Tilføjet til kurv
  1. Hjem Brother
  2. Kvitteringsprintere og labelprintere
  3. Labelprintere til elektrikere
PT-E110VP

PT-E110VP

Håndværkermodel - skab holdbare labels i forskellige farver og med forskellige symboler inkl. specielle elektriske symboler.

  • Anvender TZe-tape i størrelserne 3.5, 6, 9 og 12 mm
  • 200 symboler inkl. elektriker, AV og Datacom - har manuel kniv
  • Leveres inkl. kuffert, AC-adapter og 9 mm sort på hvid Flexi-ID tape (8 m)

Kampagnepris 207,- inkl. moms - 165,- ekskl. moms

(Vejl. 499,- inkl. moms - 399,- ekskl. moms)

Kampagnen løber til og med 31. oktober.

Find forhandler PT-E110VP

PT-E550WSP

PT-E550WSP (kampagnemodel)

Vær med til at sikre, at dit arbejde udføres professionelt og overholder industriens strenge standarder, når du printer holdbare labels på stedet.

  • Printer labels i størrelserne: 3.5, 6, 9, 12, 18 og 24 mm
  • Stort baggrundsbelyst display
  • Avanceret kniv til let-aftagelige labels
  • Print fra pc eller smartphone/tablet

Leveres med 4 stk. TZe-tape (TZe-FX231, TZe-241, TZe-251 og TZe-651), AC-adapter, genopladeligt Li-ion batteri, USB-kabel og kuffert. Samlet værdi på 840 kr. ekskl. moms.

Kampagnepris 1.249,- inkl. moms - 999,- ekskl. moms

Kampagnen løber til og med 31. oktober.

Hvis du er interesseret i kampagnemodellen (PT-E550WSP) skal du kontakte din nærmeste forhandler. Du kan også læse mere om selve labelprinteren (PT-E550WVP), der leveres med andre typer af TZe-tape.

Find forhandler PT-E550WVP

Brother PT-E550WVP i kuffert

PT-E550WVP

Vær med til at sikre, at dit arbejde overholder brancens strenge standarder ved at printe holdbare labels på stedet, så arbejdet bliver udført professionelt.

Læs mere om el-regulativerne ved at downloade dem herunder.

Læs mere om PT-E550WVP  Tape og el-regulativer

De 6 bedste grunde for at bruge P-touch labels:

Skab overblik

Efterlad dit arbejde tydeligt og ordentligt opmærket. Brug en Brother P-touch labelprinter og skab labels til: kabler, ledninger, sikringsskabe, frontplader og andre enheder. 

Det er også perfekt til: advarselsskilte, elektriske føringskanaler og rør.

Du kan også skabe labels med kontaktoplysninger (inkl. firmalogo med PT-E550WVP), så det er nemt at kontakte dig.

Forbindelse

Gør installationen af kabler mere simpel ved at opmærke kablerne med Brothers holdbare labels. Dette er med til at sikre, at forbindelserne er korrekte samt minimerer fejlfindingstiden, hvis der opstår problemer.

Når du bruger original Brother P-touch tape i din labelprinter, kan du være sikker på, at dine labels holder.

Overholdelse af regler

Brother P-touch PT-E550WVP sammen med "Cable Label Tool"-appen til Apple og Android enheder gør, at du kan skabe labels, der imødekommer de mange krav i EU-regulativet om elektriske installationer.

Vores stærkt klæbende tape opfylder "Underwriters Laboratories UL-969"-standarder, mens vores krympeflex-tape opfylder "UL-224"-standarder.

Vedligeholdelse

Ethvert opfølgningsmøde ang. vedligeholdelse bliver meget lettere, når der er synlig opmærkning.

Fare

Det er vigtigt at sikre, at advarselsskilte om fare er synlige og placeret korrekt. Med PT-E550WVP kan du printe labels op til 24 mm i bredden med letlæselig tekst på f.eks. gul eller rød label, så de bliver ekstra synlige.

Information om offentlig sikkerhed

Print iøjnefaldende advarselslabels, hvorend du behøver dem. Brother neon-gule og -orange labels kan fx bruges til at advare om potentiel fare, så du er sikker på, at skiltene bliver set.

Brother P-touch labelprintere

Video om vores serie af håndholdte labelprintere

Videoen om vores labelprintere viser dig nogle af de funktioner og fordele, som modellerne giver dig.

For mere information om, hvordan du printer labels med PT-E550WVP, har vi en serie af how-to-use videoer, der viser hver funktion skridt for skridt.

How-To-Videoer

Se alle vores håndværkermodeller

Labels, der lever op til dine krav

Pro Tape-serien til elektrikere

Pro Tape-serien er udviklet til elektrikere og andre håndværkere, der har behov for et professionelt labelsystem og holdbare labels. P-touch Pro Tape er lavet af hårdføre og slidstærke materialer.

