Tilføjet til kurv
  1. Hjem
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2018
  5. Samarbejde mellem Brother og Fluke Networks

Samarbejde mellem Brother og Fluke Networks

 

Brother har sammen med Fluke Networks LinkWare™’Live Affiliates Program, udviklet en app, iLink&Label, til iPhone, som integrerer Fluke Networks LinkWare Live i Brother's PT-E550WVP labelprinter for elektrikere. Dette gør kabelopmærkning og netværkstests mere effektive, hvilket sparer tid og reducerer risikoen for fejl ved at sikre, at kablerne er korrekt opmærkede

 

Det er let at oprette en skabelon i LinkWare Lives cloud-baserede system, og Fluke Networks LinkWare Live forbinder nemt kontoret med kollegerne, der er på farten.

 

For at udskrive labels kan man downloade og sende skabeloner direkte til sin PT-E550WVP labelprinter via en smartphone eller tablet. Dette gøres via Brothers gratis app, iLink&Label, og labelprinterens wif-fi-forbindelse. Man henter samtidig skabelonerne og testindstillingerne ind i Fluke Versiv testeren, hvilket betyder, at data kun skal tilføres én gang og derefter gemmes på en central placering.

 

Herefter bruges P-touch labelprinteren til at vælge de nødvendige skabeloner i skyen og der kan udskrives labels uden at skulle oprette forbindelse til en computer. Denne løsning er udviklet for at imødekomme netværksinstallatørers behov, idet de står overfor forskellige nye udfordringer på området.

 

Processen gør det nemmere og hurtigere for netværksinstallatører og teknikere med ansvar for installation at opmærke, teste, certificere og dokumentere den færdige installation. Med iLink&Label bliver brugerens rolle fleksibel, fordi man ikke behøver at medbringe en bærbar computer. Man kan downloade og udskrive labels på stedet uden at skulle udfylde alle labeloplysningerne manuelt. Se YouTube film.

 

Databasen kan bruges så ofte som nødvendigt og kan tilgås af flere enheder samtidigt, så tidsforbruget til fremstilling af labels minimeres. Dette forbedrer opmærkningen, og risikoen for fejl og ekstraomkostninger minimeres.

 

"Brother er et ideelt eksempel på en virksomhed, som Fluke Networks ønsker at samarbejde med som en del af LinkWare Live Affiliates Programmet og sammen skabe innovative produkter integreret med LinkWare Live cloud-platformen”, sagde Robert Luijten, Marketing Manager ved Fluke Networks." Med over syv millioner uploadede resultater hidtil, tager installatører verden over godt imod LinkWare Live og ændrer deres måde at arbejde på til det bedre. Ved at bruge integrerede funktioner som Brothers iLink&Label får de redskaber, der hjælper dem med at spare tid og øge produktiviteten, hvilket igen fører til øget indtjening."

 

"Vores samarbejde med Fluke Networks betyder, at vi kan tilbyde netværksinstallatører en løsning, der vil have en positiv indvirkning på deres forretning. App'en ændrer måden man arbejder på, fordi det gør opmærkningsprocessen mere effektiv, præcis og omkostningseffektiv ", siger Henning Elkjær, Nordic Sales & Marketing Director hos Brother Nordic.

 

"Løsningen er vigtig for den teknologiske udvikling, som danner grundlaget for et effektivt kabelopmærkningsprogram og kan hjælpe netværksinstallatører med de udfordringer, de står over for", fortsætter Henning.

 

PT-E550WVP er udviklet med industristandarder i tankerne og tilbyder forskellige labelbredder, så de passer til kabler, stik og kontrolpaneler. Labelprinteren anvender slidstærkt lamineret TZe tape og HSe krympeflextape, der kan modstå fugt, slid, kemikalier og høje temperaturforskelle. TZe-tape har en stærk vedhæftning og er designet til at holde.

 

Den gratis app iLink&Label er tilgængelig i Apple App Store.

PT-E550WVP koster 1.873,75 inkl. moms (1.499 kr. eksklusiv moms)

 

Om Fluke Networks

Fluke Networks er verdens førende inden for certificering, fejlfinding og installationsværktøjer til brugere, der installerer og vedligeholder netværksinfrastruktur.
De tilbyder en kombination af driftssikkerhed, ydeevne, effektivt workflow i deres arbejde, både når de installerer meget avancerede datacentre og når de reparerer services under dårlige vejrforhold. Firmaets flagskibsprodukter omfatter den innovative LinkWare Live, verdens første cloud-baserede kabel-certificeringsfunktion, introduceret i slutningen af 2014. For mere information om Fluke Networks og LinkWare Live Cloud platformen, kontakt sales.coreinfo@flukenetworks.com eller besøg
www.flukenetworks.com/linkwarelive.

For yderligere information og opdateringer, følg Fluke Networks på de sociale medier.

Twitter: https://twitter.com/flukenetdci
Facebook: 
http://www.facebook.com/flukenetworks
LinkedIn: 
http://www.linkedin.com/company/fluke-networks

 

Yderligere presseinformation

Nordic Marketing Director & Sales Director (Denmark) Henning Elkjær, Brother Nordic A/S, telefon 43 31 31 31, e-mail henning.elkjaer@brother.dk eller Bomberg PR, telefon 22 67 25 27, e-mail leif@bomberg.dk