1. Hjem Brother
  2. Forbrugsstoffer og tilbehør
  3. Oplysning om forfalskede forbrugsstoffer
Originale Brother tonere i produktion

Hvad er forfalskede forbrugsstoffer?

Forfalskede forbrugsstoffer er blækpatroner eller tonere, der er kopieret eller efterlignet, og som fremstilles og sælges ulovligt ved brug af Brother-varemærket. Ikke alene overtræder de Brothers varemærke- og immaterielle rettigheder, men de overholder heller ikke de strenge sundheds-, sikkerheds-, kvalitets- og miljøkontroller, som vi gør brug af hos Brother.

Hvor sælges der forfalskede forbrugsstoffer?

Forfalskede forbrugsstoffer sælges oftest online. Ofte vil disse websteder vises i internetsøgninger efter blækpatroner og tonere til printere, reklame for billige eller nedsatte Brother-produkter og kan endda bruge Brother-mærkenavnet i webadressen.

Forfalskede forbrugsstoffer kan også vises på populære auktioner og klassificerede noteringssider.

Køb originale Brother-forbrugsstoffer

Imaging Supplies Coalition (ISC) anslår, at uoriginale produkter på verdensplan koster industrien over 3 milliarder dollars hvert år.

Kilde: isc-inc.org 

Farerne ved at bruge forfalskede blækpatroner og tonere

  • Upålidelige - de kan være upålidelige, da de ikke overholder de samme høje standarder eller gennemgår de samme strenge test som originale Brother-forbrugsstoffer.
  • Usikre - forfalskede forbrugsstoffer har større risiko for at gå i stykker og lække, hvilket kan beskadige printeren og frigive skadelige partikler til atmosfæren.
  • Dårlig kvalitet - outputtet er dårligere fra forbrugsstoffer, der ikke er designet og testet af Brother til at producere print i højeste kvalitet.
  • Ulovlig - ved at købe forfalskede forbrugsstoffer kan du potentielt komme til at støtte organiseret kriminalitet.
  • Der er større sandsynlighed for, at de ender på lossepladser - de yder generelt færre sider og er ikke så holdbare, hvilket betyder, at de hurtigere kasseres.

Når kvalitet og pålidelighed betyder noget

Hvordan beskytter Brother sine kunder mod forfalskede forbrugsstoffer?

Hos Brother tager vi forfalskninger meget alvorligt. For at beskytte vores brand og vores kunder arbejder vi tæt sammen med vores partnere, herunder Amazon, og vi er forpligtet til at opdage forfalskninger både online og offline. Nedenstående tal viser hvilke foranstaltninger, vi har truffet mod leverandører af uoriginale forbrugsstoffer for at beskytte vores kunder.

Kilde: Corsearch Brand Protection Report for Europe, september 2018 - juli 2023.

Green shopping basket icon

Annonceringer rapporteret

Vi har rapporteret 296.135 online produktlister på tværs af 8.621 sælgere, 38 markedspladser og 23 områder for krænkelse af varemærker/ophavsret eller vildledende oplysninger såsom manglende angivelse af kompatibilitet.

Green webpage icon with a white tick in a green circle in front

Lister fjernet eller korrigeret

Vi har løst 223.639 produktlister ved at tage dem offline eller korrigere de vildledende oplysninger, der vises på dem.

Green globe web icon with an arrow pointing across it

Websteder rapporteret

Vi har rapporteret 375 websteder for svindel, scamming, phishing eller krænkende indhold. 117 websteder overholdt reglerne, nogle blev taget offline, mens andre havde krænkende indhold, som blev fjernet.

Sådan kontrollerer du, at dine forbrugsstoffer er originale

Det er virkelig nemt at kontrollere, om dine forbrugsstoffer er originale.

Du skal blot kigge efter Brother-hologrammet, der findes på alle originale Brother-forbrugsstoffer, og sikre, at det viser forskellige tal, når det drejes fra side til side og op og ned.

Hvis du er i tvivl om dit produkt er et originalt Brother-forbrugsstof, kan du kontrollere dets ægthed ved at besøge vores autentificeringsside og indtaste det unikke id-nummer, som findes over hologrammet.

Kontroller, at dine forbrugsstoffer er originale

3 Brother black and orange toner cartridges in a row


Flere måder at opdage forfalskninger på

Forfalskede forbrugsstoffer kan ofte ligne originale Brother-produkter, fordi emballagen er nøjagtigt kopieret, men der er måder at spotte de uægte forbrugsstoffer på. 

Ud over at kontrollere hologrammet skal du sikre dig, at emballagen har en sikkerhedsmærkat, og at den ikke er blevet pillet ved. Hold øje med stavefejl eller indpakning af dårlig kvalitet, der ikke har de rigtige farver og Brother-logo, og vær skeptisk overfor store rabatter, som går fra meget høje til lave priser. Hvis prisen er for god til at være sand, er der nok noget galt.

Køb altid originale varer - den bedste måde at sikre, at du får de Brother-produkter, du har brug for, er at købe fra en af vores autoriserede Brother-forhandlere, eller direkte fra os.

Køb originale Brother-forbrugsstoffer

Genbrug med Brother

For hver original Brother-forbrugsstof, du køber, tilbyder vi en gratis genbrugsordning.

Du skal blot returnere dine brugte forbrugsstoffer - helt gratis. Så sørger vi for at genbruge eller genanvende dem til nye forbrugsstoffer, så intet ender på lossepladsen.

Det er et løfte fra Brother, som ikke kan overholdes, når du køber forfalskede forbrugsstoffer.

 

Genbrug gratis

Enkle måder at administrere dine forsyninger af Brother-blækpatroner og -tonere på

Brother ink cartridge package and toner package on a desk

Brother-forbrugsstoffer

Søg efter alle forbrugsstoffer til dine Brother-produkter. Fra originale blækpatroner og tonere til tape og labels til dine Brother-labelprintere.

Søg efter forbrugsstoffer

Hand holding a mobile phone with icons on the screen and a printer and laptop on a desk in the background

Brother Mobile Connect

Print hvor som helst, administrer dine forbrugsstoffer, og betjen din printer fuldt ud ved hjælp af Mobile Connect. Slå meddelelser til for at modtage rabatter.

Brother Mobile Connect