1. Hjem
  2. Løsninger
  3. Reference-case-studies

Akaa Kommune effektiviserer arbejdet med det papirløse kontor

Elektronisk deling af information såsom scanning af dokumenter er en meget vigtig supportfunktion for Akaa Kommune. Det var vigtigt for dem at finde en problemfri dokumenthåndteringsløsning til deres forskellige kontorer. En skræddersyet scanneløsning til en fast månedlig ydelse ændrede informationsflowet mellem deres forskellige kontorer dramatisk. 

"Brothers scannere er lette at bruge, især de når er tilpasset vores behov."
IT Manager Asko Mäkinen, Akaa Kommune, Finland.


Læs casen Se casevideoen

Viaport case study

VIAPORT

Teknologieksperten Brother blev valgt til at imødekomme VIAPORTS behov for en mobil print- og scanneløsning til lastbilflåden. Løsningen med mobil printer PJ-763MFi og scanner ADS-3600W gør det let at digitalisere dokumenter, spare tid, booste produktivitet og eliminere unødvendige ture til hovedkontoret for chaufførerne.

“Vi havde i vores virksomhed et behov for en særlig print- og scannepartner i lastbilens førerhus. Vi vidste ikke, at dette kunne løses på så enkel en måde. Brother satte sig ind i vores behov, og takket være vores gode samarbejde blev en smart løsning fundet. Brothers mobile print- og scanneløsning gør os i stand til at spare på udgifterne, mens vi øger medarbejder- og kundetilfredsheden." siger Antonio Higueras Cruz, adm. direktør for VIAPORT

Læs casen

Daycare

Elbkinder Centres

Brothers klik-prisløsning (MPS-løsning) samt professionelle inkjetprintere effektiviserede arbejdsdagen hos integrerede institutioner i Tyskland.

"Brugerfladerne er enkle, intuitive og sjove at bruge", siger Kevin Einig, der er administrativ repræsentant for den integrerede institution Schwebengrunds i Hamborg.

Læs casen

Effektiv indtjekning på NDC Oslo med Brother QL Labelprintere

Se hvordan Macsimum og NDC Oslo bruger QL labelprintere fra Brother.

Nytænkning - OmniJoin webkonference

OmniJoin webkonference fra Brother spiller en vigtig rolle hos Kongsberg Maritime.

OmniJoin webkonference hos Tinius Olsen

Tinius Olsen tekniske universitet tilbyder en ny og innovativ undervisningsform med OmniJoin webkonference fra Brother.

Kaisankoti_case study

Kaisankoti genoptræningscenter

Førende finsk genoptræningscenter møder patienterne på nettet med OmniJoin webkonferencesystem.

Kaisankoti har tilbudt deres patienter web-baserede lægesamtaler siden foråret 2017, som en mulighed i stedet for den traditionelle lægesamtale. 

Videokonsultationer sparer både patienter og læger tid, og de kan bruges i de fleste ikke-akutte tilfælde. Kaisankoti har specielt benyttet denne form for samtaler i forbindelse med vurdering af arbejdsstillinger og genoptræning på arbejdspladsen.  Patienternes arbejdsplads kan fx være placeret i Oulu, flere hundrede kilometer fra Kaisankoti. Det er derfor praktisk for patienten at kunne gå rundt på sin arbejdsplads med en bærbar computer og vise lægen arbejdsmiljøet, siger Kaisankoti’s overlæge.

 

Læs casen

Optimerede labelløsninger for optikere

Opmærkning af brillestel er en nødvendighed for at sikre nem og hurtig identifikation og prismærkning samt information om produktkoder, så al information er tilgængelig på det enkelte brillestel.

For at imødekomme disse behov blev Brothers QL-labelprintere og tape valgt som samlet labelløsning af Martínez-Lorca optikercenter i Madrid.

Læs casen

DESPEC_teaser

Despec

Med flere tusinde lagerførte varenumre på to store lagre i henholdsvis Danmark og Sverige, krævede Despec en samlet labelløsning, der både var nemmere og hurtigere at arbejde med end den tidligere, og som bl.a. kunne håndtere stregkoder. Valget faldt på en Brother labelløsning med P-touch labelprinter og ekstra stærkt klæbende TZe-tape.

"Det virker - og det holder," udtaler Thomas Harboe Hald, General Manager, Information Systems & Marketing, Despec.

