1. Hjem Brother
  2. Løsninger til virksomheder
  3. Case studies
Case image

Imerco fik en driftssikker og ressourcebesparende MPS-løsning fra Brother

Imerco havde brug for en ny printløsning til sine butikker og de ønskede samtidig at nedbringe udgiften på forbrugsstoffer. Brother hjalp Imerco med at finde frem til de mest velegnede printere, HL-L6450DW og MFC-L6950DW, og igangsætte en MPS-aftale med automatisk bestilling og levering af forbrugsstoffer.

“Den nye Brother-printer er vold fed!! Shit mand, jeg troede ikke, at jeg skulle blive SÅ GLAD for en ny printer.”

Butikschef hos Imerco

Læs casen - Imerco - print-løsning

Label printer with output

Brother hjalp Edox med at finde en effektiv labelløsning

Grossistvirksomheden Edox havde brug for en effektiv og robust labelløsning til lageret, så Brother tilbød dem en række produkter målrettet transport og logistikmiljøet, og de valgte en løsning med en TJ-labelprinter.

”Samarbejdet med Brother gav os en mulighed for at afdække vores behov meget hurtigt og finde en løsning, som kunne reducere antallet af labelprintere, der fyldte på pakkebordet.”

Nicholas Rapenne, direktør, Edox

Se casevideoen - Edox (fransk med danske undertekster)

Specs display and woman

Atol er meget tilfreds med den løsning til opmærkning af brillestel, som Brother leverede

Brother har hjulpet ATOL, er en fransk kæde af optikere, med at finde en labelløsning der passer deres specifikke behov.

Lovgivningen kræver, at hver brillestel har sin egen label, og det er vigtigt, at altid er læsbare. Brother fandt en løsning med en TD-4D-labelprinter og forbrugsstoffer, der passer perfekt til deres behov.

"Vi ønsker ikke at bruge tid på labels, så den virkelige succes er, når vi ikke tænker på dem”.

Sophie LeBlanc, Leder af Atols butik i byen Antony

Se casevideoen - Atol (fransk med danske undertekster)

Giga-Katsastus Oy er glade for Brothers MPS-løsning og udvidede garanti

Giga-Katsastus Oy's MPS-løsning, som omfatter to HL-6450DW s/h-laserprintere og en trådløs MFC-L9570CDWT alt-i-én farvelaserprinter, frigiver tid for personalet, så de kan fokusere på at betjene kunderne. Den sikrer desuden, at forbrugsstofferne altid leveres direkte til bilsynshallen, og i god tid, inden de løber tør.    

“Det betyder, at vi kan fokusere på arbejdet uden at skulle bekymre os om udstyret nu også fungerer, og uden at behøve at indkøbe forbrugsstoffer. Jeg ville uden tøven vælge Brothers produkter igen.”

Esa Lappalainen, Giga-Katsastus Oy

Læs casen - Giga-Katsastus Oy  

2

Nettoline Næstved fik en effektiv MPS-løsning til print af salgsmateriale

Nettoline i Næstved har valgt en Brother MPS-løsning med to forskellige Brother-printere, så de slipper for at tænke på bestilling af forbrugsstoffer, og så der altid er mindst én funktionsdygtig printer i huset.

“Service er vigtigt for os. Det giver sikkerhed at vide, at der handles hurtigt, hvis uheldet skulle være ude. Det sætter jeg stor pris på. Og jeg ved, at hvis jeg har spørgsmål til noget, så kan jeg altid bare ringe.”

Karina Thorbech, indehaver af Nettoline i Næstved

Læs casen - Nettoline

Imerco-butik

Brother leverer en professionel og effektiv fragtlabelløsning til Imercos butikker

Imerco har valgt TD-4520DN til et helt nyt tiltag – print af fragtlabels ude i butikkerne. Kravene til løsningen var, at det skulle være en stabil labelprinter i et solidt design, der var brugervenlig og nem at integrere i eksisterende systemer.

“En vigtig faktor er Brothers service. Vejen hertil, fra vi opstillede vores krav og til vi stod med en færdig løsning, har været kort og effektiv.”

Jacob Hansen, IT-Driftschef hos Imerco

Læs casen - Imerco

Battaglio - fruit pallet with label

Battaglio printer identifikations-labels til paller med frugt og grønt på TJ-labelprintere

Battaglio er italiensk importør og distributør af frugt og grønt, og de håndterer årligt 60 millioner kilo fødevarer. Frugt og grønt har begrænset holdbarhed, og derfor er det vigtigt at varerne bliver håndteret korrekt på lageret for at undgå, at de fordærver.

“TJ-labelprintere bliver brugt til at printe identifikations-labels til at sætte på frugt-pallerne. Disse labels bruges til at garantere en bedre administration af produkterne i varehuset.”

