1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2018
  5. Brothers nye labelprinter kan printe labels i alle regnbuens farver

Brothers nye labelprinter kan printe labels i alle regnbuens farver

Brothers nye banebrydende VC-500W labelprinter udskriver flotte labels, navneskilte og gavemærker i alle regnbuens farver – og uden brug af blæk. Den anvender ZINK teknologi, hvor farverne fremkommer ved varmepåvirkning af farvekrystallerne i de tilhørende labelruller. Vejledende udsalgspris for Brother VC-500W er 1.399 kroner ekskl. moms.

 

Labels og navneskilte er ikke længere, hvad de var engang. Nu skal der kulør på mærkerne. Fotos, logoer, emojis, symboler og tekst i glade farver. Glemt er alt om fordums labels med sort tekst på kedelig hvid baggrund.

 

Revolutionen leveres af Brother og den nye VC-500W labelprinter. Her er den første farvelabelprinter i denne prisklasse, der printer uden brug af blæk. Der er derfor ingen patroner, som skal indkøbes og udskiftes med mellemrum. Man skal blot købe de særlige CZ-labelruller i endeløs bane.

 

ZINK-teknologien kendes allerede fra små fotoprintere, som en række japanske og amerikanske foto- og smartphone-fabrikanter har lanceret.

 

Brother går en helt anden vej med sin VC-500W labelprinter. Den bruger CZ-ruller, der fås i fem forskellige bredder, så man kan producere sine labels og mærker i lige præcis den størrelse, der er brug for. Printbredderne er 9, 12, 19, 25 og 50 mm.

 

Rullerne er fem meter lange, hvilket giver mulighed for at udskrive ganske mange navneskilte, indendørs henvisninger, labels til mapper osv. fra samme rulle. Dertil kommer, at labels kan udskrives i op til 40 centimeters længder, hvis man har behov for dette.

 

Brother VC-500W kan tilsluttes via USB og Wi-Fi. På kontoret kan printeren typisk anvendes sammen med en pc og Brothers P-touch Editor software.

 

Bruger man den smarte labelprinter derhjemme, kan man f.eks. lave sine egne designs ved hjælp af den gratis Colour Label Editor app, som man har liggende på sin mobiltelefon eller tablet. App’en fås til både iPhone/iPad og Android.

 

Brother har satset rigtigt meget på at gøre VC-500W labelprinteren så let at betjene som muligt for alle.

 

Man kan således helt uden besvær designe sine egne flotte labels med forskelligt farvede baggrunde og skrifttyper, importere fotos og logoer til navneskilte eller forsyne labels med røde advarselssymboler, hvis de f.eks. skal bruges til advarselsskiltning.

 

Brother VC-500W meddeler automatisk, når det er ved at være tid at udskifte labelrullen. Bruger man enten app eller Editor programmet på pc’en, vil man løbende kunne se på skærmen, hvor meget af rullen, der er brugt og hvor meget, der er tilbage.

 

Den nye VC-500W er så alsidig og brugervenlig, at den appellerer både til erhvervsliv, foreninger og private. Alle kan få stor glæde af at designe og udskrive personlige og skræddersyede labels til mange forskellige formål.

 

Oplagte arbejdsområder for VC-500W kunne eksempelvis være fremstilling af gæsteskilte til besøgende i virksomheden eller deltagere i konferencer og udstillinger. Eller opmærkning af fødevarer, medicin, mapper på kontoret, som indendørs skiltning på døre eller vægge osv.

 

Brother VC-500W bruger direkte termisk print efter ZINK princippet. Printhastigheden er 8 mm i sekundet, opløsningen er 313 punkter pr. tomme (dpi), og labels kan printes i fem forskellige bredder.

 

Priser og levering

VC-500W fås hos Brothers mange forhandlere landet over. Vejledende udsalgspris er 1.399 kroner ekskl. moms eller 1.749 kroner inkl. moms. Labelprinteren leveres med en CZ-rulle, en rensekassette til printhovedet, USB-kabel og strømadapter.

 

Yderligere information

Nordic Marketing Director & Sales Director (Denmark) Henning Elkjær, Brother Nordic A/S, telefon 43 31 31 31, e-mail henning.elkjaer@brother.dk eller Bomberg PR/Pure PR, telefon 22 67 25 27, e-mail leif@bomberg.dk

 

VC 500W i brug af mand, der sidder ved et skrivebord