Tilføjet til kurv

Viser 215 resultater for ” Nyheder”

Brother er kommet med på Forbes’ liste for 2020 over ”Verdens Bedste Arbejdsgivere”

Brother Industries, Ltd. (Administrerende direktør: Ichiro Sasaki) kunne i dag meddele, at virksomheden er blevet optaget på 2020-listen "World's Best Employers", som Forbes Magazine har udarbejdet sammen med Statista. Det er fjerde år, listen er udkommet, og første gang, Brother er blevet bedømt (som nr. 130) blandt 750 multinationale virksomheder og selskaber med hovedkvarterer i 45 lande.

Aarets Miljoepartner 2019_teaser

Årets Miljøpartner 2018 – her er de bedst til at indsamle forbrugsstoffer til genbrug

For tredje gang har Bill’s Kontorservice i Nykøbing Mors gjort sig fortjent til den ærefulde titel ”Årets Miljøpartner”. Prisen gives til den af Brothers i alt 208 miljøpartnere, der har været bedst til at indsamle brugte tonere til genbrug i 2018. Samtidig fejrer Brother sit 10. år som sponsor for det internationale Cool Earth projekt, der redder truede regnskove rundt om i verden.

Aarets MPS-partner_2018_DK

Brother og DLG Connect er den danske landmands gode venner

Brother har udnævnt DLG Connect til Årets MPS-partner. Virksomheden med base i Odense er en af den danske landbrugssektors største it-leverandører. Managed Print Services (MPS) er en stor fordel for den danske landmand, der ikke skal tænke på, om printerne mangler blæk eller toner. Printerne giver selv besked, via internettet, når de er ved at løbe tør, så nye forbrugsstoffer bestilles og står parat på kontoret, når der er brug for dem.

Personer der arbejder på kontor

Printere skal skam også sikre personlige data


EU’s skærpede regler til beskyttelse af folks private informationer – forkortet GDPR – gælder ikke kun servere, telenet, computere og netværk. Også printet, scannet og kopieret materiale, der indeholder persondata, er omfattet af reglerne, hvilket gør printerne og alt-i-én printere til endnu et fokusområde. Derfor har Brother Nordic og One Q Technologies indgået et tæt samarbejde, der kan være med til at løse virksomheders udfordring med de nye regler.

Brother scanner

Brother klar med ny generation af mobile skannere

De tre nye Brother DS-620, DS-720D og DS-820W skannere er så slanke og små, at de nemt kan bæres rundt i en taske, lægges i bilens handskerum eller placeres i en skuffe i skrivebordet. Skannerne kører på strøm via USB-kabel, og en enkelt kan også køre på batteri. De kan fås med trådløst netværk, og de betjenes med bare en enkelt knap. Priserne er meget konkurrencedygtige og begynder ved 1.000 kroner inkl. moms.