1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheder
  4. 2014
  5. Brothers labelprintere er de første, der understøtter AirPrint™

Brothers labelprintere er de første, der understøtter AirPrint™-funktionalitet

Brothers labelprintere er de første, der understøtter AirPrint-funktionalitet - komplementeret af Air Label-app’en

 

Brother har lanceret de eneste labelprintere til kontorbrug, der understøtter Apple® AirPrint™ - sammen med udviklingen af sin egen innovative ‘Air Label’-app.

De professionelle skrivebordslabelprintere til specialister inden for udskrivning og teknologi, QL-710W og QL-720NW, er de første, der er udstyret med den trådløse Apple® AirPrint-udskrivningsteknologi, hvilket er udtryk for Brothers passion for at skabe fremadrettede produkter.

De to modeller har sammen med den specialudviklede Brother-app skabt den perfekte labelprinter til brug sammen med iPhone®, iPad® og iPod touch®.

Tilføjelsen af Apple® AirPrint™ er det andet innovative element, som de elegante og stilige skrivebordslabelprintere kan bryste sig af. De var de første labelprintere til kontorbrug i verden, der havde trådløs teknologi, da de blev introduceret i 2012.

Den integrerede trådløse funktionalitet gjorde, at Brother kunne inkorporere AirPrint™-funktionalitet i QL-710W- og QL-720NW-funktionssortimentet.

  • Med trådløs AirPrint™-udskrivning kan brugerne udskrive labels uden at skulle downloade software eller installere yderligere enhedsdrivere, hvilket giver en strømlinet proces for brugere, der er nødt til at udskrive efter behov fra mobile Apple®-enheder.
  • Funktionen gør det også nemt og muligt for app-udviklere at tilføje understøttelse af direkte labeludskrivning til deres iOS-applikationer eller lave specialudviklede labelapps til deres brugere.
  • Brothers Air Label-app muliggør enkel oprettelse af labels og fås i Apple App Store.

De to modeller har også PC- og Mac-software til labeldesign, så brugerne kan udskrive professionelle labels til mange forskellige anvendelser på hele arbejdspladsen, og de er de hurtigste modeller af deres type på markedet, idet de udskriver op til 93 standardadresselabels i minuttet.

Gerry Quigley, som er produktchef for labels (Labelling Product Manager) hos Brother Ireland, udtalte: “Vi stræber efter innovation, og det har ført til udvikling af to labelprintere, som vi er stolte over at kunne sige er de første, der understøtter den trådløse AirPrint™-udskrivningsfunktionalitet. Sammen med udviklingen af vores helt nye Brother Air Label-app, er QL-710W og QL-720NW de perfekte labelprintere til brug sammen med mobile Apple®-enheder.”

Airprint