 

Læs casen

Fountains and Features bruger PT-E550WVP

Fountains and Features

Fountains and Features, der er en design- installations- og vedligeholdelsesvirksomhed med speciale i design af forskellige typer springvand og anden vandkunst på offentlige steder, ledte efter en alt-i-én labelløsning, og fandt den.

"PT-E550W er en opmærknings-revolution for vores virksomhed. Ved at bruge app'en på min smartphone kan jeg printe den advarselslabel, jeg har behov for, direkte fra skabelonen. Det betyder, at det er slut med at slæbe rundt på uhåndterlige ruller med for-printet tape - i stedet er der en labelprinter, som bogstaveligt talt klarer det hele, når behovet opstår. P-touch E550W gør arbejdet med vores opmærkning lettere og sørger for, at den lever op til branchekravene. Det er den bedst tænkelige - og mest praktiske - opmærkning, vi kunne ønske for vores projekter," siger Andrew Turner, Byggeplads-ingeniør, Fountains and Features.

 

Læs casen

Richard Lowe

Elektriker Richard Lowe

Den selvstændige elektriker Richard Lowe siger, at PT-E550WVP er blevet et uundværligt værktøj for hans virksomhed.

"P-touch E550WVP er en smart labelprinter. Printkvaliteten er fremragende, og jeg kan fremstille virkelig tydelige og slidstærke labels ved hjælp af den laminerede TZe-tape. Den gør det let for mig at overholde branchens regulativer og er blevet en essentiel del af mit udstyr," siger Richard Lowe, selvstændig elektriker.

Læs casen

DER guide

DER

En tysk rejsebureaugruppe har strømlinet dokumentprint på 500 kontorer med den nye sort-hvide laserprinter Brother HL-L6400DW.

"Dette nye printtiltag gør os ikke blot i stand til at yde den bedste support til vores medarbejdere i deres daglige arbejde, men også til at forme al printaktivitet, på tværs af organisationen, til noget mere kort-effektivt og transparent," konkluderer Sascha Karbginski, direktør for DER

Læs casen

Case Study-Kovsted-og-Skovgaard

Kovsted & Skovgård

Revisionsfirmaet Kovsted & Skovgård i Århus har givet Brother en central rolle i virksomhedens digitale forvandling.

"Brother scannerne er nemme at bruge, og de er faktisk hurtigere end vi havde regnet med. Når først folk har vænnet sig til rutinen med at scanne papirer, udfyldte formularer og breve i stedet for at gemme dem i ringbind som i gamle dage, er der beviseligt tid at spare."
René Ferrer Ruiz, Partner hos Kovsted & Skovgård

Læs casen

Fjernvarme Fyn

Fjernvarme Fyn

Hos Fjernvarme Fyn i Odense spiller Brothers små mobile RJ-3050 printere til labels og kvitteringer en vigtig rolle i at holde styr på forbrugsmålerne ude hos varmekunderne.

"Det er meget vigtigt, at vi kan identificere hver eneste måler, der bliver udskiftet. Målerne indgår i stikprøvepartier og skal derfor håndteres specielt og være synligt mærket med et partinummer. Vi undersøgte markedet nøje, og kun Brothers printere kunne leve op til vores forventninger."
Lars Rasmussen, teamleder for målerafdelingen, Fjernvarme Fyn

Læs casen

Enevold Revision

Enevold Revision

Revisionsfirma er gået helt over til digital sagsbehandling ved hjælp af scannere og alt-i-én printere fra Brother.

”Jeg har mange mindre virksomheder som kunder. Ofte håndværkere, der bruger alt for meget af deres arbejdstid på administration og besværlige arbejdsgange. De kan få meget mere ud af deres liv, hvis de rationaliserede, ligesom jeg har gjort.”
Carsten Enevold, ejer af Enevold Revision.

Læs casen

Case Study_Tilitoimisto Karppinen

Revisionsfirma Tilitoimisto A. Karppinen Oy

Revisionsfirmaet Tilitoimisto Karppinen Oy forenklede deres printløsning

Revisionsfirmaer har stadig behov for at printe meget og med en klik-løsning (MPS) kan de spare både penge og tid på administrering af deres printere. De får et bedre arbejdsflow og skal ikke længere  tænke på at købe forbrugsstoffer til deres printere.

