1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2017
  5. Brother støtter Svanemærket

Brother støtter Svanemærket

Brother vil være med til at værne om miljøet på Jorden, og vi er derfor en miljøbevidst global virksomhed med en ansvarlig, etisk og bæredygtig strategi. Den 22. april fejrede vi således Earth Day for at understrege over for vores kunder, forhandlere og leverandører, hvor vigtigt vi synes, at et miljømæssigt engagement er.
 
Miljømærkning er vigtig, og langt de fleste af Brothers produkter opfylder kravene for de internationalt anerkendte miljøcertificeringer, som det europæiske Energy Star, det tyske Blue Angel og ikke mindst det nordiske Svanemærke.  Derfor har vi også valgt at støtte Svanemærket og EU-Blomstens forårskampagne, der løber af stablen i uge 17 og 18. Tanken bag kampagnen er, at den skal løfte kendskabet til det store udvalg af miljømærkede produkter og samtidig engagere forbrugerne ved at trække dem ind i et ”Find og vind” univers på deres hjemmeside.

I det ”miljømærkede hjem” -  kan man få et overblik over svanemærkede produkttyper og finde information om hvordan miljømærkerne gør en forskel. Også i år bliver der udloddet forskellige præmier og på kontoret har du mulighed for at vinde en Brother MFC-J5330DW alt-i-en- inkjetprinter.

Har du lyst til at prøve lykken og vinde en smart svanemærket alt-i-en inkjetprinter, der printer grønt i alle farver, så gå direkte til konkurrencen her. Præmien findes bag en af de grønne prikker på kontoret.

svanemærket