1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2021
  5. BlueStar indgår aftale med Brother om distribuering af termiske printere

BlueStar indgår aftale med Brother om distribuering af termiske printere

Print- og teknologispecialisten Brother har indgået en tværeuropæisk aftale med BlueStar om distribuering af Brothers termiske printere.

 

BlueStar™, der blev grundlagt tilbage i 1929 under navnet United Radio, Inc., er en førende global distributør af løsningsbaseret digital identifikation, Mobility, Point-of-Sale, RFID, Digital Signage og teknologiske Security-produkter.

Under den nye aftale vil de to virksomheder samarbejde om at markedsføre Brothers Auto ID-printerprogram på det europæiske marked sammen med BlueStars serviceydelser og tilbyde forhandlerne komplette løsninger, forretningsudvikling og marketingsupport.

Brothers komplette udvalg af termiske Auto ID-printere distribueres som et led i den nye aftale via BlueStar – herunder de mobile PJ- og RJ-printere, TD-labelprinterne og de industrielle TJ-labelprintere.

Andrew Broadbent, der er produktchef i Europa for Speciality Print Solutions hos Brother International Europe siger sådan om det nye samarbejde: ”Det er midt i en utrolig spændende periode, at vi indleder det nye samarbejde med BlueStar, for vi er i gang med en hurtig udvidelse af vores udvalg af termiske printere. BlueStar har som mål at levere branchens bedste kundeservice, og det er helt i tråd med Brothers motto ’at your side’, der sætter os i stand til at levere udstyr i absolut topklasse på den bedst mulige måde.”

”BlueStar og Brother Mobile Solutions har i mange år haft et succesfuldt samarbejde om udvikling af markedet for printteknologi i USA. Det glæder os nu at kunne gøre tilstedeværelsen global med den europæiske aftale,” siger Manel Baranera, der er produktionsdirektør hos BlueStar EMEA. ”Som en anerkendt løsningsudbyder ser vi frem til at kunne tilbyde et produktprogram, der betyder fantastiske forretningsmuligheder for vores mange europæiske forhandlere.”

Den nye aftale med BlueStar træder officielt i kraft i juni 2021 og omfatter Brothers Auto ID-produktprogram af termiske printere og labelprintere.


Om Brother
Der ligger mere end 100 års innovation bag Brothers nuværende position som udbyder af globale forretningsløsninger. Virksomheden, der blev grundlagt som Yasui Sewing Machines Co i Japan i 1908 og senere omdøbt til Brother, er nu aktiv i flere end 40 lande verden over. Brother har løbende tilpasset sig for at kunne begå sig på et marked i konstant forandring. Foruden printere, scannere og labelprintere tilbyder Brother også MPS-løsninger. Brothers produkter og serviceydelser er designet til at øge effektiviteten, forbedre produktiviteten og fremme samarbejdet på arbejdspladsen.

Om BlueStar
BlueStar er en førende global distributør af løsningsbaseret digital identifikation, Mobility, Point-of-Sale, RFID, IoT, AI, AR, M2M, Digital Signage, Networking, Blockchain og teknologiske Security-produkter.  BlueStar arbejder udelukkende med VAR’er (Value-Added Resellers) for at levere komplette løsninger, kundespecifikke produkter, forretningsudvikling og marketingsupport. Virksomheden tilbyder uovertruffen ekspertise, leverer prisvindende teknisk support og er et autoriseret servicecenter for et stigende antal producenter. BlueStar er eksklusiv distributør af In-a-Box™-serien, der omfatter pakkeløsninger med hardware, software og kritisk tilbehør samt tilhørende teknologiløsninger på tværs af alle brancher foruden BlueStars HybridSaaS-finansieringsprogram til OPEX/abonnementstjenester for hardware-, software- og servicepakkeløsninger. Læs mere på www.bluestarinc.com.  

 

 

 

Brother-Bluestar image