1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2016
  5. Brother får guld hos Tech-Test

Brother får guld hos Tech-Test

Brothers nye DCP-J785DW alt-i-én printer fik for nylig tildelt guld af redaktionen på Tech-Test, der tester og anmelder alt inden for forbrugerelektronik, it og gadgets.

De skriver:

”Fortrinlig multifunktionsprinter fra Brother. En lille, kompakt inkjet printer der scanner, kopierer og printer i høj kvalitet og som er dejlig stille. Vi har fundet vores nye favoritprinter – godt gået Brother.”

DCP-J785DW er en videreudvikling af de velkendte Brother alt-i-én-printere, men den bruger større patroner end normalt. De indeholder mere blæk og kan derfor udskrive op til 2.400 sider i sort/hvid eller 1.200 sider i farver*, før der skal skiftes til en ny. Det svarer til op mod 2 års forbrug for en gennemsnitlig familie.

Det er en kompakt alt-i-én printer, der kan printe, scanne og kopiere i farver. Den henvender sig til de meget omkostningsbevidste, der udskriver mange sider. Udskrifthastigheden er 12 ipm i i s/h og 10 ipm i farver. Print kan foregå til kant af hensyn til fotos, og man kan udskrive på begge sider af papiret (duplex) for at spare yderligere på udgifterne. Den har desuden trådløst Wi-Fi, smarte Brother apps til scanning og kopiering – og der kan scannes til, og printes direkte fra, smartphones og tablets samt cloud-tjenester som Dropbox, Microsoft OneDrive® eller Google Drive™.

Tech-Test skriver i deres afsluttende vurdering:

”DCP-J785DW har faktisk formået at imponere os – ikke noget som printere ofte gør. Men når en printer kan levere smukke udskrifter, hurtige udskrifter, ikke fylde ret meget på bordet og samtidig være stille, ja så må den bare imponere.”

Læs Tech-Tests anmeldelse i fuld længde her.

Læs mere om DCP-J785DW.

*ISO/IEC 24711

Printer DCP-J785DW