Den nye persondataforordning (bedre kendt som GDPR) giver nye rettigheder til personer og nye forpligtelser til virksomheder, som fx Brother, der håndterer dine personlige data.

Det har altid været en topprioritet for Brother at gøre sig fortjent til vores kunders og samarbejdspartneres tillid, så vi imøderkommer med glæde de positive ændringer, som GDPR introducerer.

De nye love, som gælder i hele EU, giver den enkelte person mere kontrol over egne personlige data samt, hvordan denne data bliver opbevaret og brugt.

Personlig data er indsamlet af Brother ved bl.a. produktregistreringer og online-kontooplysninger.

Vi bruger denne data til at give dig den bedste kundeservice. Det kan for eksempel være skræddersyet information, der er tilpasset lige netop din situation, som vi sender til dig.

Vi bruger altid dine data ordentligt, hensigtsmæssigt og i tråd med vores politik for beskyttelse af personlige data.

Den nye lovgivning dikterer, at accept af indsamling og brug af personlig data skal være præcis, informeret, entydigt og frivilligt givet. Hvis kunden ikke har givet os deres accept, må vi ikke bruge deres data til markedsføring.

Hvis vi bryder denne lovgivning, vil der være seriøse juridiske konsekvenser for Brother. 
"Personlig data" er defineret som enhver information, der er relateret til en person, som kan identificeres, indirekte eller direkte, via den afgivne data.

Det kan fx være navn, adresse, CPR-nummer, online-identifikationer (inkl. IP-adresser) samt en eller flere faktorer, der definerer en person som fx information om kultur, social status, fysisk/psykisk helbredstilstand eller personlig økonomi. 

Du har rettighedene over dine personlige data, så du kan fx bede om at få dem slettet eller begrænset, og du kan også bede om at få en kopi af dine egne data.
Business woman in an office

Vil du have mere information?

Du kan være sikker på, at vi tager vores politik for beskyttelse af personlige oplysninger meget alvorligt. Hvis du vil læse dem, kan du klikke på linket.

 

Kontakt os og få mere information