Marco Rosati, Fruit Quality Manager, Battaglio S.p.A

 Se casevideoen - Battaglio (italiensk med engelske undertekster)

BIUK Brother

TJ-labelprinteren bidrager til en problemfri produktion hos Brother Industries (U.K.) Ltd.

Hos Brother Industries (U.K.) Ltd. fik man hurtigt implementeret den industrielle labelprinter, TJ-4121TN, så snart den blev tilgængelig. TJ-4121TN leverer nu driftssikkert labelprint, der er med til at strømline arbejdet og minimere nedetiden.

“Introduktionen af TJ-serien på fabrikken har været et stort skridt fremad for os, og vi ved, at vi kan stole på Brother-brandet.”

Julian Cooper, Technical & Quality Manager, Brother Industries (U.K.) Ltd

Læs casen - Brother Industries (U.K.) Ltd. Se casevideoen - Brother International (U.K.) Ltd.

SC-billede

Brother hjælper Ticketbutler med print af navneskilte til events

En labelløsning med Brother QL-810W kombineret med egen software gjorde Ticketbutler i stand til hurtigt at printe navneskilte ved indgangen til TechBBQ og undgå kødannelse.

“På TechBBQ messen kunne vi med 8 navneskiltsprintere printe over 1000 navneskilte inden for en halv time, samtidig med at vi fik printet over 3000 over hele dagen. Ticketbutler har været med til at levere navneskilte til messen – til over 4500 deltagere, over to dage.”

Mads Kjer, grundlægger af Ticketbutler

Læs casen - Ticketbutler Se casevideoen - Ticketbutler

Skovby Synshal

MPS-løsning og to nye printere til Skovby Synshal

Kombinationen af en MPS-aftale og en SWAPplus Service Pack har betydet lavere omkostninger, større effektivitet og en velkommen tidsbesparelse for Skovby Synshal. Den økonomiske fordel ved at have fået en MPS-løsning har vist sig at være ganske betydelig, da de har sparet op mod 70 % på forbrugsstoffer.

“Vi har sparet rigtig mange penge på forbrugsstofferne, så maskinerne har allerede tjent sig selv ind. Det er helt fantastisk – alting er blevet nemmere og billigere.”

Jens Chr. Pedersen, ejer af Skovby Synshal.

Læs casen - Skovby Synshal

Healthcare_Uni_Hospital_ Bristolcase_image_360x240px

Labelsystem til blodprøver til University Hospitals Bristol NHS Foundation

“De nye labelprintere var ekstremt nemme at sætte op og krævede ingen indsats fra vores personale – de er så velintegrerede, at de nemt printer labels i henhold til patientjournalsystemet, hvilket giver vores medarbejdere mindre at tænke på.”

Andy Hole, specialist i kliniske systemer hos University Hospitals Bristol NHS Foundation Trust.

Læs casen - University Hospitals Bristol NHS Foundation Trust

Læge underskriver papirer

Nye printere inkl. MPS-løsning til Dartford & Gravesham NHS Trust

“De omkostningsbesparelser, MPS-aftalen har medført i de seneste år, er ganske vist markante, men de er kun en del af historien – vi har frigjort en masse personaletid, reduceret mængden af papiraffald og forbedret printkvaliteten over hele linjen.”

Neil Perry, underdirektør for digital transformation hos Dartford & Gravesham NHS Trust

Læs casen - Dartford & Gravesham NHS Trust

Teaser_image_Soto_Cafe

Mobil A4-printer til sælgere på farten

For at imødegå udfordringerne implementerede Soto Café de mobile, termiske Brother-printere, PJ-762, der er kompatible med Android samt har integreret Bluetooth og USB-tilslutning. Det gav medarbejderne mulighed for at printe når som helst og hvor som helst.

 

“Med den nye Brother-printer, PJ-762, har vi forbedret printkvaliteten og virksomhedens image over for kunderne, hvilket er vigtigt, hvis vi skal overleve i et meget konkurrencepræget marked.”

Gloria Vela, administrationschef hos Soto Café

 

Læs casen - Soto Café, Spanien

Emergency  medical service station in Lithuania

Print-løsning til ambulancer i Vilnius, Lithauen

Vilnius EMS (Emergency Medical Service station) valgte en termisk printløsning for at undgå problemerne med vedligeholdelelse af laserprint og optimere produktiviteten.

Installationen af mobile printere med termisk teknologi i ambulancerne fremskynder processen med nøjagtig registrering af patientdata, hvilket muliggør en effektiv, nøjagtig og strømlinet arbejdsgang.

"PJ-763-printeren hjalp os med at strømline arbejdsgangen, da den får strøm via en biladapter i cigaretstikket, og har Bluetoothforbindelse. Efter at have assisteret patienten taster ambulancepersonalet deres data ind i systemet, udskriver og giver det til hospitalet.”

