1. Hjem Brother
  2. Løsninger til virksomheder
  3. Custom UI

Få en personlig touchscreen

For mange virksomheder kan det være besværligt at scanne fysiske dokumenter til digitale filer i deres nuværende arbejdsgange. Ofte er det tidskrævende at scanne enkelte sider, hvilket reducerer produktiviteten og øger risikoen for fejlhåndtering af dokumenter.

Med Brothers Custom User Interface (Custom UI) kan du nu skræddersy din touchscreen, så den passer præcis til dit behov.

  • Design dit eget visuelle layout
  • Tilføj din egen baggrund og ikoner
  • Få de mest brugte genveje direkte på skærmen, fx dine personlige 'scan-til' destinationer

Sådan kan en skræddersyet touchscreen hjælpe din virksomhed

Integration

Ukompliceret integration

Skræddersy maskinens touchscreen til din virksomhed. Arbejdsprocesser kan optimeres og øge jeres produktivitet, reducere fejl og gøre det hele lidt nemmere. 

Customise

Skræddersy arbejdsgangen

Reducér behovet for oplæring, og minimér risikoen for fejl med en skræddersyet touchscreen. Du kan endda tilføje dit firmalogo, så alle følger jeres brand guidelines.

Compliant

Følg industristandarder

Du kan nemt tilpasse dine printere og scannere, så de passer præcis til dig og dit behov. Fx kan du begrænse brugernes adgang ved at fjerne udvalgte funktioner, eller sørge for at I lever op til industristandarder. 

60-dages gratis prøveperiode

Opfyld din virksomheds behov med en optimeret arbejdsgang

Uddannelse

Fortrolige skoledokumenter/-opgaver kan beskyttes ved at begrænse scannemulighederne. Med skræddersyet præ-konfiguration kan du scanne dokumenter med kun et enkelt klik direkte til en bestemt netværksmappe. 

Juridiske ydelser

Standardgenveje kan erstattes af de mest benyttede funktioner, så arbejdsprocessen bliver hurtigere. Hver bruger kan få sin egen profil komplet med scannedestinationer, inkl. e-mail, netværk, USB og cloud. 

 

Sundhed

Lev op til patientsikkerheden ift. håndtering af personfølsom data. Personlige oplysninger kan scannes til specifikke netværksområder hurtigt og effektivt. 

Detail

Registreringsformularer til fx kundeklubber kan hurtigt tilføjes til den centrale database. Og med one-touch scanning er oplæring af medarbejdere hurtigt overstået.  

Financielle ydelser

Ansøgningsskemaer til fx lån kan gemmes og deles med hovedkontoret for en hurtigere og mere smidig process. One-touch scan kan indstilles, så du kan scanne direkte til netværksmapper og e-mails, så det hele går hurtigere og reducerer risikoen for fejl.

Offentlig

Ansøgningsskemaer og fortrolige informationer kan hurtigt og nemt deles med de ansvarshavende for en hurtig godkendelse. Hver bruger kan få sin egen profil komplet med scannedestinationer, inkl. e-mail, netværksmapper, USB og cloud. 

Sådan kan du skræddersy din touchscreen

Medical_touchscreen

Opret personlige arbejdsgange

Acme_touchscreen

Vælg dit baggrundsbillede

Legal_touchscreen

Tilføj profilbilleder

Ofte stillede spørgsmål

Custom UI giver dig mulighed for hurtigt og nemt at designe din egen personlige touchscreen på udvalgte Brother-maskiner. Når en skræddersyet touchscreen er designet, kan den automatisk bruges som homescreen på flere Brother-maskiner på samme netværk.
Kontakt os via formularen i højre side, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Custom UI er tilgængelig til følgende modeller:

Scannere: ADS-2800W*, ADS-3600W*, ADS-4700W*, ADS-4900W*.

S/h-printere: DCP-L5500DN DCP-L5510DWDCP-L5510DW, DCP-L6600DW*, MFC-L5700DNMFC-L5710DN, MFC-L5710DW, MFC-L6710DW,  MFC-L6800DW*, MFC-L6800DWT*, MFC-L6900DW*, MFC-L6900DWT*, MFC-L6910DN.

Farvelaserprintere: DCP-L8410CDW, MFC-L8690CDW, MFC-L8900CDW*,  MFC-L9570CDW*, MFC-L9570CDWT*, MFC-L9630CDN*, MFC-L9670CDN*.

Inkjetprintere: MFC-J5945DW*, MFC-J5955DW*, MFC-J6945DW*, MFC-J6947DW*, MFC-J6955DW*, MFC-J6957DW*.

LED-printere: MFC-L8340CDW, MFC-L8390CDW.

*Foretrukne modeller til denne løsning.

Baggrundsbilledet og genveje kan tilføjes og derved gøre arbejdsprocessen nemmere. De kan også fjernes for at imødekomme særlige juridiske krav.
Fonte, farver og navne på genveje kan også ændres. Funktioner som fx genveje og administratorindstilliger kan indstilles som skjulte funktioner og personlige homescreens kan fjernes eller tilføjes.
Baggrundsbilleder og homescreens genveje skal enten være i .png, .jpg, eller .bmp. format. Billeder bliver automatisk skaleret, så de passer i størrelsen.
Client OS - Windows 7®, Windows 8.1®, Windows® 10
Server OS - Windows Server® 2008 R2, Windows Server® 2012, Windows Server® 2012 R2, Windows Server® 2016
Den letteste måde at aktivere funktionerne til vores løsninger eller services er ved at bruge BRAdmin Professional 4, der kan downloades gratis. For at aktivere "Anmod om hjælp"-funktionen, skal man sende en gydig licensfil til den pågældende printer. Du kan finde mere information her

Mere information

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Dine personlige informationer bliver anvendt i overensstemmelse med vores privatlivspolitik og cookie-politik