1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2019
  5. Ingen binding, ingen vedligeholdelse – sådan kan All in Box ændre dine printrutiner

Ingen binding, ingen vedligeholdelse – sådan kan All in Box ændre dine printrutiner

Vores smarte og enkle All in Box-koncept indvarsler en ny og bekvem æra for små kontorer og hjemmekontorer over hele Europa, idet det opfylder deres printbehov på en ny og overbevisende måde.

All in Box er designet til at gøre livet så nemt som muligt for kunderne og håndterer deres printbehov i 3 år* med uafbrudt print. All in Box-pakker fås i to varianter, enten med en laser- eller en inkjetprinter.

 

En innovation i enkelhed

Udskiftning af blækpatron eller toner, som altid sker midt i et printjob, eller når man har travlt, er måske den største frustrationsfaktor for printerejere.

Med All in Box sparer man både tid og penge, hvilket reducerer stressniveauet. Det er en pakkeløsning, som sikrer, at du har alt, hvad du skal bruge for at printeren kører.

Pakken leveres med 3 års forbrug af blæk eller toner, så printeren altid kører, samt 3 års garanti, der giver ro i sindet.

 

Printerydelse, der gavner pengepungen og planeten

Blækpatroner med meget stor kapacitet giver mulighed for nye printniveauer. All in Box-inkjetmodellernes fire blækpatroner har et output svarende til 105 almindelige blækpatroner**. All in Box-lasermodellerne leveres med fem tonere.

Det er ikke kun til gavn for pengepungen, det gavner også planeten. 

Hvad enten du sparer en indkøbstur eller en bestilling online, nedsætter forbrugsstoffer til mange sider, behovet for transport og gør All in Box til et nemmere og grønnere koncept. 

Endnu en miljømæssig fordel er, at den høje forbrugsstofkapacitet reducerer plastforbruget pr. printet side.

 

Smart koncept – uovertruffet potentiale

Vi har fire All in Box-modeller, to laserprintere og to inkjetprintere, så der er noget for ethvert behov.

Henning Elkjær, Marketing Director and Sales Director siger: ”All in Box lover uafbrudt print og reducerede printomkostninger, uden besvær. Det er et koncept, som vil give mennesker og virksomheder mulighed for at koncentrere sig om det, der er vigtigt.” 

”De første reaktioner på tilbuddet har været ekstremt positive, og interessen er stigende. Vi håber, All in Box fortsat vil være interessant for dem, der ønsker en nemmere måde at producere økonomisk print.”

 

I november måned kører vi priskampagne på vores All in Box-modeller.

 

Læs mere om All in Box-løsningen her.

Se videoen her

 

* Pakkeløsningen inkluderer ikke papir. Ydelse i overensstemmelse med ISO/IEC 19752 (laser) og ISO/IEC 24711 (inkjet).

** Sammenligning mellem udgiften ved en Brother All-In-Box-printer og udgiften ved en DCP-J572DW plus det antal LC3211-blækpatroner, der skal bruges for at printe det samme antal sider som LC3235XL-patronerne (6000 i s/h og 5000 i farve, medfølger i All-In-Box). Ydelse er baseret på ISO/IEC 24711. Priser er baseret på vejledende udsalgspris i juni 2019. Ydelse med start-blækpatron er medregnet.

011 - All in Box - man holding printer