1. Hjem Brother
  2. Løsninger til virksomheder
  3. Håndtering af printerflåden

Få kontrollen over virksomhedens print tilbage

Reducér arbejdsbyrden for IT-medarbejderne ved at anvende en printhåndteringssoftware, der gør udskrivningen mere effektiv. Hold øje med hele jeres printerflåde, så I kan forbedre enhedshåndteringen, reducere udgifterne og holde dokumenterne sikre.

Brother har den rette løsning til jeres virksomhed, uanset omfanget af jeres printbehov, lige fra Brothers egne løsninger til en omfattende softwarepakke.

JetAdvice

JetAdvice Manager - den højtudviklede løsning til håndtering af jeres MPS-printerflåde

 

JetAdvice Manager giver indsigt i alle essentielle informationer om jeres printerflåde. Lige fra hvor meget og hvornår I udskriver, hvad jeres strømforbrug er, hvor meget toner I har tilbage til andre nyttige oplysninger.

Ved at integrere JetAdvice Manager med Brothers Managed Print Services (MPS) får I fuld kontrol over alle printere i jeres organisation. Derudover understøtter JetAdvice Manager alle printermærker, hvilket er en stor fordel, når I har en printerflåde bestående af forskellige mærker.

Oplev fordelene med JetAdvice Manager

BRAdmin

BRAdmin - gratis Brother-software for en nem printhåndtering

 

BRAdmin er en gratis software, der fås til alle Brother-printere med netværksfunktion. Når I har installeret værktøjet, får I et komplet overblik over alle printere, der er tilsluttet netværket.

 

Læs om BRAdmin Professional 4