R. Teimurov - Senior IT-specialist ved den offentlige akutmedicinske ambulanceservice, Vilnius.

Læs casen - Ambulancer i Vilnius

Case Study Herz

Herz Energietechnik GmbH

Herz er en østrigsk virksomhed, der leverer vedvarende energisystemer herunder varmepumper. Deres serviceteknikere bruger nu Brother PJ-700 mobile printere, der tilbyder direkte termoprint-teknologi.

"Takket være denne løsning printer vores serviceteknikere nu deres rapporter, fakturaer og testlogfiler på stedet. Der er ikke behov for tidskrævende oprettelser af dokumenter. Vores kunder kan straks få oplysningerne."

Ewald Koglmann, Servicechef, Herz Energietechnik GmbH

Læs casen - Herz (på engelsk)

Sunset Boulevard

Labelløsning med central opdatering af alle enheder for korrekt og ensrettet opmærkning

Brother har leveret en labelløsning med central opdatering af alle enheder, der gør Sunset Boulevard i stand til at sikre korrekt og ensrettet opmærkning af råvarer i deres restauranter i Danmark, Grønland og Færøerne.

“Vi har haft et godt samarbejde med Brother med løbende dialog undervejs i projektetsamt et højt serviceniveau. Vi har fundet fremtil den perfekte løsning, der imødekommer vores behov for hurtig og præcis opmærkning af råvarer og produkter.”

Kristina Hansen, driftsudviklingskonsulent hos Sunset Boulevard

Læs casen - Sunset Boulevard

Brother leverer opmærkningsløsning til McDonald’s norske restauranter

McDonald's valgte Brothers labelprinter, TD-2130N. En professionel labelprinter med et touchpanel med LCD-display (tilbehør – købes separat). I dag har 56 af restauranterne taget denne Brother-labelprinter i brug.

“Overskuelig og nem at bruge, og det er let at skifte label- eller papirrulle.”

Caroline Bjerke, Shift Manager hos McDonald’s Morenenn

Læs casen - McDonald's, Norge

Kvinde med Waiteer-taske foran bygning

Brothers labelprinter hjælper Waiteer med takeaway-ordrer

Trådløs labelprint-løsning hjælper restauranter og caféer med at ekspedere Waiteer take-away ordrer hurtigt og effektivt.

“Brothers QL-820NWB labelprinter er praktisk, fordi Bluetooth-forbindelsen gør, at den nemt kan flyttes rundt efter behov. Den kører stabilt, er nem at arbejde med og printer hurtigt. Det er en helt perfekt løsning for os.”

Søren Ib Sander, adm. dir. Waiteer

Læs casen - Waiteer

Smooth it -smoothie

Smooth it anvender en Brother-labelprinter til opmærkning af sine produkter

Brother hjalp virksomheden med at designe labelen fra start til slut – i forhold til hvor kontaktoplysningerne, EAN-koden og ingredienslisten skulle være. Labels til smoothies, grød og ingefærshots kan printes dagen før, de skal bruges.

“Labelprinteren TD-2130N har effektiviseret vores arbejde, idet vi nu kan datere labelen allerede dagen inden, hvilket letter arbejdet på morgenholdet. Aftenholdet kan forberede labels, hvilket betyder, at arbejdet næste dag går hurtigere.”

Irina Nurmi, Virksomhedsejer, Smooth it

Læs casen - Smooth it

To medarbejdere fra Norengros

Norengros AS

Brother foreslog at lave en MPS-aftale (Managed Print Services). En løsning, der gør, at Norengros slipper for at bruge tid på administration og ikke behøver en lagerbeholdning af forbrugsstoffer.

“I hele processen med at finde den rigtige løsning for Norengros har samarbejdet med Brother været vældig godt. Vi har oplevet, at de har stillet sig til rådighed for os, og endda tænkt for os indimellem. De har lavet en løsning, som gør, at vi har fået en meget enklere hverdag. Samtidig er det godt for miljøet, fordi vi ikke udskriver mere, end vi behøver.”

Einar Tønnesen, IT-manager Norengros AS

Læs casen - Norengros Se casevideoen - Norengros

Lykke_by_lykke_CaseStudy_DK

Lykke by Lykke - MPS-løsning

Lykke by Lykke valgte at gentegne en Brother MPS-aftale, der fjerner bekymringer om nedetid fra Lykke by Lykke og lægger overvågning af forbrugsstoffer og service over til Brother.

“Med en driftssikker MPS-løsning fra Brother, der sørger for automatisk bestilling og levering af toner, kan vi fokusere på at sælge tøj og give vores kunder en god oplevelse.”

Lasse Madsen, Grafiker, Lykke by Lykke.

