Tilføjet til kurv
Vores sikre printløsninger giver dig flere muligheder, hvormed du kan sende et printjob til printeren, men kun få det udskrevet, når du har indtastet en pinkode eller brugt et adgangskort.
Når et printjob sendes til printeren kan det i princippet være i kø uendeligt, hvilket øger risikoen. Men, du kan indstille printeren til automatisk at slette dine dokumenter efter en periode, enten timer til potentielt dage.
Der er flere måder, hvorpå du kan bestemme hvem der kan printe, faxe, scanne eller kopiere. Med Secure Function Lock vil brugerne kun have adgang til de funktioner de er sat op til via en pinkode eller agangskort. Med nogle af Brothers enheder kan du også bruge Active Directory eller LDAP til at kontrollere brugernes autensitet. Derudover kan du bruge Brothers PrintSmart Secure Pro software til at kontrollere hvem der kan printe og scanne.
Nej. Hvis du uploader dine dokumenter til en FTP, kan de opfanges og dit interne netværk kan blive udsat for ydre påvirkning, når du åbner gatewayen. Hvis du er bekymret, kan du kryptere dine dokumenter i det øjeblik du uploader dem med send til SFTP (Secure File Tranfer Protocol).
Når et printjob er udskrevet, er det ikke altid muligt at se, hvem der har sendt printjobbet til printeren. Men med Brother ID Print vil nøgledetaljer, såsom brugernavn, dato, tid eller endda en skræddersyet besked, stå øverst eller nederst på den printede side.