1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2023
  5. Brother giver yderligere donation til Ukraine samt nødhjælp i forbindelse med jordskælvet i Tyrkiet og Syrien

Brother giver yderligere donation til Ukraine samt nødhjælp i forbindelse med jordskælvet i Tyrkiet og Syrien

 

Brother Industries, Ltd. (præsident: Ichiro Sasaki) har meddelt, at de vil donere yderligere 35 millioner JPY til UNHCR, FN's flygtningeagentur via Japan for UNHCR, en national partner for UNHCR i Japan, som yder humanitær hjælp til Ukraine-krisen og til de ofre, der blev ramt af jordskælvet mellem Tyrkiet og Syrien.

Denne donation vil blive givet gennem UNHCR for at støtte lokale nødhjælpsindsatser.I marts 2022 donerede Brother 500.000 EUR som Brother Group til UNHCR via Japan for at UNHCR skulle støtte humanitær bistand i Ukraine. I februar 2023 donerede Brother også 50.000 USD til Læger Uden Grænser / Læger uden Grænser (MSF) for at støtte ofrene for jordskælvet mellem Tyrkiet og Syrien samt til ikke-statslige organisationer (NGO'er) i Tyrkiet gennem gruppens lokale afdeling i Tyrkiet.

Beslutningen om at give denne yderligere donation er truffet som reaktion på den langvarige krise i Ukraine, det store antal ofre og omfattende skader forårsaget af jordskælvet mellem Tyrkiet og Syrien. De yderligere 35 millioner JPY vil blive doneret fuldt ud til UNHCR med 20 millioner JPY som humanitær bistand til Ukraine-krisen og 15 millioner JPY som katastrofehjælp til ofrene, der blev ramt af jordskælvet mellem Tyrkiet og Syrien.

Hos Brother er vi meget kede af, at så mange uskyldige liv bliver negativt påvirket af krisen i Ukraine. Vi håber inderligt, at alle berørte kommer i sikkerhed, og vores tanker går til alle de berørte i Ukraine og de omkringliggende områder. Vi vil også gerne udtrykke vores dybeste medfølelse med alle, der er berørt af jordskælvet mellem Tyrkiet og Syrien, og håber på en hurtig bedring.

BIL-donation