1. Hjem Brother
 2. Genbrug blækpatroner og tonere gratis med Brother
 3. Toner-genanvendelse

Vælg den aftale der passer bedst til dig

genanvendelse Brother toner

Op til 4 stk.

Gratis returnering med post (Brother-tonere, -tromler, -wastetonerbeholdere og -bælter).

 1. Print labelen.
 2. Pak det brugte forbrugsstof i emballagen fra det nye forbrugsstof. 
 3. Sæt returlabelen på kassen.  
 4. Aflevér kassen på posthuset.

Download label

genanvendelse af brugte tonere 6 stk

 4 - 12 tonere

Gratis drop-off

 1. Bestil en returkasse med en betalt returlabel.
 2. Pak dine brugte tonere i kassen.
 3. Aflever kassen på posthuset.

 

 

Bestil en returkasse

toner genanvendelse mere end 12 stk miljøbevidst

Flere end 12 tonere

Gratis afhentning

 1. Registrer dine oplysninger.
 2. Brother sender en kasse til de brugte tonere, som I kan have stående på kontoret.
 3. Når kassen er fuld, skal du logge ind via linket nedenfor.

 4.  

Login / Registrer dig

Ofte stillede spørgsmål

Vi kender den nøjagtige sammensætning af vores egne tonere, så vi kan genfremstille eller genbruge dem bedst muligt. Genfremstilling af tonere sparer 33 % CO2 i forhold til at købe en ny.

Vi donerer til Cool Earth gennem vores genbrugsprogram.

Vores europæiske genfremstillingsanlæg (som alle dine tonere returneres til) er CO2-neutrale og akkrediteret for ikke at sende affald på lossepladsen.


Vi tager kun imod originale Brother-tonere i vores returprogram, fordi vi kender den nøjagtige sammensætning af vores egne produkter og kan genfremstille eller genbruge dem bedst muligt. Men hvis vi modtager en anden producents tonere, vil vi genbruge disse ansvarligt og ikke sende dem på lossepladsen.
Pak dem forsvarligt, og før du lægger dem i din kasse, skal du bruge folieposen og sætte det gule/orange plastikdæksel på dine tonere for at beskytte dem mod eventuelle skader under transporten.
Ja, vi har 3 forskellige services afhængigt af, hvor mange tonere du har. Du skal blot vælge den, der er mest praktisk for dig! Selv et lille bidrag er med til at beskytte miljøet mod unødvendigt affald. Uanset om du bruger få eller mange forbrugsstoffer, har Brother den rigtige genbrugsservice til dig: Returner kasser med en enkelt eller flere tonere via posten, eller gør brug af vores indsamlingsservice for større mængder tonere.
Send os venligst en e-mail på recycle@brother.eu med dine ordreoplysninger, så står vi klar til at hjælpe!
Postnord og Spring Global mail / PostNL har en aftale om at modtage og sende tonere ved hjælp af IBRS (International Business Reply Service). De skal tage imod din tomme toner. Hvis du har problemer med dette, bedes du kontakte recycle@brother.eu

Du skal blot bruge en af vores genbrugsservices til at returnere dine tonere til Brother. Vi har 3 muligheder afhængigt af, hvor mange tonere du har: 
1. Hvis du har 1-2 tonere, skal du blot bruge den gratis label i din kasse eller downloade den online. Sæt den fast på den kasse, du købte toneren i, og aflevér kassen på posthuset. 
2. Bestil en kasse til 4-12 tonere og drop den af på posthuset, når den er fuld. Fragten er gratis.
3. Bestil en kasse til flere end 12 tonere, og når den er fuld, kan du bruge den samme webside til at anmode om en gratis afhentning af dine kasser.
Tonere, der sendes tilbage til Brother, vil blive genfremstillet, og alt, hvad vi ikke direkte kan genanvende, vil blive genbrugt og bidrager dermed til en bæredygtig cirkulær økonomi.

Hvis du ikke har modtaget din returkasse senest 14 dage efter bestillingsdatoen, bedes du kontakte os på recycle@brother.eu.

Vores lukkede kredsløb betyder, at 100 % af de Brother-tonere, du sender tilbage til os, genanvendes eller genbruges.
Når du returnerer en toner til os, gennemgår den en 150-trins genfremstillingsproces for at sikre, at hver genfremstillet toner har samme kvalitet som ny. Det er denne meget innovative proces, der betyder, at vi kan genfremstille 86 % af tonerne. 
Vi tager en brugt toner, skiller den ad, udskifter eventuelle slidte dele, rengør den og samler igen - så sender vi den tilbage til vores kunder så god som ny. 
Alt, hvad vi ikke kan genfremstille på grund af skader eller slitage, bliver 100 % genbrugt.
Kunder fra hele Europa sender deres tomme tonere til Brother. Vi har to genfremstillingsanlæg i Europa: Et i Nordwales og et i Slovakiet. Vi bruger et centraliseret system med base i Holland og et paneuropæisk postnet. Det betyder, at alle tonere ankommer i samlede forsendelser frem for i individuelle pakker, hvilket i høj grad reducerer transportemissionen.