1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2016
  5. Brother er klar med to labelprintere i den absolutte topklasse

Brother er klar med to labelprintere i den absolutte topklasse

Brothers nye PT-P900W og PT-P950NW er blandt de hurtigste labelprintere på markedet. De henvender sig til professionelle brugere med store krav til de labels, de producerer som del af deres arbejde.

 

Det er helt almindeligt at tale om topmodeller, når man beskriver nye personbiler, printere, pc’ere eller smartphones.


Mere sjældent er det at høre om topmodeller eller top-of-the-line maskiner, når snakken drejer sig om labelprintere.

Det kan dog hurtigt ændre sig. Brothers nye PT-P900W og PT-P950NW er nemlig ægte topmodeller inden for professionelle labelprintere.

De er f.eks. blandt de hurtigste labelprintere på markedet, de kan arbejde med markedets bredeste laminerede tapes, og PT-P950NW kan udvides med unikke features som touchscreen, trådløst Bluetooth og har integreret ur- og datofunktion.

Funktioner i topklasse
Brother PT-P900W og PT-P950NW har USB og Wi-Fi som standard. Et Li-ion batteri kan tilkøbes, så labelprinterne kan bruges både stationært og mobilt.

Den store PT-P950NW model har desuden stik til et kabelbaseret netværk, hvilket giver mulighed for, at flere eller mange pc’ere kan få adgang til at skrive labels på den – via Brothers gratis P-touch Editor software.

Printhastigheden på begge labelprintere er 60 mm i sekundet, og man kan udskrive på tapes helt op til 36 mm i bredden.

Labelprinterne bruger Brothers super-holdbare Tze-tapes, som er laminerede og kan tåle både solskin, kemiske væsker, store temperaturudsving, vand og slitage.

Funktioner, som ingen andre har
Topmodeller er som regel ”top”, fordi de kan mere eller funktionerne er bedre end konkurrenternes og mindre søskende.

Det gælder også for den nye Brother PT-P950NW, hvor man kan købe et smart touchpanel som ekstraudstyr.

Touchscreenen gør betjeningen legende let. Den giver adgang til at lave egne personligt designede labels – uden at man behøver at have en pc forbundet til labelprinteren.

Brother PT-P950NW har også digitalt ur og kalender indbygget, der kan meget mere end at vise tid og dato.

De gør det nemt at printe labels med nuværende og fremtidig tidsangivelse på labelen. Praktisk, når man skal lave etiketter og labels med f.eks. sidste salgsdato på.

Endelig kan der tilkøbes et Bluetooth-modul som ekstraudstyr til PT-P950NW. Via det kan man nemt holde en trådløs forbindelse mellem labelprinteren og smartphones eller tablets.

Smarte apps og skyen
PT-P900W og PT-P950NW kan begge benytte Brothers gratis iPrint&Label app, som bruges til at designe og udskrive labels på smartphones og tablets.

Den smarte app fås i versioner til både iOS (iPhone og iPad) og til telefoner eller tablets med Android styresystemet. I begge tilfælde foregår kommunikationen via trådløst Wi-Fi.

Brother kan også tilbyde den gratis Mobile Cable Label Tool app, som henvender sig specielt til håndværkere, montører og ingeniører inden for tele, data, el og elektronik.

Denne app arbejder tæt sammen med en database i ”skyen”, hvor man kan hente de nyeste symboler og skabeloner på et øjeblik.

Priser og levering
De to nye labelprintere står klar hos Brothers mange forhandlere landet over fra sidst i juli.
Brother PT-P900W vil typisk koste 2.399 kr. ekskl. moms (2.999 kr. inkl. moms)
Brother PT-P950NW vil typisk koste 3.999 kr. ekskl. moms (4.999 kr. inkl. moms).

Yderligere information
Nordic Marketing Director & Sales Director (Denmark) Henning Elkjær, Brother Nordic A/S, telefon 43 31 31 31, e-mail henning.elkjaer@brother.dk
eller
Bomberg PR, telefon 22 67 25 27, e-mail leif@bomberg.dk
PT-P950NW labelprinter