Læs casen - Lykke by Lykke

Brother-printer

Lynge Papir & Kontor - MPS-løsning

Managed Print Services (MPS) fra Brother hører til de nyere ben i Lynge Papir & Kontor A/S’ brede sortiment. En MPS-aftale går kort fortalt ud på, at printeren selv bestiller blækpatroner eller tonere, inden den løber tør.

“For mange mindre og mellemstore virksomheder er det vigtigt, at de ikke skal bruge tid på deres kontorudstyr. De kan godt se en fordel i MPS-løsninger, hvor de får tingene leveret automatisk.”

Per Christensen, Salgschef hos Lynge Papir & Kontor A/S.

Læs casen - Lynge Papir & Kontor

McDonalds_Finestrat_059

Brother-labelprintere fremmer digitaliseringen hos McDonald’s i Spanien

Siden implementeringen af den nye løsning har McDonald’s Spanien registreret en daglig besparelse på to timer på administrative opgaver, lavere enheds- og printomkostninger, bedre affaldshåndtering og forbedret kundeservice.

”Det var en god beslutning at stoppe med at bruge almindelige printere. I dag er hele printprocessen integreret i vores globale driftsløsning.”

IT-driftsleder, McDonald's Spanien

Læs casen - McDonald's, Spanien

Resia entrance_case

Resia Travel Group - skræddersyet arbejdsgang

Resia Travel Group (RTG) er en af Nordens førende aktører inden for salg af ferie- og forretningsrejser. Da Resia Travel Group for nylig planlagde at opdatere deres printerflåde, udviklede Brother et testmiljø sammen med dem.

“Implementeringen af vores nye printerflåde gik nemt og smertefrit. Brother stod for forkonfigurering, distribution og opsætning.”

Niklas Jönrup, Resia Travel Group.

Inside P.M. Olsen

Flere løsninger - ét brand

P.M. Olsen har mange kunder og et stort eftermarked, så virksomheden printer rigtig meget hver dag, og derfor er det vigtigt at kende prisen på print. Denne viden er lettilgængelig med en MPS-løsning fra Brother. Den sikrer samtidig, at bilfirmaet får tilsendt nye forbrugsstoffer til printerne helt automatisk inden de er ved at løbe tør. Så udover at P.M. Olsen får et bedre overblik over omkostningerne, behøver virksomheden ikke længere selv at skulle tænke på at købe forbrugsstoffer eller have et forbrugsstoflager.

“Grunden til at vi valgte ét samlet brand til det hele er, at vi godt kan lide langvarige relationer. Vi har kendt Connie fra Brother i mange år, og derfor valgte vi Brother til print og scan samt til at lave en labelløsning til vores dæk.”

Tonny Rasmussen, Økonomidirektør, P.M. Olsen

Læs casen - P.M.Olsen  Se casevideoen - P.M. Olsen

SubwayCaseStudy_DK

Subway - løsning til fødevareopmærkning

Subway®-restauranten Chineham, Basingstoke havde Brothers TD-2120N labelprinter på prøve i seks uger som erstatning for deres daværende labelprinter, og var begejstrede for TD-2120N. Når medarbejderne kan udføre holdbarhedsmærkningen hurtigere og mere effektivt, har de mere tid til at tilberede og servere mad til deres kunder og dermed give en bedre kundeoplevelse.

"Som franchisetager er fødevaresikkerhed af afgørende betydning for min forretning. En dårlig kontrolrapport efter et internt kontrolbesøg eller fra Food Standards Agency kan være ødelæggende for min virksomhed."

Vanessa Mattia, Subway® Chineham, Basingstoke franchisetager

Læs casen - Subway, Chineham

Hvordan et partnerskab mellem Brother og en forhandler begyndte

IT-virksomheden JH Computer blev grundlagt i 2002 i Putaja, i daværende Suodenniemi, og tilbyder alle ydelser inden for computerteknologi, fra salg af udstyr til IT-service og teknisk support. JH Computer er en del af Finlands største IT-kæde, Data Group, og stræber efter at blive Birkalands største IT-aktør inden for et par år.

”Brothers virksomhed er pålidelig og velfungerende. Vi har samarbejdet længe, og vi udvikler os sammen. Samarbejdet foregår smidigt hele vejen fra partner til kunde. Brother har forståelse både for vores behov som forhandler og for kundens behov.”

Jouni Hujo, Administrerende direktør, JH Computer Oy, Sastamala & Nokia

Læs casen - JH Computer Se casevideoen - JH Computer

MPS som løsning til øget effektivitet og kundeservice

Auto-Suni er en bilforhandler, der sælger og servicerer fem forskellige bilmærker fire forskellige steder. Med Brothers Managed Print Services er printerne altid funktionsdygtige og klar til brug. Printerne formidler information til Brothers system, så der kan afsendes forbrugsstoffer inden brugeren opdager, de er ved at slippe op.

