1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2014
  5. Brother vinder eftertragtede internationale priser

Brother vinder eftertragtede internationale priser

Verdens førende testcenter for print- og kopi-industrien har givet Brothers lynhurtige HL-S7000DN printer en Pick Award og mange rosende ord med på vejen. Buyers Laboratory fremhæver bl.a., at Brother-printeren er usædvanlig miljørigtig, strømbesparende og genbrugsvenlig.

 

Brothers printere er ikke kun populære hos brugere i både den professionelle sektor og hos de mange, der anvender alt-i-én-printere i hjemmet. Brothers produkter får også stor ros hos anmeldere og fra seriøse test-laboratorier verden over.

Seneste eksempel er to prestige-fyldte ”Pick Awards”, som Brother har modtaget fra amerikanske Buyers Laboratory.  

 

Buyers Laboratory (BLI) er verdens førende uafhængige leverandør af tests og anden analytisk information til printer- og kopi-industrien. To gange om året udvælger BLI de bedste hardware- og software-produkter, som laboratoriet har afprøvet.

 

BLI Awards er nogle af de sværeste priser at vinde og er derfor meget eftertragtede. BLI udsætter produkterne for hårde belastninger og afprøvninger i månedsvis, før de får en opadvendt eller nedadvendt tommelfinger fra testfolkene.

 

Hurtig inkjet-printer i top

Brothers superhurtige workgroup printer HL-S7000DN har klaret BLI-afprøvningerne med glans og er udnævnt til bedste produkt i kategorien “Environmental Outstanding Achievement”.

 

Det er anden gang, at Brother HL-S7000DN ryger til tops hos de kritiske testanmeldere hos Buyers Laboratory. Sidste år vandt printeren kategorien Innovation Award.

 

Med hastigheder op til 100 sider i minuttet hører Brother HL-S7000DN til markedets hurtigste inkjet-printere. Det høje tempo opnås bl.a. ved anvendelse af en ny type printhoved, som udskriver i hele sidens bredde på én gang.

 

I sin begrundelse for at give Brother den prestige-fyldte pris forklarer BLI, at Brother HL-S7000DN er usædvanlig energirigtig og strømbesparende. Printeren er oplagt til alle virksomheder og kontorer, hvor genbrug og miljørigtighed er vigtigt.

 

Gode anmeldelser er vigtige, men for få om miljø

Nordic Marketing Manager Henning Elkjær fra Brother Nordic A/S understreger, at tests og anmeldelser er meget vigtige for Brother.

 

”Seriøse testrapporter er god forbruger-information. Både for professionelle indkøbere i erhvervsliv og det offentlige. Og for private forbrugere, der måske har svært ved at vælge mellem forskellige printere, de har brug for til hjemme-netværket,” siger Henning Elkjær.

 

I løbet af et år modtager Brother mange anmeldelser af sine printer-produkter. I danske og i internationale medier. I den forbindelse kunne Brother dog savne en vigtig detalje:

 

”De fleste test-artikler kører naturligt nok på tekniske præstationer, udskrift-kvalitet og brugervenlighed. Ikke særligt mange fokuserer på det miljømæssige aspekt – om printeren sparer strøm og blæk, om store dele af den kan og bliver genbrugt osv.  På dét punkt hører Brother også til markedets førende og har derfor fået bl.a. skrappe miljø-certifikater som det nordiske Svanemærke og det tyske Blauer Engel,” forklarer Henning Elkjær.

 

Cloud-løsning får innovations-pris

Ud over miljøprisen for HL-S7000DN printeren har Brother også fået overrakt en Pick Award i ”Outstanding Achievement in Innovation”-kategori for sin Web Connect-løsning.

 

Web Connect giver adgang til direkte integration med populære tjenester i skyen som f.eks. Facebook og Dropbox. Brother har indbygget Web Connect i en række af sine printere og skannere.
BLI