1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2014
  5. Fire Brother-printere vinder eftertragtede design-awards

Fire Brother-printere vinder eftertragtede design-awards

Det er ikke kun Brothers mange brugere i erhvervslivet, det offentlige og i private hjem, som er glade for firmaets printere, alt-i-én-maskiner, skannere, labelmaskiner, telefaxer og symaskiner.

 

Også professionelle designfolk har i stigende grad fået øjnene op for Brothers produkter, der kendetegnes ved både god pris/kvalitet, stor brugervenlighed og markedets mest miljørigtige konstruktion.

 

Senest har fire af Brothers printere modtaget eftertragtede ”G Awards 2014” fra den japanske Good Design Award-organisation.

 

Den japanske design-pris nyder stor international anseelse, fordi den ikke kun uddeles på grund af produkterne ydre fremtræden.

 

Lige så vigtigt for dommer-komiteen er, at produkterne er nemme at betjene, og at der er taget hensyn til miljø og genbrug i konstruktionen. Desuden er det en fordel, hvis produkterne også indeholder nye ideer, der kan være til glæde for samfund og brugere i fremtiden.

 

Fire af de nye Brother-printere og alt-i-én-maskiner, som sælges på det danske marked, modtog forleden ”G Awards 2014”. Det er

 

Brother MFC-J5320DW Business Colour Inkjet alt-i-én-maskine samt sort/hvid laserprinterne HL-L2340DW, HL-L2360DW og HL-L2365DW.

 

Godt design sælger bedre

Brother vandt sin første G Award helt tilbage i 1960 – for en symaskine til hjemmebrug. Siden har Brother modtaget 185 af priserne.

 

”Design-priser betyder en masse for os, fordi folk i Danmark og de nordiske lande kigger både på pris og på et godt design, når de skal beslutte sig for at købe et nyt produkt. Vi kan mærke, at design-priser smitter af på vores salg,” forklarer Nordic Marketing Manager Henning Elkjær fra Brother Nordic A/S.

 

”For os hos Brother er det også vigtigt, at design-priser fokuserer på produkternes miljørigtighed, kvalitet og brugervenlighed. Det er tre ting, vi satser meget på. De fleste dele i Brothers maskiner kan genbruges, og vi har et effektivt retur-system for tømte tonere og tromler via vores 117 Miljøpartner-forhandlere landet over,” fortsætter Henning Elkjær,

 

Den japanske G Award er langt fra den eneste designpris, som Brothers produkter har vundet. På Brothers direktions-etage står også adskillige europæiske iF Awards og nomineringer.

 

Tidligere i år modtog Brothers TD-2000-familie af labelmaskiner således en iF Gold Award, Dommer-komiteen kaldte dengang labelmaskinerne for ”meget ikoniske og med et fantastisk udseende.”
Good Design Award 2014