1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2017
  5. Julehygge med Brother Creative Center

Julehygge med Brother Creative Center

Hvis du som mange andre er kommet lidt bagefter med juleforberedelserne, er der hjælp at hente i Brother Creative Center. Her kan du hente skabeloner til julekort og gavemærker, som du selv kan sætte dit præg på, men du kan også hente julepynt, der er lige til at printe, klippe ud og folde. Der er meget at vælge imellem - og det er ganske gratis.

Du kan vælge blandt mange forskellige kort fra de helt stilrene og meget grafiske julekort til de mere klassiske med julefigurer. Du kan vælge blandt skabeloner, som du redigerer i. Så kan kortet få netop de farver og det udtryk, som du ønsker. Du kan desuden tilføje fotos og skrive en personlig tekst i kortet, inden det printes. Har du travlt, vælger du blot et af de færdige kort, printer og tilføjer din tekst i hånden.

I Brother Creative Center finder du også meget færdigt julepynt, såsom bestikholdere, musefigurer og pynt til juletræet, der blot skal printes, klippes og foldes. Der er en masse at vælge imellem, så det er blot at afsætte lidt tid og gå på julejagt i Brother Creative Center.

Du finder julematerialet i Brother Creative Center. Glædelig jul!

Creative Center Christmas decorations