverandørfakturaer, klargøre og bogføre udgående betalinger, samt opfølgning
Rejseudlæg, samt afstemninger
Kundefakturering, kreditnotaer til kunder i forbindelse med rabatter og/eller aftalte marketingsbidrag, samt opfølgning vedrørende samarbejdsaftaler (kunder, leverandører) 
Vedligeholdelse af kunde- og leverandørdata
Ad Hoc opgaver

 

Din profil:
Du har relevant uddannelse, gerne et par års erfaring, men det vigtigste er, at du har en faglig stolthed for regnskab og ønsker at levere et kvalitetssikret resultat
Du har en velfunderet forståelse for og indsigt i alle gængse regnskabsfunktioner
Du har generelt et godt IT-kendskab til Microsoft Office, eventuelt SAP

Vi søger en medarbejder, der vil være en del af en international virksomhed. Vi ser som en fordel, at du har arbejdet med norske og svenske regnskaber før, men det er ikke et krav. Som person er du pligtopfyldende, detaljeorienteret, har høje standarder og tager ansvar for dine opgaver. 

 

Ansøgning:
Vi vurderer løbende ansøgningerne, så vi opfordrer dig til at søge snarest muligt.
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Danmark Accounting Manager Anders Normann på tlf: 4331 3174 eller mail anders.normann.petersen@brother.dk

Ansøgning og CV mrk. ”regnskabsmedarbejder” sendes til lisette.burnett-cargill@brother.dk eller anders.normann.petersen@brother.dk