1. Hjem Brother
 2. Brother til hjemmet
 3. Organisering af dit hjem
Three boxes, folders, a filing drawer and two plants placed on shelves

Gør organiseringen af dit hjem lettere

Vi tilbyder et udvalg af brugervenlige labelprintere, der kan printe papirlabels og laminerede labels, som gør det nemmere at organisere dit hjem.

 • Stort udvalg af farver og bredder - tilpas labels, så de passer til stilen i din bolig, eller brug dem til at farvekode charteks og mapper
 • Gør en række administrative processer enklere - ved at gøre det nemt at identificere indholdet af mapper, opbevaringskasser og reoler
 • Holdbar i længere tid - vores laminerede labels er designet til at holde, så du kan være sikker på, at de vil løse opgaven, så længe du har brug for dem
 • Bærbare labelprintere - små, lette at bære og med nem tilslutning
 • Labelprintere, der kan tilsluttes pc/smartphone - med labeldesignsoftware og skabeloner til alle typer opmærkningsopgaver i hjemmet
 • Garanti - alle labelprintere leveres med garanti, for ekstra ro i sindet

Læs mere om vores opmærkningsløsninger

Ryd op i dit hjem, værelse for værelse

Et ryddeligt hjem er et lykkeligt hjem

Daglig rutine

Gør livet lettere på daglig basis

Yellow t-shirt with a name label placed inside the collar

Tilbage til skolen

Vores bedst sælgende håndholdte labelprinter med indbygget kniv er det perfekte værktøj til at hjælpe dig med at blive organiseret og forberedt til skoleåret. Med dens mange skrifttyper, symboler og brugervenlige design, kan du oprette personlige labels til alle dine børns skoleartikler, så de er nemme at identificere og svære at miste. Du kan designe labels til:

 • Skole- og gymnastiktøj
 • Notesbøger, mapper, blyanter og regnemaskiner
 • Madkasser og vandflasker

Brothers PT-H110 giver dig mulighed for at skabe letlæselige tidsplaner eller diagrammer. Print labels i forskellige farver for at kategorisere forskellige ting eller skelne mellem klasser, lektier og opgaver. Alle disse nyttige funktioner gør forberedelse til skolen så let som ingenting.

Læs mere om PT-H110

Udendørsaktiviteter og sportsudstyr

Forberedt til udendørsliv

Two labels with waterproof written on them, submerged in water on a black background

Klar til at modstå vind og vejr

Brother P-touch labelprintere og deres holdbare labels er ideelle til udfordringerne i det fri. Uanset om du organiserer camping- eller sportsudstyr, opmærker en vandresti eller opmærker vigtige ting til livet udenfor, kan P-touch labels klare opgaven.

Til camping, skoleture og sportsudstyr: P-touch labels er perfekte til at opmærke enhver form for sportsudstyr samt campingudstyr som f.eks. telte og soveposer, så opsætning og nedpakning går hurtigt og let.

Til vandreture: Brug P-touch labels til at få styr på førstehjælpskasser, fødevarer og til at opmærke vandflasker, så du undgår forvirring. Labels fås i farver med høj synlighed, der er perfekte til nødsituationer og på overlevelsesture.

De bærbare P-touch labelprintere giver dig mulighed for at printe labels på farten, så du er forberedt på ethvert eventyr. Så hvis du står over for ekstreme temperaturer, fugt eller hårdhændet håndtering, kan du stole på de holdbare Brother P-touch labels.

Se vores udvalg af P-touch labelprintere Se vores udvalg af TZe-tape

Inspirerende idéer til organisering af hjemmet

Læs vores blogserie for kreativ inspiration til organisering af dit hjem og få brugbare tips til, hvordan du får mest ud af dine Brother-produkter.

 

Læs blogs om organisering af hjemmet

Brother til hjemmet