1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2022
  5. Brother lancerer ny serie af professionelle A4-farvelaserprintere i absolut topklasse

Brother lancerer ny serie af professionelle A4-farvelaserprintere i absolut topklasse

Brothers helt nye serie af A4-farvelaserprintere til professionelt brug er kompakte og brugervenlige maskiner, der leverer print af høj kvalitet.

Brother ønsker med sin nye lancering at hjælpe virksomhederne tilbage til arbejdet med printere af hidtil uset kvalitet. Den nye, innovative serie af A4-farveprintere har den bedste printkvalitet af alle Brother-laserprintere, og desuden får man mulighed for at oprette skræddersyede dokumenthåndteringsløsninger og intelligente arbejdsgange, der kan understøtte virksomhedernes produktivitet og strømline processerne.

Henning Elkjær, der er salgsdirektør for Danmark og Norge hos Brother Nordic A/S, siger om den nye lancering: ”Vi er meget glade for at kunne lancere en ny serie af A4-farvelaserprintere netop nu, hvor kontormedarbejderne over hele verden vender tilbage på kontoret. Vores nye A4-farveprintere er enestående og giver virksomheder adgang til førsteklasses print og scan, uden at de behøver forlade lokalet.”


”Den nye printerserie er desuden udviklet, så den passer til vores MPS-løsninger (Managed Print Services). Det betyder, at kunderne ikke blot kan glæde sig over alle printerens fantastiske funktioner, men også nyde godt af alle de ekstra fordele, man har som MPS-kunde hos Brother.”


Brothers MPS-kunder har fordele som problemfri levering af toner og teknisk support, hvor de får hjælp til alt, lige fra at strømline arbejdsgangene til at forbedre sikkerheden. Det er dermed det perfekte valg for virksomheder, der ønsker færre omkostninger og øget effektivitet.


Den nye serie er desuden spækket med specialfunktioner, herunder fuld fleksibilitet i forhold til opsætning af papirskuffer, tilpasning af display, hurtige print- og scannefunktioner og det nyeste inden for sikkerhed.


De nye A4-farveprintere kan købes hos Brothers forhandler rundt omkring i landet.

HL-L9430CDN har høj printhastighed på op til 40 sider i minuttet og dobbeltsidet A4-print af op til 28 i minuttet. Printeren har en 8,76 cm LCD-farvetouchscreen og integreret NFC-kortlæser, hvilket gør den meget brugervenlig. Desuden har den hardwarebaseret opsplitning af batch-scan. Den har en stor 520-arks papirskuffe og medfølgende tonere til 9.000 sider i s/h (BK) og 6.500 sider i farver (C/M/Y)* Hvis man ønsker at optimere sit workflow, fås følgende ekstraudstyr til HL-L9430CDN: Wi-fi, efterbehandler med hæftefunktion, mailboks og ekstra papirskuffer. Denne printer koster kr. 4.799,- ekskl. moms og kr. 5.999,- inkl. moms.

HL-L9470CDN har de samme funktioner som HL-L9430CDN, men med dobbeltsidet A4-print af op til 40 sider i minuttet. Printeren har udvidet, eksternt printlager og fås med følgende to produktopgraderinger: Secure PrintPlus og Barcode PrintPlus. Der medfølger desuden tonere til 12.000 sider i s/h (BK) og 9.000 sider i farver (C/M/Y)* . Af ekstraudstyr fås: Wi-fi, efterbehandler med hæftefunktion, mailboks og ekstra papirskuffer. Denne maskine kan fås til kr. 5.999,- ekskl. moms og kr. 7.499,- inkl. moms.

MFC-L9630CDN har de samme funktioner som HL-L9430CDN, plus dobbeltsidet scan af op til 100 ipm, i s/h eller farver. Desuden har den en 17,6 cm LCD-farvetouchscreen og en 100-arks automatisk dokumentføder (ADF). Denne model koster kr. 9.999,- ekskl. moms og kr.12.499 inkl. moms.

 

MFC-L9670CDN har de samme funktioner som HL-L9470CDN, plus dobbeltsidet A4-scan af op til 100 ipm, i s/h eller farver. Den har en 17,6 cm LCD-farvetouchscreen, dedikerede brugergenveje og en 100-arks automatisk dokumentføder (ADF). Printeren leveres med en funktion, der gør det muligt at afbryde et igangværende printjob for at tage en kopi, samt de to produktopgraderinger Secure PrintPlus og Barcode PrintPlus. Der medfølger store tonere til 12.000 sider i s/h (BK) og 9.000 sider i farver (C/M/Y)*, og følgende ekstraudstyr kan tilkøbes: Wi-fi og ekstra papirskuffer. Maskinen her koster kr. 11.999 ekskl. moms og kr. 14.999 inkl. moms.

 

 

* Ydelse i henhold til ISO/IEC 19798

 

Mand ved printer fra EC-serien