1. Hjem Brother
  2. Support
  3. Alle Brothers apps
  4. Mobile Connect-appen

Hvorfor downloade Brother Mobile Connect?

Purple icon with percentage symbol

Få adgang til rabatter

Få adgang til eksklusive rabatter* på forbrugsstoffer

Purple icon with delivery box and tick

Bestil forbrugsstoffer

Bestil originale forbrugsstoffer direkte fra din app

Purple icon with sheet of paper and a tick

Print hvor som helst

Send printjob, mens du er på farten, og hent dem senere

Purple icon representing customisable changes

Kan tilpasses

Tilpas din startskærm med avancerede funktioner

Purple icon with monitoring graph

Overvåg forbrug

Overvåg niveauet for blæk og toner

Download Brother Mobile Connect print-appen

Anmeldelser af Brother Mobile Connect

Blue icon of 5 stars representing customer reviews

Det var hurtigt og nemt at downloade og konfigurere appen. Appens layout er fantastisk og gør alting overskueligt. Det er også nemt at printe via wi-fi, og det er ofte hurtigere end at bruge appen.

Blue icon of 5 stars representing customer reviews

Appen er meget brugervenlig, og det tog mig få sekunder at tilslutte min mobil og min bærbare computer til den for at scanne og printe via wi-fi. Jeg har også testet funktionaliteten på skærmen ved at knytte mit Google-drev til printeren, hvilket gav mig mulighed for at printe fotos direkte fra printeren! Det er fremtidens teknologi! Så praktisk.

Blue icon of 5 stars representing customer reviews

Appen giver dig mulighed for at printe fra din telefon, hvilket er ideelt for mig, når jeg driver min virksomhed via min mobiltelefon, så jeg skal printe direkte og ikke behøver at tænde for en bærbar computer.

Mand, der sidder i en sofa

Brother Mobile Connect - den nye print-app, som giver dig mulighed for at printe fra din mobil

Brothers Mobile Connect print-app gør det muligt for den moderne bruger at tilgå sin printer på afstand, sammen med en lang række ekstra funktioner:

• Konfigurér din Brother-printer fra din mobile enhed.
  • Brug appen til at købe originale Brother-blækpatroner og -tonere
  • Slut med scannede filer, der bliver væk. Print, del eller gem alle dine scannede dokumenter
  • Tilpas startskærmen, som du vil, for at få hurtig adgang til ofte anvendte funktioner

Download Mobile Connect

Printer og en smartphone

Fremtiden inden for print og scan

Den måde, vi lever, arbejder og printer på, ændrer sig hele tiden. Den omfattende Mobile Connect-app giver dig intuitive, tidsbesparende funktioner, der passer perfekt ind i en travl hverdag.

• Det er hurtigt og let at navigere i opgaverne med det simple interface, der matcher skærmen på vores printere
  • Brug din Brother-printer, når du er på farten, og print hvor du er
  • Download Mobile Connect gratis i dag, og udforsk din printers fulde potentiale

Hvilke modeller er kompatible med appen?

Brother Mobile Connect -sovellus

Download Brother Mobile Connect

Revolutionér din printoplevelse. Print hvor end du er, administrér dine forbrugsstoffer, og betjen din Brother-printer via Brother Mobile Connect.

Download fra App Store eller Google Play nedenfor.

Se vores store udvalg af Brother-apps

Vær sikker på, at du har den seneste version af appen, har slået notifikationer til og aktiveret specielle tilbud for at modtage notifikationer i appen samt modtage rabatter.
Hvis du tilmelder dig til Connect Advanced åbner du muligheden for yderligere funktioner.