1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2019
  5. Nemt og bekvemt – ny samlet pakke med alt til 3 års print

Nemt og bekvemt – ny samlet pakke med alt til 3 års print

Brother har genopfundet printhåndteringen for hjemmekontoret og det lille kontor med den nye “All-In-Box”-pakkeløsning, hvor man får en printer eller alt-i-én printer, 3 års garanti samt blæk eller toner til 3 års forbrug – nemt og bekvemt.

Modellerne imødekommer den stigende efterspørgsel på økonomisk og enkel printhåndtering med minimal vedligeholdelse.

Denne ”alt-i-én” printløsning betyder, at kunden ikke behøver at bruge tid på at gå ned i en butik for at købe forbrugsstoffer i tre år, og det varer længe, inden der igen er risiko for at løbe tør for blæk eller toner midt i et vigtigt printjob.

All-In-Box-løsninger fås både med s/h og farveprintere, så der er en løsning til ethvert behov.

Den nye “All In Box”-pakkeløsning egner sig både til små virksomheder, studerende og hjemmekontoret.

Pakkeløsningen, som skal gøre arbejdet lettere for kunderne, afspejler vores ”At your side” motto og indeholder naturligvis Brother originale forbrugsstoffer (toner eller blæk) så kunderne kan være sikre på, at deres dokumenter altid printes i højeste kvalitet.

Lige nu og frem til 31. marts 2019 kører vi kampagne på alle vores All-In-Box-pakkeløsninger. Når man køber en All-In-Box-pakkeløsning, får man en Google Chromecast med i købet. Læs mere om kampagnen her.

 

1 Pakkeløsningen inkluderer ikke papir. Ydelsen for inkjet er baseret på et månedligt printforbrug på ca. 200 sider (60% i sort og 40 % i farve) ifølge ISO/IEC 24711 ved brug af de 4 medfølgende blækpatroner. For laserprintere er ydelsen er baseret på 138 sider om måneden og følger ISO/IEC 19752.

033 - Be all in  new printing packages fully equips customers for 3 years