1. Hjem Brother
  2. Løsninger til virksomheder
  3. Håndtering af printerflåden
  4. JetAdvice Manager
JetAdvice

Hvordan håndterer og optimerer I automatisk en printerflåde?

For mange virksomheder med en stor printerflåde virker det som en uoverskuelig opgave at holde øje med toner- og blækniveauer, sikre medarbejdernes produktivitet, forstå udskrivningsadfærden og analysere andre vigtige data.

En manuel printerflådehåndtering er desuden ineffektiv, fordi den kræver tid og ressourcer, der kunne bruges bedre andre steder.

Med JetAdvice Manager indsamles data automatisk 24/7 for alle virksomhedens printere. Det reducerer manuelle processer, sparer ressourcer og minimerer risikoen for fejl.

Fordele og funktioner

JetAdvice - Meter Reading

Automatisk overførsel af måleraflæsning

Præcise måleraflæsninger sendes dagligt i regelmæssige intervaller via skyen. I behøver ikke indtaste data manuelt, hvilket ikke alene sparer tid, men også mindsker risikoen for indtastningsfejl.

JetAdvice - Supplies

Automatisk levering af forbrugsstoffer

JetAdvice Manager er 100 % kompatibel med Brother MPS (Managed Print Services). Det betyder, at vi takket være JetAdvice-data automatisk kan sende forbrugsvarer på de tidspunkter og steder, hvor I har brug for dem.

JetAdvice - Analysis

Faktabaseret printanalyse

Detaljerede data gør det muligt at vurdere, hvor effektive jeres printere er. Hvor mange printere har I reelt brug for? Hvor og hvordan anvendes de?

JetAdvice - Maintenance

Effektiv og hurtig vedligeholdelse

Brother MPS (Managed Print Services) holder øje med jeres printere. Takket være JetAdvice Manager kan der hurtigt iværksættes forebyggende vedligeholdelse af jeres printermiljø.

JetAdvice - Reporting

Information lige ved hånden

JetAdvice Manager tilbyder en række muligheder for at konvertere den enorme mængde data til tydelig information og opfordringer til handling. Disse rapporter sendes automatisk i det rigtige format, på det rigtige tidspunkt og til den rigtige person eller afdeling.

JetAdvice - Environment

Mindre miljøpåvirkning

Man glemmer ofte, at printere og multifunktionsprintere er kilder til unødig emission og unødvendigt strømforbrug. JetAdvice Manager hjælper jer med at vælge produkter, der bidrager til at reducere virksomhedens miljøpåvirkning.

Ved at integrere JetAdvice Manager med Brothers Managed Print Services (MPS) får I fuld kontrol over alle printenheder i jeres virksomhed.

Derudover understøtter JetAdvice Manager alle printermærker på markedet i dag - en stor fordel, når I har en printerflåde med flere brands.

Henning Elkjær
Nordic Marketing Director & Sales Director, Denmark
JetAdvice

Reducér printudgifterne ved hjælp af printerinformation

Udover et komplet overblik over jeres nuværende printerflåde tilbyder JetAdvice Manager også en mere nuanceret indsigt i jeres printerbehov. Dette kan danne grundlaget for at optimere printerflåden og reducere omkostningerne på såvel den korte som den lange bane.

Spilder I f.eks. ressourcer på dyre farveprint? Ville det kunne betale sig at få nye og mere omkostningseffektive printere? Brother kan hjælpe jer med dette takket være JetAdvice Manager-printerinformation.

 

Hvorfor er en printvurdering en fordel for min virksomhed?

Få kontrollen over jeres printerflåde tilbage