Sørg for at dit arbejde lever op til industristandarderne ved at printe holdbare labels på stedet med din P-touch labelprinter og TZe-tape.

Brother udviklede sin holdbare og laminerede labelteknologi tilbage i 1988 - og siden da har utallige brugere haft stor nytte af denne teknologi. Fordi din tekst er beskyttet af et plastlag, kan du være sikker på, at dine labels holder, hvorend de er placeret.

Læs mere nedenfor og download den tekniske tapeinformation, hvilket viser flere detaljer om vores labels, og hvilke test de har gennemgået.

Download (PDF, 2.6MB)

Modsat andre labels, så sikrer vores laminerede tapeteknologi, at din tekst er beskyttet. Resultatet er en næsten uopslidelig label, der kan modstå selv de mest ekstreme forhold.

Vi er så sikre på vores labels, fordi vi har testet dem til det ekstreme, og resultaterne beviser, at Brother P-touch laminerede labels udkonkurrerer andre ulaminerede labels, så du er sikker på at få professionelle labels, der er designet til at holde.

Slitage-testen

Brothers teknologi til laminering af tape sikrer, at Brother P-touch laminerede labels kan modstå stærk slitage.

En 1 kg slibesten blev testet mod Brother P-touch laminerede labels og ikke-laminerede labels fra konkurrerende mærker. Efter 50 strøg var tektsten på Brother P-touch laminerede labels intakt, og lamineringen havde minimale mærker, mens teksten på de ikke-laminerede labels fra konkurrenterne var beskadiget.

Temperatur-testen

Vores labels er designet til at holde. Dette gælder også, hvis du bruger dem i temperaturer under frysepunktet eller i et ekstremt varmt miljø. Faktisk, så viser resultater, at Brother P-touch laminerede labels kan modstå temperaturer fra -80°C til +150°C.

Vores laminerede labels blev fastgjort til rustfrie stålplader ved stuetemperatur. Herefter blev de opvarmet og afkølet. Efter 72 timer ved -80°C var der ingen synlige tegn på ændringer i tapen, hverken i klæbeevnen eller i farven. Efter 2 timer ved +150°C, forblev teksten på tapen intakt med undtagelse af mindre misfarvning.
Falme-testen

Hvorend du bruger vores P-touch laminerede labels, så er de designet til at forblive klare og læselige, som den dag de blev påført.

Adskillelige Brother P-touch laminerede labels i flere farver blev påført til rustfrie stålplader og udsat for simuleret udendørs UV-bestråling svarende til ca. 12 måneder og ændringer i farven kunne findes (testen lever op til JIS K7350-2/ISO 4892-2). Teksten på alle labels forblev intakt og uændret og var fuldkommen læselig. De røde, gule og neon farvede tapes, viste dog en svag falmning i farven. Andre Brother labelfarver viste ingen eller en mindre ændring.
Kemikalie-testen

Kemikalie-testen blev foretaget på Brother laminerede labels og på konkurrerende ikke-laminerede labels.

Testen blev foretaget i to stadier:
Stadie 1 - nedsænkning i kemikalier
Stadie 2 - slidtest med kemikalier

Labels blev påført på glasplader, som blev nedsænket i forskellige væsker i to timer. Der opstod ingen ændring i udskriftkvaliteten, og de påsatte labels blev siddende på pladerne.
Selvom visse labels, som var gennemvædet af kemikalier, udviste mindre ændringer, havde det slet ingen effekt, hvis man gnubbede labelen med samme kemikalier. Så selvom der spildes kemikalier på Brother P-touch laminerede labels, kan man undgå skade ved hurtig aftørring.

Dernæst blev Brother P-touch laminerede labels påsat flere glasplader, hvorefter en 500 g vægt med en kemikaliebeklædt dug passerede over hver label 20 gange. Udskriftkvaliteten på Brother P-touch laminerde labels forblev den samme i modsætning til vores konkurrenters ikke-laminerede labels.
Vand-testen

Brother laminerede labels er ekstremt modstandsdygtige over for vand.

Testen blev foretaget i to stadier:
Stage 1 - nedsænkning i vand
Stage 2 - slidtest med vand

Labels blev påført på glasplader og nedsænket i vand i to timer. Der var ingen ændring i udskriftkvaliteten, og de påsatte labels blev siddende på pladerne.

Ved den anden test blev Brother P-touch laminerede labels påført på flere glasplader, hvorefter en 500 g vægt med en vandbeklædt dug passerede over hver label 20 gange. Udskriftkvaliteten på Brother P-touch laminerede labels var uændret.