1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Miljø og bæredygtighed
  4. Cool Earth

Siden vores partnerskab begyndte, har du hjulpet os med at: 

Two green trees icon

Redde over 27.000.000 træer

Green industrial factory icon

Lagre 37 mio. tons kulstof

Green icon of three users

Styrke 7 fællesskaber

Cool Earth school girls holding hands around a tree in the rainforest

 

Sådan har Brother-kunder hjulpet 

Når du returnerer dine tomme Brother-tonere eller -blækpatroner til os ved hjælp af vores gratis genbrugsprogram, hjælper du med at beskytte regnskoven. Som en del af vores genbrugsprogram har Brother indgået et samarbejde med den prisvindende velgørenhedsorganisation Cool Earth, der samarbejder med diverse samfund om at standse skovrydning i regnskoven.

Siden vores partnerskab begyndte i 2009, har vi hjulpet lokalsamfund med at blomstre i nogle af vores planets vigtigste naturområder, og vi har beskyttet økosystemer, der har lagret mere end 37 millioner tons kulstof. 

Dette arbejde er afgørende for vores planets fremtid, og vi er utroligt stolte af, at Brother-kunder bidrager til denne globale indsats hver eneste dag.

Læs mere om Brothers Cool Earth-initiativer

Vil du genbruge et Brother-produkt?

Cool Earth director Matthew Owen smiling in an outdoor setting

Brother har støttet Cool Earth i over 10 år, og vi mener, at mennesker er løsningen på klimakrisen. Ser man bort fra pengene, er det mennesker, der inspirerer til forandring, og Brothers støtte giver mulighed for, at man ikke kun må forestille sig en ny fremtid, men at den rent faktisk kan blive til virkelighed. Der har aldrig været et bedre tidspunkt til at revolutionere beskyttelsen af naturen og livet på Jorden, og vi er stolte af at gøre det for 70.000 hektar regnskov med Brother som vores støtte. Sammen bekæmper vi klimakrisen nedefra, takket være Brothers folk, der tror på sagen.

Matthew Owen, direktør hos Cool Earth

Isao Noji Managing Director of Brother International Europe sat on a chair smiling

Hos Brother er vi meget stolte af vores mangeårige partnerskab med Cool Earth. Både vores medarbejdere og kunder beskytter fortsat den meget vigtige regnskov og lokalsamfundene i Peru og Papua Ny Guinea gennem talrige initiativer, herunder en årlig fundraising-quiz og et genbrugsprogram for tonere.

Isao Noji, administrerende direktør, Brother International Europe

Young girl supported by Cool Earth smiling

Cool Earth

Vi har samarbejdet med Cool Earth siden 2009, og i løbet af den tid har vi hjulpet med at redde millioner af træer på nogle af verdens mest truede levesteder, men der er stadig mere vi, og du, kan gøre for at hjælpe.

Læs mere om Cool Earths arbejde

Forest landscape with huts and a lake surrounding

Miljø-blogs

Hvis du vil læse mere om, hvordan du kan være mere bæredygtig, eller ønsker du at læse mere om, hvad vi laver hos Brother, kan du besøge vores side med miljø-blogs i dag.

Se vores miljøblogs