1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2015
  5. Print fra mobile enheder med ekstra sikkerhed

Print fra mobile enheder med ekstra sikkerhed

Brothers to nye PrintSmart Mobile løsninger gør det muligt at udskrive sikkert fra sin smartphone, laptop eller tablet, selvom man befinder sig langt væk fra sit skrivebord. En ny aftale med distributøren ITX skal åbne mindre danske virksomheders øjne for de praktiske muligheder i mobil print.

 

Der er et stort behov på markedet for sikkert og enkelt print fra mobile enheder som smartphones, laptops eller tablets – dette behov opfylder Brother nu med sine to nye PrintSmart Mobile løsninger. Løsningerne sigter henholdsvis mod offentlige steder med mange gæster som f.eks. lufthavne, konferencecentre, biblioteker og hoteller samt firmaer, som f.eks. konsulentfirmaer og andre med mange medarbejdere på farten.

Stor efterspørgsel i markedet

75 pct.* af virksomhederne har således fået ønsker fra medarbejdere, som ønskede adgang til mobil print.

”Vi kan mærke, at der er en stor appetit i markedet for en brugervenlig løsning, der gør det nemt at udskrive mobilt fra en smartphone, tablet eller laptop. Ligegyldigt om det er en forretningsmand på rejse eller private, der står på biblioteket eller i lufthavnen og har brug for en hurtig udskrift, ” forklarer Nordic Marketing Manager Henning Elkjær fra Brother Nordic A/S.

Brother og ITX indgår samarbejde om PrintSmart løsningerne
Brother er gået i samarbejde med distributøren ITX i Tilst ved Århus om at gøre PrintSmart løsningerne for alvor kendte på det danske marked.

Brother og ITX har netop afsluttet sine første PrintSmart kampagner over for danske virksomheder. Reaktionen har været overvældende.

”Alle går rundt med en smartphone eller en tablet, men for mange opstår problemet, når de vil udskrive dokumenter fra deres mobile enhed. Kan det f.eks. foregå sikkert, så ingen andre kan læse dokumenternes indhold, når de bliver printet ud. Og hvad gør de, når de har behov for en udskrift, mens de befinder sig fjernt fra deres skrivebord,” forklarer Senior Account Manager Jesper Seiersen fra ITX.

Adskillige kontorhoteller, konferencecentre og hoteller har henvendt sig om Brother PrintSmart Mobile Zone, mens bl.a. en række advokater, revisorer og ingeniørfirmaer viser stor interesse for PrintSmart Mobile løsningen.

To løsninger dækker det hele

Brother tilbyder PrintSmart Mobile i to udgaver:

PrintSmart Mobile Zone er til brug på offentlige steder med mange gæster - f.eks. hoteller og lufthavne. Zone-udgaven giver gæster adgang til print på en let, men meget sikker måde.

PrintSmart Mobile er en firmaløsning, som giver medarbejderne sikker print.

Begge løsninger er lette at betjene og nemme at administrere for it-afdelingen, fordi PrintSmart er fuldt sky-baseret og kræver ingen særlig ekstra software på de involverede mobile enheder eller printere. Begge varianter af Brother PrintSmart Mobile tilbyder udskrifter fra e-mail, web uploads, PrintWhere drivere til Windows eller apps til Android, Apple iOS og Blackberry.

 

*Tallene stammer fra en IDC analyse, som er blevet gennemført for Brother i 2014. I alt 514 it-chefer og 993 slutbrugere blev interviewet i Norden, England Tyskland, Frankrig og Italien.

PrintSmart