1. Hjem Brother
  2. Løsninger til virksomheder
  3. Ressource-center
  4. Blog
  5. Miljø
  6. 2022
  7. Brothers CSR- og velgørenhedsaktiviteter: ”At your side” i praksis
Ihmisiä kävelemässä selkä kuvaan päin ja kahdella on sinivalkoinen sateenvarjo auki.

Brothers CSR- og velgørenhedsaktiviteter: ”At your side” i praksis

Hos Brother er det vigtigt at opbygge partnerskaber med de samfund, vi indgår i. Med hundredvis af aktiviteter inden for social ansvarlighed (CSR) på tværs af Europa understreger den stadig voksende liste over initiativer vores engagement inden for social ansvarlighed i de lande, hvor vi driver forretning.


Lige fra at redde regnskov til at indsamle penge til kræftforskning: Her er en række partnerskaber fra vores europæiske afdelinger, der gør en forskel for tusinder af menneskers liv.

Samarbejde om en køligere klode


Brother er meget stolt over at have været partner i længst tid med den prisbelønnede velgørenhedsorganisation Cool Earth. Siden 2008 har vi støttet denne non-profit-organisation, der arbejder på at stoppe ødelæggelsen af regnskovene sammen med oprindelige folk verden over.


Cool Earth giver de lokale landsbyfolk den støtte, de skal bruge for at kunne leve af skoven uden at fælde den. Med Brothers støtte har Cool Earth reddet over 70.000 hektar regnskov med kapaciteten til at lagre over 37 millioner tons CO2 – hvilket beskytter en masse biodiversitet og gør det muligt for landsbyerne at bevare deres skove og hjem intakte.

Brothers europæiske afdelinger bidrager ved at indsamle og genanvende kundernes brugte tonere og blækpatroner, hvilket skaber et afgørende grundlag for vores Cool Earth Eco-Rewards initiativ.

Investering i fremtiden med grøn energi


Transport udgør omkring en femtedel af de globale CO2-emissioner. Der er behov for grundlæggende ændringer, og ingeniører verden over leder efter måder at udnytte alternative energikilder på.
 
I 2021 blev Brother i Belgien sponsor for Agoria Solar Team, et team af dedikerede ingeniørstuderende fra KU Leuven, der har fremstillet en soldrevet bil ved navn BluePoint Atlas.

Med støtte fra teamets partnere blev bilen testet under ”Solar Challenge Morocco” – en femdages 2.500 km konkurrence mod otte andre soldrevne køretøjer gennem Sahara og Atlasbjergene – med det formål ikke alene at vinde, men også ændre folks indstilling til potentialet ved fremtidens CO2-fattige mobilitet.


Støtte til skovens dyr


Brother i Polen støtter Sowi Dwór Ośrodek Rehabilitacji Dzikich Zwierząt (Sowi Dwór Wild Animal Rehabilitation Center) i Jarocin. Centerets hovedformål er at sikre en ordentlig pleje af syge og tilskadekomne vilde dyr og gøre dem i stand til at vende tilbage til den vilde natur igen.

Da dyrene, der holder til i skovene og engene, påvirkes negativt af menneskelig aktivitet, er det Brothers håb at redde flere liv ved hjælp af en livsvigtig ”kuvøse” til små dyr med automatisk temperatur- og fugtkontrol samt ilt- og forstøvertilslutning.


Hjælper unge med at udbygge deres evner


I Storbritannien har Brother doneret 2.000£ til Duke of Edinburgh Award-programmet, Greater Manchester Team. DofE-programmet hjælper unge med at udvikle deres praktiske evner og selvværd. Greater Manchester-teamet har opfordret sponsorer i alle regionens ti kommuner til at støtte mindst 100 unge mennesker.


Donationen har bidraget til en overvældende succes. Ud af de 6.335 unge, der deltog i programmet, havde mere end en tredjedel en udfordrende baggrund. Sammen præsterede de imponerende 83.655 timers frivilligt arbejde ved projekter i lokalsamfundet. 2.255 frivillige opnåede de såkaldte Certificates of Achievement, 370 ledere gennemførte det virtuelle kursus, og 223 guldpriser, Gold Awards, blev uddelt.


Seven office workers in casual business attire - four male and three female - are exercising with arm stretches in this scene on staff wellbeing

Arbejde for at forbedre menneskers sundhed og trivsel


Brother i Frankrig er særligt engageret i at forbedre sundheden og trivslen i deres lokalsamfund.

De støtter ”A chacun son Everest” (Hver sin Everest) – en velgørenhedsorganisation, der hjælper børn, der lider af kræft, herunder leukæmi, og kvinder med brystkræft til at genvinde selvtilliden og få en ny start på livet. De bidrager også til ”Parrains par Mille” – der yder følelses- og uddannelsesmæssig assistance til sårbare børn og familier – og ”Si on rêvait” (Hvis vi drømte), der hjælper syge børn med at genetablere deres skolegang og følelsesmæssige og sociale liv.

Via sin støtte til det franske parasportsforbunds løbende indsamling af plastiklåg til ”Les bouchons de l'Espoir” skaffer Brother midler til at forsyne handicappede mennesker med det specialudstyr, de skal bruge til deres daglige aktiviteter og sport på højt niveau.

Hjælper med at bekæmpe kræft verden over


Brother støtter deltagelsen i velgørenhedsevents verden over med henblik på at understøtte den globale kamp mod kræft. Vores initiativ ved navn ”The Golden Ring Project” ikke alene inspirerer medarbejdere til at deltage i fundraising, men skaber også en følelse af sammenhold og et fælles formål på globalt plan. 

I Storbritannien deltog et team i løbene Heaton Park, 5 km og 10 km, med det formål at skaffe midler til Macmillan Cancer Support, mens Brother-medarbejdere i Frankrig mødes årligt for at deltage i løb arrangeret af Odyssea, en velgørenhedsorganisation, der skaffer penge til forskning i og forebyggelse af brystkræft.

I Norge støtter Brother GoldenChild – en velgørenhedsorganisation, der arbejder for større opmærksomhed omkring børnekræft, skaffer penge til kræftforskning og hjælper børn med cancer.

2020 modtog Brother – som en anerkendelse af et vedholdende arbejde for øget opmærksomhed om kræft – Japan Cancer Society-prisen, der gives til organisationer, der har opnået fremragende resultater inden for opmærksomhed om og forebyggelse af kræft.

Og i 2021 deltog Brother International Europe-teamet i den globale velgørenhedsevent ”Relay For Life”, hvor teams med en 24 timers stafet øger opmærksomheden og skaffer afgørende midler til deres nationale kræftforskningsstøtte.

Initiativerne, der er nævnt her, er blot et lille udvalg af de velgørenhedsaktiviteter, som Brother støtter. Vores små og store partnerskaber i lokalsamfundene er meget forskellige og afspejler de personer, der sidder på vores kontorer rundt omkring i Europa – og vi er meget stolte over den passion, kreativitet og indlevelse, som vores kolleger viser i støtten til så mange gode sager. 


Læs mere om Brothers CSR-historie her. Få yderligere information ved at downloade vores infografik, der går i dybden med Brothers historie med Cool Earth.

 

 

Mere fra Miljø

Du vil måske også synes om

Tilbage til toppen