”Auto-Suni har benyttet Brothers MPS-løsning i halvandet år, og den har fungeret meget pålideligt. Vi har ikke skullet bestille toner en eneste gang siden, så vi er meget tilfredse med printløsningen fra Brother.”

Jaakko Kokkola, IT Manager, Auto-Suni Oy, Lappeenranta

Læs casen - Auto-Suni Se casevideoen - Auto-Suni

O.K. Auto Oy havde brug for en løsning til opmærkning af dæk

Et stort antal dækskift i en hektisk sommer og vintersæson er en udfordring for O.K. Auto Oy. Informationen på de manuelt opmærkede dæk kunne variere, og de forskellige håndskrifter gav uklarhed samt ekstra arbejde. Løsningen blev Brothers labelløsning til dækopmærkning, der integreres nemt med kundens eksisterende dækdatabase. Labelen printes fra en labelprinter og er beregnet til opmærkning af dæk. Limen er stærk og tåler fugt og kulde.

”Brothers labelprinter er et meget økonomisk valg, fordi vi slipper for månedlige gebyrer og løbende omkostninger.”

Jussi Tuominen, servicechef O.K. Auto Oy, Kouvola

Læs casen - O.K. Auto Oy Se casevideoen - O.K. Auto Oy

Snellman sætter sin lid til mobile printløsninger

Lastbilchauffør, Peter Björk, skulle skifte til en nyere tablet i sin lastbil. På samme tid foreslog han, at den forhenværende mobile printer også skulle udskiftes. Brother vurderede situationen og præsenterede en løsning baseret på print af kvitteringer direkte fra lastbilerne. Det krævede blandt andet at den mobile printer kunne sættes fast til instrumentbrættet i lastbilerne, at skift af ruller skulle være let, at printhastigheden var høj og at printkvaliteten var god.

”Vi bruger mobile RuggedJet-printere i adskillige af vores lastbiler. Enhederne bliver sat fast til instrumentbrættet, hvilket forhøjer sikkerheden. Det er let og praktisk at udskifte rullen og printkvaliteten er bedre sammenlignet med den forhenværende”.

Peter Björk, Lastbilchauffør, Snellman

Læs casen - Snellman

Dalmata Hospitality

Brothers MFC-L8900CDW, der indeholder print, scan, kopi og fax, blev indført i kæden, og således imødekommer de mange forskellige behov i hotelbranchen. Enhederne blev installeret med Brothers Managed Print Services (MPS).

“Den laserprinter alt-i-én, som Brother foreslog, levede helt op til vores behov, især i forhold til at få valuta for pengene. Maskinens udgifter og størrelse var afgørende kriterier for vores valg, eftersom vi ønskede nogle modeller, der kunne tilpasses efter kapaciteten på vores lokaliteter”.

Benoit Guinaudeau, intern auditør, Dalmata Hospitality

Læs casen - Dalmata

Kalevala Koru - løsning til prisopmærkning

Med hjælp af en Brother-labelprinter, PT-D600VP, fandt Kalevala Koru en løsning på deres udfordringer med hensyn til opmærkning af priser.

”Det er en medfødt del af den finske tankegang, at man foretrækker at have god tid til at kigge på produkterne. Det er derfor altafgørende at prisopmærkningen er informativ og tydelig. Tydelig prisopmærkning hjælper også sælgerne i deres arbejde og gør kundeoplevelsen bedre. For eksempel når der er travlt i butikken, hvor kunderne har mulighed for let at tjekke priser på varerne, inden de bliver ekspederet af sælgerne”.

Tuula Junttila, Butikschef i Kalevala Koru, Esplanadi

Læs casen - Kalevala Koru

Case study - Mantsala municipality

MPS-løsning for Mäntsälä Kommune

Den lille kommunes IT-afdeling har kun to ansatte. Vedligeholdelsen af afdelingens printerflåde krævede ekstra arbejde og omkostninger, hvorfor IT-manageren var på udkig efter en servicemodel, der kunne løse problemet.

“Vi var på udkig efter en omkostningseffektiv måde at administrere vores printerflåde på. Brothers Managed Print Service (MPS) giver os friheden til at fokusere på værdiskabende arbejde, fordi printerne er smartere og kræver mindre opmærksomhed fra os".

Markku Anttila, IT Manager hos Mäntsälä Kommune

Læs casen - Mäntsäla Kommune Se casevideoen

Case Study - Jollyroom

Jollyroom - innovative løsninger

Jollyroom er den største e-handelsvirksomhed, der sælger børne- og babyprodukter i Norden. Med en forretning i konstant vækst var der behov for en fleksibel og skalerbar løsning, hvor størstedelen af arbejdsgangen kunne håndteres trådløst. Brother præsenterede en trådløs løsning baseret på traditionel papiradministration, der slutter ved ankomsten af varerne og som fungerer sammen med en digital løsning. Jollyrooms lagerpersonale kan arbejde hvor som helst, takket være denne løsning.

