1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2019
  5. Disse mobile Brother kvitterings- og labelprintere kan tåle lidt af hvert

Disse mobile Brother kvitterings- og labelprintere kan tåle lidt af hvert

De nye RJ-4230B og RJ-4250WB er Brothers hidtil mest robuste og hårdføre mobile printere. De er beregnet til at udskrive kvitteringer og labels trådløst ude i marken, og tåler derfor stød og fald. Priserne begynder ved 6.499 kroner ekskl. moms (8.123,75 kr. inkl. moms).

Det er ikke kun mobiltelefoner, laptops og tablets, der kan købes i særligt hårdføre udgaver. Robuste smartphones kaldes f. eks. ”håndværker-mobiler”, og solide laptops eller tablets bruges ofte af folk, der arbejder på byggepladser, fabrikker, skibe og redningstjenester.

Når der tilmed gøres reklame for, at de overholder MIL-standarder, betyder det, at de overholder militære krav. Med andre ord kunne brugerne være soldater, redningstjenester eller politifolk.

Nu er det næppe det danske forsvar, der er målgruppen for Brothers to nye mobile printere - RJ-4230B og RJ-4250WB. Men de er så robuste, at de sagtens kunne tjene i uniform. De er nemlig særdeles hårdføre – eller som amerikanerne kalder det: ”ruggedized”.

Brother har allerede med succes solgt mobile RJ-printere i et stykke tid. De bruges typisk til trådløs udskrivning af kvitteringer eller labels, og det kan være alt lige fra boner, billetter og bøder til generel opmærkning og fragtlabels. De to nye mobile printere er bare endnu mere seje og holdbare.

De kan f.eks. tåle fald fra to meters højde uden at gå i stykker. Desuden er de vand- og støvtætte efter de internationale IP54-specifikationer. Med andre ord kan man sagtens bruge de små mobile printere udendørs, også når det regner.

Belært af erfaringer fra salget af mobile løsninger i de tidligere år forventes de nye mobile RJ-printere at blive anvendt af detailhandelen, lagerfolk, servicefolk og håndværkere. Alle kan anvende RJ-printerne, men de er specielt gode ved behov for udskrifter på 10 centimeters bredde (4 tommer).

Brugerne gør også brug af enten en smartphone eller en tablet, når de printer. Via apps på disse mobile enheder kan man udskrive dokumenter trådløst på Brother RJ-printerne. De er kompatible med både iPhone/iPad og Android.

Alt efter printer-model foregår den trådløse kommunikation via Bluetooth eller Wi-Fi. Begge printere har desuden USB-stik, og de har fået Near Field Communication (NFC). Den kendes nok bedst fra MobilePay-betalinger. I forbindelse med printerne holder man blot sin smartphone tæt på i nogle sekunder, før det overførte dokument udskrives på papir.

Betjeningen af RJ-nyhederne er meget enkel. Det meste kan foregå via en app, men på printerne sidder også et display og knapper, der også kan betjenes med handsker på. Selve printeren er pakket ind i solidt og stødsikkert gummi.

Brother tilbyder et bredt sortiment af tilbehør, så de nye printere kan oplades og monteres i en bil eller varevogn samt bæres over skulderen i en skulderrem, alt efter behov.

Brother har også en gratis ”Mobile Deploy”-app, som gør det muligt for virksomheder at fjern-konfigurere printerne via internet. Man kan desuden få en særlig app, hvor det er muligt at vælge mellem forskellige fonte og skrifttyper til sine udskrifter.

De to nye ekstra hårdføre Brother printere anvender ”Direct Thermo”-teknologi til at skrive med. På den måde slipper man for både blæk og toner. Udskrift-hastigheden er 5 ips eller 127 mm i sekundet.

Printerne vejer 850 gram og er kompatible med både Windows, Mac, Android og Apple iOS.

Priser og levering

De to nye mobile printere kan købes hos Brothers mange forhandlere landet over.

Brother RJ-4230B med Bluetooth og USB koster 6.499 kr. ekskl. moms og 8.123,75 kr. inkl. moms.

Brother RJ-4250WB med Bluetooth, Wi-Fi og USB er prissat til 7.499 kroner ekskl. moms (9.373,75 kr. inkl. moms)

Yderligere information

Nordic Marketing Director & Sales Director (Denmark) Henning Elkjær, Brother Nordic A/S, telefon 43 31 31 31, e-mail henning.elkjaer@brother.dk eller Bomberg PR/Pure PR, telefon 22 67 25 27, e-mail leif@bomberg.dk

Brother RJ-4230B and man in warehouse