1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2018
  5. De lydsvage printere lister ind på kontoret

De lydsvage printere lister ind på kontoret

Brothers nye serie af LED-baserede printere har alle de kvaliteter, som brugere på moderne kontorer efterlyser. L3000 modellerne er fleksible og hurtige, nemme at betjene – og så er de så lydsvage, at en almindelig samtale kan overdøve dem. Brothers nye LED-printere til kontoret kan købes til priser fra 1.399 kroner ekskl. moms.

Hvad er det vigtigste, når virksomheder køber nye printere til sine kontorer? Her tænker vi ikke på de helt store, tunge maskiner, der placeres i separate og nedkølede rum. Nej – vi mener de printere, som står og arbejder trofast inde på kontoret. Eksempelvis i store organisationers afdelingskontorer, eller i hjertet af mindre og mellemstore virksomheder.

De skal naturligvis være driftssikre og hurtige. For de kan blive udsat for perioder med stor travlhed, hvor der udskrives dokumenter i timevis – og på hundredvis af ark.

De skal være fleksible og lette at betjene, så de kan arbejde med både trådløs wi-fi og kabelbaserede netværk., og man skal kunne udskrive ved hjælp af smartphones og tablets, gerne på begge sider af papiret.

Udskrifterne skal være af høj kvalitet med knivskarpe bogstaver og tal, uanset om det drejer sig om sort/hvid- eller farveprint. Det er noget, som LED-teknologien garanterer.

Økonomien skal selvfølgelig også være i orden, og derfor skal både indkøbspris og driftsudgifter skal kunne holdes nede på et fornuftigt niveau med tonere til mange tusinde ark.

Endelig skal medarbejderne slet ikke lægge mærke til, at de sidder i nærheden af en printer. Den skal være så lydløs, at brugerne snildt kan overdøve den med almindelig samtale, så de ikke behøver at hæve stemmen, selvom de står lige ved siden af den.

Alle disse krav og forventninger lever Brothers nye L3000-familie af LED-baserede printere op til – de overgår dem, og med 47 dB er de blandt markedets mest lydsvage i drift. Det er faktisk hele 3 dB lavere end, hvad englænderne betragter som et ”stille kontor.”

Passer til store og til små

Brothers nye L3000-familie har fire medlemmer – to ”rene” printere, én alt-i-én printer og én alt-i-én printer med fax. Alle enheder printer både i sort/hvid og farve.

Det betyder at L3000-serien har noget for enhver smag og ethvert budget, og kan dække printerbehovene hos langt de fleste virksomheder og offentlige kontorer i Danmark.

Dertil kommer, at Brother kan levere de nye LED-printere med MPS-løsninger. Med Managed Print Services følger både løbende overvågning af dens drift og automatisk levering af forbrugsstoffer. Med MPS løber man aldrig tør for toner og oplever hurtigt, at ”Mange Penge er Sparet”.

Stærke kvaliteter

Alle medlemmer af Brothers L3000-familie kommer med papirskuffer på 250 ark. De normale tonere rækker op til 1.000 ark, men man kan også få store tonere, der printer op til 3.000 sider i sort/hvid eller op til 2.000 i farver. Disse sikrer en mærkbart lavere pris pr. udskrevet side.

MFC-modellen, der er med fax, har en automatisk dokumentføder til 50 ark, som gør det nemt at arbejde med flersidede dokumenter, der skal scannes, kopieres eller faxes. Dertil kommer, at næsten alle L3000 modeller kan udskrive automatisk på begge sider af arket, hvilket sparer papir.

Alt efter model er udskriftshastigheden på enten 18 eller 24 sider i minuttet. De større modeller betjenes via en stor 9,3 cm touchscreen, og to af dem har trådløs Near Field Communication (NFC) integreret. Med NFC skal man blot holde sin NFC-kompatible smartphone tæt op til printeren i et øjeblik, hvorefter filen udskrives direkte fra mobilen.

Priser og levering

Brothers nye LED-baserede L3000-familie af printere og alt-i-én printere kan leveres fra Brothers mange forhandlere i Danmark.

HL-L3210CW printeren med trådløst netværk koster 1.399 kr. ekskl. moms (1.749 kr. inkl. moms)

HL-L3270CDW har desuden NFC og hurtigere udskrifter. Den kan købes for 1.899 kr. ekskl. moms (2.374 kr. inkl. moms)

DCP-L3550CDW har en stor 9,3 cm touchscreen og koster 2.399 kr. ekskl. moms (2.999 kr. inkl. moms)

MFC-L3750CDW, der har faxfunktion, udskriver 24 sider i minuttet og kan fås for 2.899 kr. ekskl. moms (3.624 kr. inkl. moms)

Yderligere information

Nordic Marketing Director & Sales Director (Denmark) Henning Elkjær, Brother Nordic A/S, telefon 43 31 31 31, e-mail henning.elkjaer@brother.dk eller Bomberg PR/Pure PR, telefon 22 67 25 27, e-mail leif@bomberg.dk


Man sitting at desk with printer nearby