1. Hjem Brother
  2. Løsninger til virksomheder
  3. Barcode Utility - stregkodescanning

Enkel brug af stregkoder

Med Brothers Barcode Utility-software kan du scanne dokumenter med en stregkode, håndtere dem hurtigt og samtidig reducere risikoen for fejl.

Barcode Utility-softwaren analyserer stregkoden og behandler automatisk dokumentet i serveren. Ved at bruge den avancerede teknologi bliver dine filer automatisk navngivet, separeret og gemt i den rigtige mappe på din server eller dit netværk.

Alt dette kan gøres direkte fra din scanner med en softwareopdatering. Du behøver ikke engang at bruge din PC, og din arbejdsgang bliver meget hurtigere og mere præcis. 

Læs mere (Engelsk)

Forbedret dokumentdeling og -arkivering


Barcode Utility - Ur

Spar tid

Effektivisér din arbejdsproces ved at bruge scannede dokumenter med stregkoder.
Barcode Utility omdanner individuelle sider til dokumenter og omdøber dokumenterne baseret på den information, der ligger i stregkoden. Disse gemmes efterfølgende som nye filer i den angivne mappe.

Barcode-utility sikkerhed

Øget sikkerhed

At scanne dokumenter i et fælles miljø samt manuel håndtering af filer, kan føre til vigtige filer går tabt eller gemt et forkert sted. Brothers Barcode Utility-software giver en klar, struktureret arbejdsproces, hvor filerne bliver gemt baseret på informationen, der ligger i stregkoden.

Barcode Utility - Udråbstegn i cirkel

Reducér fejl

Man kan hurtigt komme til at lave fejl, når man indtaster data. Ved at automatisere denne proces, og bruge dataen fra stregkoden i dokumentet, kan du gemme digitale kopier med korrekt navnangivelse og i den korrekte mappe, hver gang. Det bliver således hurtigere og nemmere at finde de rigtige digitale kopier.

60-dages gratis prøveperiode

Ofte stillede spørgsmål

Når softwaren er konfigureret, kører Barcode Utility som en service i baggrunden, så du kan strømline din arbejdsproces ved at bruge scannede dokumenter med stregkoder. Barcode Utility gør dig i stand til automatisk at:
1. Gruppere individuelle sider til dokumenter baseret på stegkoden eller sidetal.
2. Navngive dine delte dokumenter baseret på stregkoden på siderne.
3. Omdirigere delte filer til den rigtige destinationsmappe baseret på stregkoden på siderne.
Barcode Utility kan registrere op til 13 af de mest anvendte 1D og 2D stregkoder (CODE 39, ITF, CODABAR, CODE 93, CODE 128, UPC-A, UPC-E, EAN-8, EAN-13, GS1 DATABAR, QR CODE, DATAMATRIX, PDF417)
Dokumenter kan scannes som PDF og gemmes som PDF, PDF/A-1b, eller TIFF

Barcode Utility er tilgængelig til følgende modeller.

Scannere: ADS-2400N, ADS-2800W, ADS-3000NADS-3600W, ADS-4300N, ADS-4700W, ADS-4900W.

Farvelaserprintere: DCP-L8410CDW, MFC-L8690CDW, MFC-L8900CDW, MFC-L9570CDW, MFC-L9570CDWT, MFC-L9630CDN, MFC-L9670CDN.

S/h-printere: DCP-L2660DW, DCP-L5500DN, DCP-L5510DWDCP-L6600DW, MFC-L2860DW, MFC-L5700DN, MFC-L5710DN, MFC-L5710DW, MFC-L6710DWMFC-L6800DW, MFC-L6800DWT, MFC-L6900DW, MFC-L6900DWT, MFC-L6910DN.

Inkjetprintere: MFC-J5945DW, MFC-J5955DW, MFC-J6945DW, MFC-J6947DW, MFC-J6955DW, MFC-J6957DW.

LED-printere: MFC-L8340CDW, MFC-L8390CDW.

Alle ovenstående modeller er foretrukne modeller til denne løsning.

Hot folders (destinationsmapper) er overvågede mapper, der forbindes med bestemte job processing modes, som definerer funktioner og filindstillinger, der er registreret som en jobprofil. Bare ved at scanne eller placere et dokument i en hot folder, gør at de tilknyttede jobprofiler kan køre og dokumenterne gemmes automatisk på det korrekte sted. 
Når en hot folder (destinationsmappe) er sat op, skal en af de tre nedenstående indstillnger vælges. 
1. Brug aktiverede jobprofiler - Alle registrerede jobprofiler, som er tilknyttet en hot folder, vil blive udarbejdet for alle filer i hot folder.
2. Brug aktiverede jobprofiler, der filtreres via filnavn - Jobprofilerne, som er tilknyttet indtastningsfilnavnet i hot folder, vil blive brugt til indtastningsfilen.
3. Brug aktiverede jobprofiler, der filtreres via metadata - Profilerne som bruges til indtastningsfilen bliver filteret via metadata beskrevet i XML filen.
Jobprofiler indeholder information om dokumentopdeling, output-fil egenskaber og output-destinationen. Effektivt samspil mellem disse funktioner er nødvendig for at konfigurere arbejdsgangens opgaver.
En output-fil eller destination kan få et brugerdefineret navn, og makronavneregler kan også bruges. Ved at kombinere den statiske sti med forskellige makronavngivningsregler kan undermapper oprettes som en statisk sti til fildestinationen.
Client OS - Windows 7®, Windows 8.1®, Windows® 10
Server OS - Windows Server® 2008 R2, Windows Server® 2012, Windows Server® 2012 R2, Windows Server® 2016
Den letteste måde at aktivere funktionerne til vores løsninger eller services er ved at bruge BRAdmin Professional 4 værktøj, der kan downloades gratis. For at aktivere "Anmod om hjælp"-funktionen, skal man sende en gydig licensfil til den pågældende printer. Du kan finde mere information her

Mere information

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Dine personlige informationer bliver anvendt i overensstemmelse med vores privatlivspolitik og cookie-politik