"Med Brothers klik-pris løsning skal vi ikke tænke på om vi har tonere til vores printere.

Tapani Mäkinen, IT-manager hos
Tilitoimisto A. Karppinen Oy, Oulu, Finland

Læs casen - på engelsk

Sport Car Center Brother

Sport Car Center

Sports Car Center optimerede administrationen af sit dækhotel ved hjælp af Brothers labelløsning til dæk.

”Jeg vil anbefale Brothers labelprinterløsning til alle bilforhandlere, dækhoteller og dækserviceforretninger.”
Petter Kallinen, formand for Sports Car Center, Espoo

Læs casen

Europcar Brother

Europcar

Printerne skal køre hele tiden hos Danmarks største biludlejer.

”Driftssikkerhed, driftssikkerhed, driftssikkerhed. Det er nøgleord for os"
Anders Thaarup, It-koordinator på Europcars danske hovedkontor i Århus.

Læs casen

GNK Brother

GKN

Inkjet HL-S7000DN: Hurtige print der tåler fugt og oliefingre.

”Brother printerne er meget solide i konstruktionen. De er hurtige og driftsstabile, samtidig med at anskaffelsesprisen var rimelig.”
Tommy Holm, GKN Wheels.

Læs casen

Jønssons Auto Brother

Jønssons Auto

Smart printerløsning fra Brother gør det lettere at sælge biler.

Med tre populære bilmærker har vi travlt hver dag. Ofte meget travlt. Hvert minut tæller, så vi ikke spilder tiden på administration og papirnusseri, når vi hellere vil give vores kunder en optimal service og god råd givning omkring deres bil.”
Robert Andersson, IT-ansvarlig Jønssons Auto A/S.

Læs casen

Litauens politi

Litauens politi

Litauens politi kører med en Brother PocketJet på bagsædet.

”Vores arbejde er blevet mere rationelt. Vi kan udskrive vigtige papirer hurtigt, og vi kan printe uden problemer på alle tider af året."
Algidas Stoxitas - Deputy Police Commissioner General ved Litauens politi i Vilnius.

Læs casen

Ubiquitech Brother

One Q

One Qs Intelligente Print Management systemer er optimeret med Brother Solutions Interface.

Læs case

ercall wood college picture of building brother

Ercall Wood Technology College

"Brother MPS hjælper os med at styre vores printomkostninger. Vi kan se, hvor meget vi bruger på print i hver afdeling på både sort/hvid- og farveprint - vi kan endda forudsige udgifter... "

Matthew Cooke, IT Technician, Ercall Wood Technology College

Læs case - på engelsk

Helsby High School children walking Brother

Helsby High School

"Hovedomdrejningspunktet for dette projekt var at reducere vores printomkostninger. Ved at bruge Brother printere, har vi været i stand til at halvere printerantallet, hvilket har reduceret vores totale omkostning betydeligt med færre printere og færre forbrugsstoffer."

Steve Ford, Strategic ICT Manager, Helsby High School

Se YouTube-filmen   Læs casen - på engelsk

Day Lewis Pharmacy Logo Brother

Day Lewis Pharmacy

"Brother planlagde, leverede og installerede 380 nye printere på rekordtid. De trænede også vores medarbejdere og supporterede os gennem denne store forretningsændring."

Colin Kendrick, Head of IT, Day Lewis Pharmacy

Læs case - på engelsk

Hillary's Blinds Logo Brother

Hillary's Blinds

"85% af vores omsætning kommer fra mobile solutions og det har revolutioneret vores forretning."

Julian Bond, Head of ICT Hillary’s Blinds Ltd. 

Læs case - på engelsk

PJT Co Logo Brother

PJT Co

"Kontorplads og arkivering af kundefiler er en konstant udfordring for os, ligesom for mange andre revisionsfirmarer. Brothers prisvenlige skrivebords og mobile scannere har ændret måden vi arbejder på."

Sunil Parekh, Director, PJT and Co Chartered Accountants

Læs case - engelsk

Dakro - Brother - PJ-623

Dakro Environmental Ltd

"Det har forbedret vores kundeopleve, gjort os mere effektive og reduceret vores omkostninger."

Antonio Solimena, IT Manager, Dakro Environmental Ltd

Læs case - på engelsk