”Vi kan arbejde alle steder – vi flytter simpelthen arbejdspladsen hen, hvor varerne er”.

Kaspar Hannerz, Inbound Manager Jollyroom

Læs casen - Jollyroom Se casevideoen - Jollyroom

Smart print på byggepladsen gør arbejdet lettere

Alasen Rakennus er et finsk byggefirma, der søgte løsninger til at gøre arbejdet på byggepladsen mere effektivt ved f.eks. at reducere mængden af papirprint. Virksomheden besluttede at gemme arbejdstegninger og arbejdsinstruktioner i en cloud-baseret tjeneste, og printer nu kun on demand. Brothers automatiske leveringer af forbrugsstoffer giver bygningsarbejderne tid til at fokusere på deres arbejdsopgaver, der aldrig er sat på pause på grund af tomme blækpatroner. 

"Nu skal vi udelukkende fokusere på vores arbejdsopgaver, da printeren klarer sig selv og automatisk bestiller de nødvendige forbrugsstoffer".

Ville Niinimäki, byggepladsleder, Alasen Rakennus Ltd

Læs casen - Alase Rakennus Se casevideoen - Alasen Rakennus

Akaa Kommune effektiviserer arbejdet med det papirløse kontor

Elektronisk deling af information såsom scanning af dokumenter er en meget vigtig supportfunktion for Akaa Kommune. Det var vigtigt for dem at finde en problemfri dokumenthåndteringsløsning til deres forskellige kontorer. En skræddersyet scanneløsning til en fast månedlig ydelse ændrede informationsflowet mellem deres forskellige kontorer dramatisk. 

"Brothers scannere er lette at bruge, især de når er tilpasset vores behov".

IT Manager Asko Mäkinen, Akaa Kommune, Finland


Læs casen - Akaa Kommune  Se casevideoen - Akaa Kommune

Viaport case study

VIAPORT

Teknologieksperten Brother blev valgt til at imødekomme VIAPORTS behov for en mobil print- og scanneløsning til lastbilflåden. Løsningen med mobil printer PJ-763MFi og scanner ADS-3600W gør det let at digitalisere dokumenter, spare tid, booste produktivitet og eliminere unødvendige ture til hovedkontoret for chaufførerne.

“Vi havde i vores virksomhed et behov for en særlig print- og scannepartner i lastbilens førerhus. Vi vidste ikke, at dette kunne løses på så enkel en måde. Brother satte sig ind i vores behov, og takket være vores gode samarbejde blev en smart løsning fundet. Brothers mobile print- og scanneløsning gør os i stand til at spare på udgifterne, mens vi øger medarbejder- og kundetilfredsheden".

Antonio Higueras Cruz, adm. direktør for VIAPORT

Læs casen

Daycare

Elbkinder Centres

Brothers klikpris-løsning (MPS-løsning) samt professionelle inkjetprintere effektiviserede arbejdsdagen hos integrerede institutioner i Tyskland.

"Brugerfladerne er enkle, intuitive og sjove at bruge".

Kevin Einig, der er administrativ repræsentant for den integrerede institution Schwebengrunds i Hamborg

Læs casen

QL-710W

NDC Oslo

NDC Oslo bruger Brother-labelprintere, når de tjekker deres konferencedeltagere ind. NDC Oslo er en årlig software-konference, som på åbningsdagen har mere end 2000 deltagere, der tjekker ind på nogenlunde samme tid. Dette kræver effektiv køkultur og Brother-labelprinterne er en vigtig del af denne effektivitet. Resultatet er, at der ingen kø er. Se videoen og lær mere om, hvordan Brother-labelprinterne bliver brugt ved NDC Oslo.

Se casevideoen

Kaisankoti_case study

Kaisankoti genoptræningscenter

Førende finsk genoptræningscenter møder patienterne på nettet med OmniJoin webkonferencesystem. Kaisankoti har tilbudt deres patienter web-baserede lægesamtaler siden foråret 2017, som en mulighed i stedet for den traditionelle lægesamtale. 

"Videokonsultationer sparer både patienter og læger tid, og de kan bruges i de fleste ikke-akutte tilfælde. Kaisankoti har specielt benyttet denne form for samtaler i forbindelse med vurdering af arbejdsstillinger og genoptræning på arbejdspladsen. Patienternes arbejdsplads kan f.eks. være placeret i Oulu, flere hundrede kilometer fra Kaisankoti. Det er derfor praktisk for patienten at kunne gå rundt på sin arbejdsplads med en bærbar computer og vise lægen arbejdsmiljøet".

