1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2020
  5. Brother vinder “Good Design Award 2020” for fire produkters

Brother vinder “Good Design Award 2020” for fire produkter

Brother Industries, Ltd., hovedkontoret for Brother Nordic A/S og en af de ledende globale producenter af laser og inkjetprintere, har vundet en japansk designpris “Good Design Award 2020” for fire af deres seneste produkter.

Brother har i alt modtaget 214 Good Design Awards igennem årene, inklusive dem, de har modtaget i år, siden første gang de vandt prisen for en symaskine tilbage i 1960. I år er det 28. år i træk - siden 1993 - at Brother har modtaget denne pris.
    
Nordic Marketing Director & Sales Director, Denmark Henning Elkjær at Brother Nordic A/S udtaler: “Good Design Award anerkender ikke bare produkter med enestående udseende og funktionalitet. Udvalget af produkter og services er også baseret på, om de leverer værdi til forbrugerne og samfundet. Prisen anerkender den samlede indsats ydet af alle, der har været involveret i udvikling og fremstilling af det pågældende produkt eller service.

“En af de Good Design Awards, som Brother har modtaget i 2020, er for labelprinteren P-touch CUBE Pro (PT-P910BT). Den modtog en ”Good Design Best 100 award” som en af de 100 produkter eller services, der klarede sig bedst i Good Awards-panelets evaluering. Modtagere af ”Good Design Best 100 award” er også kandidater til ”Good Design Grand Award”, som er den højeste Good Design Award, der kan vindes, samt til ”Gold Award” og andre specielle awards.

“Når Brother designer produkter, sætter vi kunden først, hvilket er helt i tråd med vores “at your side” mission. Vi vil fortsat bestræbe os på at lytte til feedback fra kunder og andre interessenter, og fastholde vores fokus på at skabe design, som leverer stor værdi for kunderne.”

I Danmark har følgende Brother-produkter vundet en Good Design Award 2020:

•    P-touch CUBE Pro (PT-P910BT) labelprinter
•    DSmobile DS-640 mobil scanner
•    DSmobile DS-940DW mobil scanner
•    DSmobile DS-740D mobil scanner med dobbeltsidet scan

Good Design Award har været det eneste omfattende designevaluerings- og kommunikationssystem i Japan siden 1957. Mange virksomheder og designere både i og udenfor Japan medvirker for at forbedre industrien og designkvaliteten. “G Mark”, symbolet for prisen, er almindeligt kendt for at repræsentere godt design.

Læs mere om Good Design Award her : http://www.g-mark.org/

Good Design Awards 2020 logo