1. Hjem Brother
  2. Løsninger til virksomheder
  3. Ressource-center
  4. Blog
  5. Innovationsblog
  6. 2020
  7. Udnyt big data og reducer printomkostningerne med denne enkle løsning
Punnan merkki suurennuslasissa sinivihreällä taustalla

Udnyt big data og reducer printomkostningerne med denne enkle løsning

Big data er et buzzword, som erhvervsledere hører overalt – men lad dig ikke blænde af al den hype.

I bund og grund er ”big data” blot forbundet, tilgængelig information, som er indsamlet fra dine IT-systemer.

Et område, hvor konsoliderede data giver væsentlige omkostningsbesparelser og øget effektivitet, er i virksomheders printhåndtering. Og det kommer måske som en overraskelse, at denne post er virksomheders tredjestørste omkostning efter husleje og lønninger1.

Det er faktisk utrolig nemt at udnytte big data til at reducere printomkostningerne, for det bedste er at træde et skridt tilbage. Det vil samtidig strømline din IT-styring, give adgang til viden og indsigt samt fremtidssikre virksomheden.

Den enkle metode til reduktion af printomkostninger med analyse

Med nutidens komplekse og foranderlige kontorteknologi benytter mange virksomheder modeller med servicetjenester til indkøb.

Fremfor at udviklet og opretholde interne ressourcer, der skal holde sig opdateret og følge med i hurtige forandringer, kan en enkelt outsourcet løsning reducere printomkostningerne i enhver virksomhed. Denne løsning er Managed Print Services – eller MPS.

Udover at forsyne organisationen med nye, funktionsrige printere, vil en printpartner proaktivt administrere din printerflåde. Det betyder, at de kan tilpasse udstyrets funktionalitet og ydeevne til virksomhedens specifikke behov, og her kommer big data ind i billedet.

big-data-blog-image-2

Fordelene ved big data

Big data skaber et komplet billede af organisationens behov og vaner. Hvad angår print bliver antallet af udskrevne sider, mængden af blækpatroner og tonere, der bruges, og utallige tekniske aspekter taget i betragtning.

Indsamling og overvågning af data åbner en verden af forståelse. Din leverandør kan afdække brugertilpasninger og hjælpe med at præcisere den vigtige forskel mellem opgaver, der er rare at få udført og de uundværlige opgaver. For eksempel kan spidsbelastninger forudsiges baseret på månedlige og årlige tendenser, så man kan planlægge derefter.

Med denne viden om granulære data kan din MPS-leverandør skabe og bruge særlige dashboards til din virksomhed og reducere printomkostningerne. De kan løbende tilpasse og optimere din printstruktur samt give dig fuld gennemskuelighed helt ned til dine omkostninger pr. side.

Mulighed for en integreret, disruptiv fremtid

Ingen sektor vil være uberørt af digital disruption, som går hurtigere med hver eneste nye teknologiske udvikling.

MPS er en fantastisk platform for interoperabilitet, men for at sikre, at virksomheden stadig er på forkant, bliver det mere og mere vigtigt at arbejde med en enkelt, førende partner, som kan udvikle og kontrollere en fuldt integreret IT-infrastruktur.

En partner som kan føre tilsyn med dine hardware- og softwarespecifikationer, integration, abonnementer og administration – herunder MPS – vil give store besparelser.
Men endnu vigtigere, så vil de varetage dine kommercielle interesser med avanceret teknologi, som giver dig nem adgang til vital viden og hjælper dig med at tilpasse virksomheden til fremtiden.
 
Få mere at vide om Brothers Managed Print Services her.

 
1 https://www.lasersresource.com/blog/office-printing-statistics

Mere fra Innovation

Du vil måske også synes om

Tilbage til toppen