1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2019
  5. Partnerskab mellem Y Soft og Brother giver bedre løsninger til printerstyring

Partnerskab mellem Y Soft og Brother giver bedre løsninger til printerstyring

-- YSoft SafeQ’s løsning til integreret printerstyring og dokumenthentning er nu integreret i Brothers multifunktionsenheder --

 

13. maj 2019 – Y Soft® Corporation og Brother har meddelt, at YSoft SafeQ® nu fås som integreret løsning i Brothers multifunktionsenheder. YSoft SafeQ leverer virksomhedsløsninger til centraliseret håndtering af tjenester til printerstyring og dokumenthentning.


Virksomheder kan nu få glæde af øget produktivitet, forbedret dokumentsikkerhed og reducerede printomkostninger med YSoft SafeQ på Brothers printere. Som en integreret platform kan virksomheder tilføje de YSoft SafeQ-funktioner, de har brug for, som softwarepakker eller via individuelle softwaremoduler. Kunder, som bruger Brother multifunktionsenheder, kan vælge YSoft SafeQ-funktioner til printerstyring, automatisk scan-arbejdsgange eller en kombination.

 

Brothers brugerflade forenes med Y Softs familie af ”Embedded Terminals og understøtter verdens mest populære brands. SMB-salgsteams og tekniske pre-sales teams er uddannede i at designe og anvende den ideelle løsning til at understøtte en virksomheds behov, uanset organisationens størrelse. YSoft SafeQ er modulopbygget, hvilket sikrer, at YSoft SafeQ og Brother kan støtte den voksende virksomhed på den mest omkostningseffektive måde. 

 

Brothers brugerflade giver brugere og administratorer alle de primære funktioner fra YSoft SafeQ, herunder sikker pull-print værktøjer til omkostningsreduktion, arbejdsgange som øger produktiviteten og omfattende rapportering til overvågning og kontrol af brugen. Brothers kunder kan også udnytte fordelene fra YSoft SafeQ Advanced Scan Workflows, som omdanner gentagne, papirbaserede processer til automatisk digital hentning, behandling og sikker levering til forud definerede modtagere. Desuden kan scanne-arbejdsgangene udføre avanceret behandling med Optical Character Recognition (OCR), herunder indeksering og redigering af tekst og gøre dokumenter nemmere at finde.

 

”Kompatibiliteten mellem Brothers enheder og YSoft SafeQ gør det muligt at udvide vores udbud af printerydelser og levere en forbedret virksomhedsløsning, som er fleksibel, sikker og effektiv,” siger Chris Marshall, Director of Business Printing & Solutions, Brother International Europe. ”Dette partnerskab handler om de udfordringer og krav, som virksomhedernes printtjenester står overfor, og tilpasser dem til deres behov. Det betyder, at der frigives vigtig tid og ressourcer.”

 

”Når virksomheder implementerer digitale transformationsinitiativer for at forbedre produktivitet, kan printtjenester og særligt automatiske scan-workflows give væsentlige tidsmæssige besparelser og øger effektiviteten,” udtaler Lukáš Maňásek, Chief Sales Officer hos Y Soft. ”Vi er helt på linje med Brother for at tilbyde disse fordele mhp. printerstyring og dokumenthentning til virksomheder i hele verden.”

 

Om Y Soft

Y Soft leverer intelligente, erhvervsmæssige kontorløsninger, som medvirker til at opbygge en intelligent forretning. Vores YSoft SafeQ platform til workflow-løsninger anvendes af selskaber og SMB’er til at styre, optimere og sikre deres print- og digitale processer og arbejdsgange. Vores 3D-løsninger fokuserer på uddannelsessektoren, hvor de leverer unikke fordele, hvad angår arbejdsgange og omkostningsdækning.

 

Virksomheden blev grundlagt i 2000, har hovedkvarter i Brno i Tjekkiet og kontorer i Nord- og Latinamerika, Europa, Mellemøsten/Afrika (EMEA) samt Asien og Stillehavsområdet (APAC). Besøg www.ysoft.com for at få mere at vide.

 

Om Brother

Brother blev grundlagt i Japan for mere end 100 år siden af to brødre, Masayoshi og Jitsuichi. Brother er i dag et globalt anerkendt, innovativt teknologibrand. Virksomheden er til stede i mere end 40 lande og regioner.

Brothers produkter omfatter printere, alt-i-en-printerenheder, scannere og labelprintere. Udbuddet til en æra med stigende digitalisering og intelligent teknologi omfatter mobile printløsninger og Managed Print Services (MPS).

 

 

003 - Y Soft and Brother Partnership teaser