Kaisankoti’s overlæge

Læs casen

Optimerede labelløsninger for optikere

Opmærkning af brillestel er en nødvendighed for at sikre nem og hurtig identifikation og prismærkning samt information om produktkoder, så al information er tilgængelig på det enkelte brillestel.

For at imødekomme disse behov blev Brothers QL-labelprintere og tape valgt som samlet labelløsning af Martínez-Lorca optikercenter i Madrid.

Læs casen

DESPEC_teaser

Despec

Med flere tusinde lagerførte varenumre på to store lagere i henholdsvis Danmark og Sverige, krævede Despec en samlet labelløsning, der både var nemmere og hurtigere at arbejde med end den tidligere, og som bl.a. kunne håndtere stregkoder. Valget faldt på en Brother-labelløsning med P-touch labelprinter og ekstra stærkt klæbende TZe-tape.

"Det virker, og det holder".

Thomas Harboe Hald, General Manager, Information Systems & Marketing, Despec

 

Læs casen - Despec

Fountains and Features bruger PT-E550WVP

Fountains and Features

Fountains and Features, der er en design-, installations- og vedligeholdelsesvirksomhed med speciale i design af forskellige typer springvand og anden vandkunst på offentlige steder, ledte efter en alt-i-én-labelløsning, og fandt den.

"PT-E550W er en opmærkningsrevolution for vores virksomhed. Ved at bruge appen på min smartphone kan jeg printe den advarselslabel, jeg har behov for, direkte fra skabelonen. Det betyder, at det er slut med at slæbe rundt på uhåndterlige ruller med for-printet tape - i stedet er der en labelprinter, som bogstaveligt talt klarer det hele, når behovet opstår. P-touch E550W gør arbejdet med vores opmærkning lettere og sørger for, at den lever op til branchekravene. Det er den bedst tænkelige og mest praktiske opmærkning, vi kunne ønske for vores projekter".

Andrew Turner, Byggepladsingeniør, Fountains and Features

 

Læs casen

Richard Lowe

Elektriker Richard Lowe

Den selvstændige elektriker Richard Lowe siger, at PT-E550WVP er blevet et uundværligt værktøj for hans virksomhed.

"P-touch E550WVP er en smart labelprinter. Printkvaliteten er fremragende, og jeg kan fremstille virkelig tydelige og slidstærke labels ved hjælp af den laminerede TZe-tape. Den gør det let for mig at overholde branchens regulativer og er blevet en essentiel del af mit udstyr".

Richard Lowe, selvstændig elektriker

Læs casen

DER guide

DER

En tysk rejsebureaugruppe har strømlinet dokumentprint på 500 kontorer med den nye Brother s/h-laserprinter HL-L6400DW.

"Dette nye printtiltag gør os ikke blot i stand til at yde den bedste support til vores medarbejdere i deres daglige arbejde, men også til at forme al printaktivitet på tværs af organisationen til noget mere omkostningseffektivt og transparent".

Sascha Karbginski, direktør for DER

Læs casen

Case Study-Kovsted-og-Skovgaard

Kovsted & Skovgård

Revisionsfirmaet Kovsted & Skovgård i Århus har givet Brother en central rolle i virksomhedens digitale forvandling.

"Brother-scannerne er nemme at bruge, og de er faktisk hurtigere end vi havde regnet med. Når først folk har vænnet sig til rutinen med at scanne papirer, udfyldte formularer og breve i stedet for at gemme dem i ringbind som i gamle dage, er der beviseligt tid at spare".

René Ferrer Ruiz, Partner hos Kovsted & Skovgård

Læs casen

Fjernvarme Fyn

Fjernvarme Fyn

Hos Fjernvarme Fyn i Odense spiller Brothers små mobile RJ-3050 printere til labels og kvitteringer en vigtig rolle i at holde styr på forbrugsmålerne ude hos varmekunderne.

"Det er meget vigtigt, at vi kan identificere hver eneste måler, der bliver udskiftet. Målerne indgår i stikprøvepartier og skal derfor håndteres specielt og være synligt mærket med et partinummer. Vi undersøgte markedet nøje, og kun Brothers printere kunne leve op til vores forventninger".

Lars Rasmussen, teamleder for målerafdelingen, Fjernvarme Fyn

Læs casen

Enevold Revision

Enevold Revision

Revisionsfirma er gået helt over til digital sagsbehandling ved hjælp af scannere og alt-i-én printere fra Brother.

”Jeg har mange mindre virksomheder som kunder. Ofte håndværkere, der bruger alt for meget af deres arbejdstid på administration og besværlige arbejdsgange. De kan få meget mere ud af deres liv, hvis de rationaliserede, ligesom jeg har gjort".

