Empty toner with a recycling logo above on a green background

Genbrug af tonere

Send os dine tomme originale Brother-tonere og -tromler, så genbruger eller genanvender vi dem for dig.

Genbrug dine tonere
Empty ink cartridge with a recycling logo above on a green background

Genbrug af blækpatroner

Send os dine tomme, originale Brother-blækpatroner, så genbruger
vi dem for dig.

Genbrug dine blækpatroner
Brother DK roll ready for recycling

Genbrug af DK-ruller

Brother opfordrer til, at man affaldssorterer sine DK-ruller derhjemme.

Genbrug af DK-ruller
Brother printer ready for recycling

Genbrug af printere

Vi opfordrer vores kunder til at genbruge både printere og batterier.

Genbrug af printere

Genbrug med Brother er nemt og gratis

Se videoen for at få mere at vide om, hvordan du genbruger med Brother.

Du kan også blot følge ovenstående links og downloade din returlabel i dag. 

Tak, fordi du hjælper os med at redde miljøet.

Læs mere om vores genbrug af tonere


Er du ved at løbe tør for forbrugsstoffer? 

Brother EcoPro printer on green background

Miljøcertificeringer

Når du køber et energibesparende produkt, hjælper du ikke blot miljøet, du reducerer også dine langsigtede omkostninger.

Se Brothers miljøcertificeringer
Cool Earth-logo

Cool Earth

Læs mere om, hvordan vores programmer hjælper Cool Earth (en velgørende organisation) med at bevare regnskoven.

Læs mere om partnerskabet

Ofte stillede spørgsmål

Du har måske bemærket, at der på vores folder (findes i tonerkassen) eller på den gratis returlabel, der kan downloades, er en toldangivelsesformular. Det er kun relevant for Storbritannien, Schweiz og Norge. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på recycle@brother.eu
Nej, vi tager ikke imod brugte forbrugsstoffer, der ikke er originale Brother-forbrugsstoffer. Vi anbefaler, at du returnerer dine forbrugsstoffer, der ikke er fra Brother, til deres oprindelige producent. Da vi ikke kender sammensætningen af tredjeparts forbrugsstoffer, kan vi kun genfremstille originale Brother forbrugsstoffer. Men hvis vi modtager ikke-originale Brother forbrugsstoffer, vil de naturligvis blive sendt til genbrug.
Vi har vores egne dedikerede genbrugsordninger til genbrug og genfremstilling af dine tomme Brother-tonere. Returnering af dem til Brother betyder, at vi kan sikre os, at dine forbrugsstoffer behandles ansvarligt, og vi kan garantere, at intet ender på lossepladsen.
Afhængigt af hvilken type labelprinter du har, kan du på vores genbrugsside vælge den service, der passer bedst til dig. 
Nogle forbrugsstoffer kan du sende til genbrug via din normale affaldssortering, og for andre tilbyder vi gratis returløsninger, så vi kan sikre, at de behandles ansvarligt og garantere, at intet ender på lossepladsen. Se vores TZe-tape kassetter genbrug og DK-labelruller genbrug for mere information.
Du kan bruge den samme gratis returlabel som for tonere, og den kan du downloade fra vores hjemmeside. Du skal blot sætte returlabelen på kassen (brug kassen og emballagen, som din nye tromle kom i), og tag den med til posthuset.
Brother-maskiner indsamles og genbruges i overensstemmelse med europæisk lovgivning, WEEE-direktivet (WEEE). Du kan genbruge din gamle printer på flere måder, fra lokale genbrugscentre, returnere den til den forhandler, du købte den fra, og endda gennem indsamlingsordninger for husholdningsgenbrug. Gå til printer-genbrugsside for at få flere oplysninger.
Din toner kommer tilbage til et af vores akkrediterede europæiske genbrugsanlæg (beliggende i Nordwales og Slovakiet), hvor den vil blive genfremstillet eller genbrugt (genbrug af alle dele til fremstilling af nye produkter). Alt, der ikke kan genanvendes, bliver genbrugt og bidrager til en bæredygtig cirkulær økonomi. Holdbare komponenter fra din returnerede toner anvendes i en ny toner for at spare ressourcer, reducere miljøpåvirkningen og spare CO2.
Vi er Cool Earth's partner gennem længst tid, og vi startede partnerskabet tilbage i 2009. Derigennem støtter vi deres Amazon regnskovsprojekt. Besøg vores profil på coolearth.org for at se, hvordan vi til gengæld for genbrug af dine tonere og blækpatroner støtter bevarelsen af den peruvianske regnskov. Cool Earth beskytter Ashaninka-samfundets regnskov døgnet rundt, for at holde ulovlig skovrydning i skak, så de på ansvarlig vis kan høste produkter som nødder, kaffe og kakao.