1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2016
  5. Brother præsenterer kontorets lille hjælper

Brother præsenterer kontorets lille hjælper

Brothers nye P-touch H110 er en lille håndholdt labelprinter, der hurtigt kan vise sig at være uundværlig. Printeren kan producere farverige og selvklæbende labels, som kan bruges til at holde orden på alle mulige ting. P-touch H110 koster kr. 374 inkl. moms

På et kontor eller i hjemmet er der altid brug for at markere alle mulige ting. Ringbind skal mærkes, så deres indhold er nemmere at identificere. Børnenes tøj skal have en navne-label, charteks skal kunne genkendes, kabler adskilles fra hinanden eller dvd-skiver have en etiket klæbet på.

Brothers nye PT-H110 er den oplagte hjælper til alle disse gøremål. Det er en lille håndholdt labelprinter, der er nem at betjene og praktisk at have lige ved hånden.

PT-H110 kan skrive på labels i bredderne 3.5, 6, 9 og 12 mm. Dermed dækker printeren langt de fleste behov, når der skal holdes orden på tingene i en travl hverdag.

Brothers TZe-tape fås i mange forskellige farver. De har seks laminerede lag og er næsten umulige at ødelægge. De tåler både slitage, fugt, varme, kulde, direkte sollys og kemikalier.

Brothers PT-H110 er lille og handy. Den er ergonomisk korrekt designet og ligger godt i hånden, når man skal skrive sine tekster på det indbyggede QWERTY-tastatur. Vægten er 400 gram.

Labelprinteren kommer med tre fonte og 10 populære skrifttyper. Desuden er der direkte adgang til 253 forskellige symboler og tegn, ligesom man kan gøre sine labels mere personlige ved hjælp af 15 dekorative rammer.

Endelig rummer Brothers PT-H110 en digital hukommelse, hvor man kan lagre sine 15 mest anvendte labels. Så har man dem altid lige ved hånden, når en ting skal opmærkes.

Hastigheden er 20 mm i sekundet, og med en printopløsning på 180 dpi står teksten skarp og letlæselig.

Som altid hos Brother er konstruktionen solid og driftssikker. Printeren er forsynet med en manuel kniv til afskæring af labels i den ønskede længde. Desuden kan den enten køre på batteri eller strøm fra en stikkontakt.

Priser og levering
Brother PT-H110 står klar hos Brothers mange forhandlere landet over.

Prisen er 299 kr. ekskl. moms eller 374 kr. inkl. moms.

Yderligere information
Nordic Marketing Director & Sales Director (Denmark) Henning Elkjær, Brother Nordic A/S, telefon 43 31 31 31, e-mail henning.elkjaer@brother.dk
eller
Bomberg PR, telefon 22 67 25 27, e-mail leif@bomberg.dk
PT-H110 labelprinter