1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2015
  5. Brother tager selfies fra verdensrummet

Brother tager selfies fra verdensrummet

Målet for printer-giganten er at få folk til at tænke mere over betydningen af det globale miljø. Som led i projektet sendte Brother en stor ballon med kamera 30 kilometer op i stratosfæren.Som en del af den globale print- og teknologi-specialist Brothers ”Mission to the Earth”-projekt har Brother Industries Ltd. Sendt en specielt fremstillet ballon 30.000 meter op i stratosfæren over Japan.

 

Ballonen med en omkreds på 9,4 meter var lavet af gummi og indeholdt et digitalt CCD-kamera, som skulle tage selfies på vej op i de højere luftlag.

 

Brother inviterede folk fra hele verden til at blive en del af den særlige mission. Ved at uploade et billede af deres ansigt til Brothers ”Mission to the Earth webside kunne de få taget en selfie med Jorden som baggrund.

 

I alt modtog Brother 808 fotografier, hvoraf 100 heldige blev tilfældigt udvalgt til denne miljøfokuserede mission.

 

Da ballonen steg til stratosfæriske højder, blev fotografierne overført til en mini-model af en astronaut. På den måde kunne den kosmiske selfie-serie give en virkelighedsnær fornemmelse af verdensrummet.

 

For at fuldende rumscenen filmede CCD-kameraet udsigten fra stratosfæren. Optagelserne blev gemt på et SD-kort, hvis indhold blev kopieret over på en pc, da ballonen landede på jorden igen.

 

Rum-selfies og fem minutters optagelser fra stratosfæren er nu blevet forenet på en ”Mission to the Earth” webside, som alle kan få adgang til via internet-adressenhttp://www.brotherearth.com/en/event/mission/.

 

Formålet med Brothers ”Mission to the Earth”-event er at fremhæve virksomhedens dedikerede indsats for jordens miljø.

 

Denne indsats er sammenfattet under Brother Earth projektet , der repræsenterer Brothers etiske tilgang til vores planet. Læs mere på www.brotherearth.com.

 

Yderligere information

Nordic Marketing Manager Henning Elkjær, Brother Nordic A/S, telefon 43 31 31 31, e-mailhenning.elkjaer@brother.dk.

Mission til Jorden