Carsten Enevold, ejer af Enevold Revision

Læs casen

Case Study_Tilitoimisto Karppinen

Revisionsfirma Tilitoimisto A. Karppinen Oy

Revisionsfirmaet Tilitoimisto Karppinen Oy forenklede deres printløsning.

Revisionsfirmaer har stadig behov for at printe meget og med en klikløsning (MPS) kan de spare både penge og tid på administrering af deres printere. De får et bedre arbejdsflow og skal ikke længere tænke på at købe forbrugsstoffer til deres printere.

"Med Brothers klikpris-løsning skal vi ikke tænke på om vi har tonere til vores printere".

Tapani Mäkinen, IT-manager hos Tilitoimisto A. Karppinen Oy, Oulu, Finland

Læs casen - på engelsk

Sport Car Center Brother

Sport Car Center

Sports Car Center optimerede administrationen af sit dækhotel ved hjælp af Brothers labelløsning til dæk.

”Jeg vil anbefale Brothers labelprinterløsning til alle bilforhandlere, dækhoteller og dækserviceforretninger".

Petter Kallinen, formand for Sports Car Center, Espoo

Læs casen

Europcar Brother

Europcar

Printerne skal køre hele tiden hos Danmarks største biludlejer.

”Driftssikkerhed, driftssikkerhed, driftssikkerhed. Det er nøgleord for os".

Anders Thaarup, IT-koordinator på Europcars danske hovedkontor i Århus

Læs casen

GNK Brother

GKN

Inkjet HL-S7000DN: Hurtige print der tåler fugt og oliefingre.

”Brother-printerne er meget solide i konstruktionen. De er hurtige og driftsstabile, samtidig med at anskaffelsesprisen var rimelig".

Tommy Holm, GKN Wheels

Læs casen

Jønssons Auto Brother

Jønssons Auto

Smart printerløsning fra Brother gør det lettere at sælge biler.

"Med tre populære bilmærker har vi travlt hver dag. Ofte meget travlt. Hvert minut tæller, så vi ikke spilder tiden på administration og papirnusseri, når vi hellere vil give vores kunder en optimal service og god rådgivning om deres bil.”

Robert Andersson, IT-ansvarlig, Jønssons Auto A/S

Læs casen

Litauens politi

Litauens politi

Litauens politi kører med en Brother PocketJet på bagsædet.

”Vores arbejde er blevet mere rationelt. Vi kan udskrive vigtige papirer hurtigt, og vi kan printe uden problemer på alle tider af året."

Algidas Stoxitas - Deputy Police Commissioner General ved Litauens politi i Vilnius.

Læs casen

Ubiquitech Brother

One Q

One Q's Intelligente Print Management-systemer er optimeret med Brother Solutions Interface.

Læs case

ercall wood college picture of building brother

Ercall Wood Technology College

"Brother MPS hjælper os med at styre vores printomkostninger. Vi kan se, hvor meget vi bruger på print i hver afdeling på både s/h- og farveprint".

Matthew Cooke, IT-tekniker, Ercall Wood Technology College

Læs case - på engelsk

Helsby High School children walking Brother

Helsby High School

"Hovedomdrejningspunktet for dette projekt var at reducere vores printomkostninger. Ved at bruge Brother-printere, har vi været i stand til at halvere printerantallet, hvilket har reduceret vores totale omkostning betydeligt med færre printere og færre forbrugsstoffer".

Steve Ford, Strategisk ICT-manager, Helsby High School

 Læs casen - på engelsk

Day Lewis Pharmacy Logo Brother

Day Lewis Pharmacy

"Brother planlagde, leverede og installerede 380 nye printere på rekordtid. De trænede også vores medarbejdere og supporterede os gennem denne store forretningsændring".

Colin Kendrick, IT-leder, Day Lewis Pharmacy

Læs case - på engelsk

Hillary's Blinds Logo Brother

Hillary's Blinds

"85% af vores omsætning kommer fra mobile løsninger, og det har revolutioneret vores forretning".

Julian Bond, ICT-leder, Hillary’s Blinds Ltd

Læs case - på engelsk

PJT Co Logo Brother

PJT Co

"Kontorplads og arkivering af kundefiler er en konstant udfordring for os, ligesom for mange andre revisionsfirmarer. Brothers prisvenlige skrivebordsscannere og mobile scannere har ændret måden, vi arbejder på".

Sunil Parekh, Direktør, PJT & CO Chartered Accountants

Læs case - engelsk

Dakro - Brother - PJ-623

Dakro Environmental Ltd

"Det har forbedret vores kundeoplevelse, gjort os mere effektive og reduceret vores omkostninger".

Antonio Solimena, IT-manager, Dakro Environmental Ltd

Læs case - på engelsk