1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2023
  5. Brother indfører nye, stærke tiltag for at beskytte kunderne mod falske produkter

Brother indfører nye, stærke tiltag for at beskytte kunderne mod falske produkter

Brother udruller nu opdaterede hologrammer på sine originale blækpatroner og tonere i bestræbelserne på at beskytte kunderne mod forfalskninger

Brother, der er ekspert i print- og scanneløsninger, opdaterer nu den hologram sikkerheds-label, der sidder på alle blækpatroner og tonere. Det er et led i virksomhedens løbende bestræbelser på at beskytte kunderne mod potentielt skadelige, falske produkter. De opdaterede hologrammer kommer på alle originale Brother-blækpatroner, blækflasker, tonere og tromler.

Det opdaterede hologram, der har et direkte link til en officiel autentificerings-side, gør det nemt for kunden at skelne originale Brother-produkter fra forfalskninger. Det nye design minimerer samtidig risikoen for, at svindlere genbruger ægte hologrammer på forfalskede produkter.

Isao Noji, der er adm. dir. hos Brother International Europe LTD, siger: ”Det er meget vigtigt for alle os hos Brother at beskytte vores kunder. Vi håber derfor, at det opdaterede hologram kan berolige kunderne og give dem mulighed for at tjekke, om produkterne er originale eller ej. Når vi designer forbrugsstoffer, sørger vi ikke blot for, at de er designet til at levere optimale resultater sammen med vores hardware. Vi sørger også for, at de er sikre – det har man ingen garanti for, når man køber et forfalsket produkt.”

Isao Noji tilføjer: ”Brugen af falske blækpatroner og tonere kan beskadige din Brother-printer og påvirker printerens effektivitet, pålidelighed og levetid negativt. Derfor er det vigtigt, at vi gør alt, hvad vi kan, for at hjælpe kunderne med at sikre, at de står med et originalt Brother-produkt. Foruden et opdateret link til autentificering har de nye hologrammer også fået et opdateret design. Vi opfordrer kunderne til at være opmærksomme på det nye design og til at kontrollere, om produktet er originalt, hvis de er i tvivl.”

Som kunde kan man forvente at se det nye hologram på alle originale Brother-produkter fra juni 2023 og frem.

Hvis du vil vide mere om Brothers beskyttelse mod forfalskninger, kan du læse mere her.

Hologram